صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 69

موضوع: Columbia University

پیش فرض پاسخ : Columbia University

نقل قول نوشته اصلی توسط Ibehnoud نمایش پست ها
    من يكي از آشنايان رو ميشناسم اينجا مهندسي ميخونه، ولي از طريق ارتباطات خيلي قوي با يكي از اساتيد تونسته پذيرش با فاند بگيره، اين قضيه مال ٢-٣ سال پيش هستش.
    ممنون از پاسختون
    میتونم بپرسم که رزومه ایشون چطوری بوده که تونستن پذیرش بگیرن؟

ApplyAbroad Hero

دوستان این دانشگاه یکی از دانشگاه های عضو گروه Ivy League هست! مجموعه ای از دانشگاه های Harvard, Brown, Cornell, Yale, Princeton, Pennsylvania, Dartmouth, Columbia که بسیار با پرستیژ و اعتبار هستند و حتی بعضی هاشون مثل هاروارد یا حتی همین دانشگاه کلمبیا اصلاً توی رنکینگ US News شرکت نمی کنند یا یه جورایی افتخار نمیدن!! به نظرم قبل از اینکه برای این دانشگاه اپلای کنید حتماً رزومه تون رو یک محک مجدد بزنید که به شرایط این دانشگاه بخوره تا پول اپلیکیشن فی و ریکامتون بیخودی دور ریخته نشه...

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdizad88 نمایش پست ها
    دوستان این دانشگاه یکی از دانشگاه های عضو گروه Ivy League هست! مجموعه ای از دانشگاه های Harvard, Brown, Cornell, Yale, Princeton, Pennsylvania, Dartmouth, Columbia که بسیار با پرستیژ و اعتبار هستند و حتی بعضی هاشون مثل هاروارد یا حتی همین دانشگاه کلمبیا اصلاً توی رنکینگ US News شرکت نمی کنند یا یه جورایی افتخار نمیدن!! به نظرم قبل از اینکه برای این دانشگاه اپلای کنید حتماً رزومه تون رو یک محک مجدد بزنید که به شرایط این دانشگاه بخوره تا پول اپلیکیشن فی و ریکامتون بیخودی دور ریخته نشه...
    من که همین دقایقی پیش هم پولم و هم ریکام هام رو ریختم دور!!! لووووول
    یعنی توی این دانشگاه حتی اگر استاد فیلد کاری مشابه داشته باشه و مایل به گرفتن دانشجو، کمیته پذیرش نقش بی بدیل خودشو بازی میکنه درسته؟؟؟

ApplyAbroad Hero

متإسفانه همین طوره و توی دانشگاه رنک زیر 20 معمولاً این نظر کمیته پذیرش هست که تعیین می کنه و بعد برای دانشجو سوپروایزر انتخاب می کنن. چون یه جورایی روی requirement های دانشگاه حساسن و نمی خوان سطح دانشگاه بیاد پایین، اجازه نمیدن استاد به هرکی خوشش اومد ادمیشن بده! حالا که دیگه شما اپلای کردی امیدوارم اکسپت بشی و یه شیرینی خوب به ما بدی

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdizad88 نمایش پست ها
    متإسفانه همین طوره و توی دانشگاه رنک زیر 20 معمولاً این نظر کمیته پذیرش هست که تعیین می کنه و بعد برای دانشجو سوپروایزر انتخاب می کنن. چون یه جورایی روی requirement های دانشگاه حساسن و نمی خوان سطح دانشگاه بیاد پایین، اجازه نمیدن استاد به هرکی خوشش اومد ادمیشن بده! حالا که دیگه شما اپلای کردی امیدوارم اکسپت بشی و یه شیرینی خوب به ما بدی
    اون که ایشالا ولی خب امیدوارم یه دری به تخته بخوره بشه از این دانشگاه پذیرش بگیرم چون واقعا در زمینه کاری من بهترین دانشکده عمران هستش.
    حالا که اپلای کردم به نظرتون چی بگم به این استاده که باهاش صحبت کردم که بتونم راضیش کنم یه جورایی؟
    شما تجربه ای داشتین توی این زمینه؟؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashkamaly69 نمایش پست ها
    اون که ایشالا ولی خب امیدوارم یه دری به تخته بخوره بشه از این دانشگاه پذیرش بگیرم چون واقعا در زمینه کاری من بهترین دانشکده عمران هستش.
    حالا که اپلای کردم به نظرتون چی بگم به این استاده که باهاش صحبت کردم که بتونم راضیش کنم یه جورایی؟
    شما تجربه ای داشتین توی این زمینه؟؟؟؟
    سلام. منم مثل شما امسال اينجا اپلاي كردم. امروز هم ددلاينشه گويا. به نظرتون جوابا كي اعلام ميشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط haghanifar نمایش پست ها
    سلام. منم مثل شما امسال اينجا اپلاي كردم. امروز هم ددلاينشه گويا. به نظرتون جوابا كي اعلام ميشه؟
    والا منم مثل شما زیاد اطلاعاتی ندارم از این دانشگاه. کلا به قول دوستان افراد بسیار کمی اینجا اپلای میکنن. توی ایمیلی که دادن چیزی نگفتن ولی بعید میدونم زیر 2ماه باشه!!!
    شما راستی چجوری track میکنی وضعیتت رو؟؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashkamaly69 نمایش پست ها
    والا منم مثل شما زیاد اطلاعاتی ندارم از این دانشگاه. کلا به قول دوستان افراد بسیار کمی اینجا اپلای میکنن. توی ایمیلی که دادن چیزی نگفتن ولی بعید میدونم زیر 2ماه باشه!!!
    شما راستی چجوری track میکنی وضعیتت رو؟؟؟؟
    ديشب يه ايميل زدن گفتن ارسال كرديم براي بررسي. صبور باشيد جوابش مياد:-).هميين. اما كلا خيلي به اينجا اميدي نيست

Junior Member silver_star973 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master Of Science

شرایط پذیرش از این دانشگاه چجوریه ؟ کامنت ها خیلی نا امید کننده است ، کسی پذیرش اگه گرفته لطفا راهنمایی کنه . ممنون

از دوستان برای کسی نتیجه پذیرش این دانشگاه اعلام نشده؟ اطلاع دارین واسه عمرانش کی ممکنه بیاد؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)