نقل قول نوشته اصلی توسط vhn65 نمایش پست ها
دوستان سلام
من هم حدود 1 ماه پیش مصاحبه داشتم، رشته فنی مهندسی هم هستم و استرس هم خیلی داشتم، برای دکتری پذیرش بدون فاند دارم، اما واقعاً همونطور که دوستان میگن لازم نیست زیاد استرس داشته باشید! به من هم برگه زرد داد و گفت که نمیتونه بگه چقدر این فرآیند کلیرنس طول میکشه
الان مشکل من فقط اینه که ترم من از 10 ژانویه شروع میشه و من نمیدونم تا اون موقع ویزا میدن یا نه، فعلاً که خبری نیست و pending هست. حالا میخواستم بپرسم اگه مثلا چند روز قبل از شروع ترم ویزای من آماده بشه به نظرتون من میتنونم از دانشگاه بخوام پذیرشم رو دیفر کنه برای ترم پاییز و ویزا رو هم با i-20 جدیدی که میگیرم برم تابستون از سفارت دریافت کنم؟! این رو من اونجا از یکی از دوستای ایرانی شنیدم، ولی نمیدونم چقدر میتونه درست باشه؟! ممنون میشم اگه اطلاعای در این زمینه دارید کمکم کنید
از طرف دیگه، من تا چند روز قبل از شروع ترم جدید میتونم درخواست دیفر بدم؟!
دوست من با توجه به اینکه شما ۱ ماه پیش مصاحبه داشتی، اگر توی فرایند کلیرنس مشکلی‌ نداشته باشی‌ حداکثر تا ۱ ماه دیگه کلیر میشی به امید خدا. با فرض به اینکه بلیت داشته باشی‌ یا گیرت بیاد لازم نیست دیفر کنی‌. با دانشگاه مکاتبه کن ببینی‌ ازت late arrival می‌پذیرن یا خیر. در مورد دیفر هم کاملا موردی و بستگی به رشته و دانشگاه داره