سلام. خیلی ممنون از راهنماییتون. می خواستم بدونم بقیه افرادی که f1 و f2 با هم اقدام کرده اند آیا ممکن است 2 تا برگه زرد دریافت کنند؟ آخه روی این برگه ها چیزی نوشته نشده است.
ممنون
سلام. خیلی ممنون از راهنماییتون. می خواستم بدونم بقیه افرادی که f1 و f2 با هم اقدام کرده اند آیا ممکن است 2 تا برگه زرد دریافت کنند؟ آخه روی این برگه ها چیزی نوشته نشده است.
ممنون
من هم 4 دسامبر به اتفاق همسرم برای مصاحبه رفتیم و برگ زرد گرفتیم و هنوز خبری از clear شدن نیست. ترم من 1 ژانویه شروع میشه ولی استاد گفته تا 20 ژانویه هم میتونی بیای. حالا یا هفته بعد Clear میشیم میریم یا دیگه هیچی.
سلام دوستان
من سه هفته پیش انکارا مصاحبه داشتم که برگه زرد بهم داد.امروز سایت واشنگتن نگاه کردم که برام زده بود refused.
که تاریخ مصاحبه ام و تاریخ update یکی هست.ولی توی سایت سفارت انکارا جوابی نداده.حالا این یعنی چی؟یعنی رد شدم؟
لطفا دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن،نگرانم
با تشکر
تا وقتي از سفارت ايميل نگرفتيد يا در سايت سفارت وضعيتتون تغيير نكرده، وضعيت refused در سايت واشنگتن معني خاصي نميده. براي من و خيليهاي ديگه در سايت واشنگتن وضعيت refused بود ولي بالاخره كلير شديم.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
مرسی از جواب شما
پس به نظر شما لازم نیست سایت واشنگتن رو چک کنم یا رو جوابشون حساب کنم؟
و فقط سایت خود سفارتو چک کنم؟
سلام
سربازی نرفتم
ریطی داره به چیزی که برام نوشتن در سایت واشنگتن؟
من یه بار تو دبی این اتفاق واسم افتاد و واشنگتن دقیقا مثل شما زد ریجکت. اما بعدش رفتم آنکارا و هنوزم دبی میزنه administrative proccesing اما تو سایت دبی یه جایی هست که میپرسی چرا ریجکت شدی و برات ایمیل میاد. من نوشتم و برام ایمیل اومد که 214B هستش. شما هم ببین تو آنکارا همچین گزینه ای هست که بپرسی چه اتفاقی افتاده.
بعد از اینکه در سایت واشنگتن برا شما زد ریجکت شما در سایت سفارت دبی هم ریجکت شدید،درسته؟
حالا در سایت سفارت کدوم قسمت برم برای دریافت ایمیل که ببینم چه خبر شده؟
نه تو سایت سفارت دبی هنوزم مینویسه administrative processing
علاقه مندی ها (Bookmarks)