نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 423 از 425 نخستنخست ... 323373413414415416417418419420421422423424425 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,221 تا 4,230 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

سلام، من از سفارت دوبی بعد از 13 ماه برام ایمیل اومده که یک دعوتنامه جدید از دانشگاه نشون بدید تا ویزاتونو صادر کنیم (چون مصاحبم نوامبر 2013 با پذیرش برای ترم Spring 2014 بود). من یک ترم پذیرشم رو دیفر کردم (یعنی برای Fall 2014). ولی دیدم ویزام نیومد دیگه دیفر نکردم برای این ترم Spring 2015). حالا می خواستم بدونم چیکار میشه کرد؟ میشه بهشون گفت موردم رو فعلا هلد نگه دارند تا من برای Fall 2015 دوباره پذیرش بگیرم؟ یا بهتره از دانشگاهی که پذیرش داشتم یه نامه نشون بدم (استادم این نامه رو الان میده بهم و سفارت هم که فعلا فقط گفته یه نامه از دانشگاه نشون بده) و ویزامو بدن ولی برای Fall برم؟ یعنی اگه ویزاتو بدن ولی نرسی به ترم و نتونی بری چی میشه؟ چون الان وسط سربازیم هستم و ترجیح میدم فعلا تمومش کنم. ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط amirez3 نمایش پست ها
    قبل از آپدیت شدن مدرکی فرستاده بودید براشون؟
    ٤٥ روز قبلش يعني همون روز مصاحبه رزومه رو براشون فرستادم كه روز بعدش ايميل تاييديه اون رو برام فرستادن، يعني ممكنه براي اون باشه؟

سلام. یکی میگه این ... تا کی تعطیلن برای تعطیلات ژانویه؟!
    و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.

Member alikhaan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    !Music No School yet

نقل قول نوشته اصلی توسط Biavatan نمایش پست ها
    من الان از ۷۲ ساعت بیشتره که ایمیل دادم اما جوابی نگرفتم..
    لطفا کسی اگه خبر داره تعطیل هستند خبر بده...
    “You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn

Junior Member

سلام،ممنون از جوابتون، آیا شماهم
    با باجه5مصاحبه داشتین؟به آفیسر جوان بود

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط alikhaan نمایش پست ها
    من الان از ۷۲ ساعت بیشتره که ایمیل دادم اما جوابی نگرفتم..
    لطفا کسی اگه خبر داره تعطیل هستند خبر بده...
    ایمیل منم جواب ندادند ، و سفارت باز هست اینو آمار بیداد عزیز نشون میده
    too much love will kill you

سلام
    یه توضیح مختصر برای دوستان
    دختر- مجرد- مصاحبه 18 جون /دبی- دکتری مهندسی مواد-
    بعد از بیشتر از 6 ماه انتظار و فرستادن ایمیل های فراوان و البته بی جواب کیس دبی رو کنسل کردم و امروز 30 دسامبر آنکارا مصاحبه داشتم.
    کلا 20 نفر شاید برای مصاحبه اومده بودن. سفارت بسیاااااااااار خلوت بود. تا موقعی که من مصاحبه شدم. یه آقا برای لیسانس بیزینس و یه خانم برای مستر گرافیک بدون فاند البته با 10 سال گپ تحصیلی ریجکت شدن. یه خانم returning student و یه خانم مسن توریستی که فکر می کنم بار چندمشون بود می رفتن در جا ویزا گرفتن. منم مشابه دبی برگه زرد گرفتم و وارد پروسه دوست داشتنی !!!!! کلیرنس شدم.
    مصاحبه با یه آقای مو بور و جوان باجه 5 (در تمام طول مصاحبه تایپ می کرد)
    _می خوای بری چی بخونی ؟ دکتری مهندسی مواد
    _رو چی می خوای کار کنی ؟ یه کاربرد بیو مدیکال موادی توضیح دادم که تو sop م هم بود.
    _بعد از تحصیل می خوای چی کار کنی ؟ می خوام برای post-doc برم سویس ETH یا EPFL. خندید گفت ETH چیه. گفتم abbreviation اسم دانشگاهه.
    _الان درس می خونی ؟ چی کار می کنی ؟ نه، بی کارم. سال 2012 فارغ التحصیل شدم و بعدشم برای TOEFL و GRE خوندم. در حال حاضر بی کارم.
    _توی پروندت می بینم که ماه جون برای دبی اپلای کردی !!!!!! ( این جا همون جایی بود که می نرسیدم)
    بله، دبی 6 ماه زمان منو تلف کرد. یه ترم رو هم از دست دادم. هر چی هم ایمیل می زنم جواب منو نمی دن.
    _ هیچ result از پروندت ندادن ؟ نه.
    _ ما معمولا میگیم که افراد برای همون کیسی که داشتن صبر کنن. اما الان انتخاب با توست. می خوای process رو اینجا شروع کنی ؟
    دبی حتی ایمیل های منو توی یک ماه گذشته جواب نداده با اینکه چندین بار ایمیل زدم و کیسم رو بهشون یاداوری کردم.بنابراین آپشن دیگه ای جز کنسل کردن کیس نداشتم. ( در همین حین پرینت ایمیل درخواست کنسل کردن کیس دبی رو دادم بهش که گرفت خوند و گفت اکی، و اضافه کرد به مدارکی که ازم گرفته بود یعنی cv، sop، rp).
    _ ما معمولا کیس هامون 2 ماه طول می کشه که نتیجش مشخص بشه. من هنوز نمی دونم که می تونیم از اطلاعات process دبی کمک بگیریم یا مجبوریم دوباره از اول شروع کنیم بررسی و . بنابراین بهت پیشنهاد می کنم که با دانشگاه هماهنگ کنی که ممکنه دیر برسی و اینکه بلیط نگیری
    می نونم امیدوار باشم که به ترمم برسم ؟
    _ امیدوار که همیشه می تونی باشی اما نمی تونم هیچ قولی بهت بدم.
    بعدم برگه زرد و داد بهم و توضیح داد که از website می تونم استاتوسم رو چک کنم.
    اینم از داستان ما

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering/ University of Massachusetts Amherst

من برأي فآل سال قبل مصاحبه كردم كليرنس شدم ديفر كردم يك ترم ،هفته پيش بعد از سه ماه گفتن i20 جديدمو بفرس تم برأي صدور ويزا به نظرم شما هم همين كار رو انجام بديد

Junior Member

چيزي كه من فهميدم براي هر كسي متناسب با اوضاع و احوالش يه دد لاين زماني ميذارن كه اگر تا اون روز چيزمنفي مشاهده نشد كلير كنن
    حالا اين ددلاينا ٦ ماه ١٣ ماه رو من زياد ديدم دقيقا سر ٦ ماه و يا ١٣ ماه كلير شدن حالا ددلاين هاي ديگه رو هم اگر شنيدين بگين

نقل قول نوشته اصلی توسط Biavatan نمایش پست ها
    سفارت فقط روز اول ژانویه تعطیل رسمیه. اما انگار مث همینجا تا چن روز حال کار ندارن.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)