سلام
یه توضیح مختصر برای دوستان
دختر- مجرد- مصاحبه 18 جون /دبی- دکتری مهندسی مواد-
بعد از بیشتر از 6 ماه انتظار و فرستادن ایمیل های فراوان و البته بی جواب کیس دبی رو کنسل کردم و امروز 30 دسامبر آنکارا مصاحبه داشتم.
کلا 20 نفر شاید برای مصاحبه اومده بودن. سفارت بسیاااااااااار خلوت بود. تا موقعی که من مصاحبه شدم. یه آقا برای لیسانس بیزینس و یه خانم برای مستر گرافیک بدون فاند البته با 10 سال گپ تحصیلی ریجکت شدن. یه خانم returning student و یه خانم مسن توریستی که فکر می کنم بار چندمشون بود می رفتن در جا ویزا گرفتن. منم مشابه دبی برگه زرد گرفتم و وارد پروسه دوست داشتنی !!!!! کلیرنس شدم.
مصاحبه با یه آقای مو بور و جوان باجه 5 (در تمام طول مصاحبه تایپ می کرد)
_می خوای بری چی بخونی ؟ دکتری مهندسی مواد
_رو چی می خوای کار کنی ؟ یه کاربرد بیو مدیکال موادی توضیح دادم که تو sop م هم بود.
_بعد از تحصیل می خوای چی کار کنی ؟ می خوام برای post-doc برم سویس ETH یا EPFL. خندید گفت ETH چیه. گفتم abbreviation اسم دانشگاهه.
_الان درس می خونی ؟ چی کار می کنی ؟ نه، بی کارم. سال 2012 فارغ التحصیل شدم و بعدشم برای TOEFL و GRE خوندم. در حال حاضر بی کارم.
_توی پروندت می بینم که ماه جون برای دبی اپلای کردی !!!!!! ( این جا همون جایی بود که می نرسیدم)
بله، دبی 6 ماه زمان منو تلف کرد. یه ترم رو هم از دست دادم. هر چی هم ایمیل می زنم جواب منو نمی دن.
_ هیچ result از پروندت ندادن ؟ نه.
_ ما معمولا میگیم که افراد برای همون کیسی که داشتن صبر کنن. اما الان انتخاب با توست. می خوای process رو اینجا شروع کنی ؟
دبی حتی ایمیل های منو توی یک ماه گذشته جواب نداده با اینکه چندین بار ایمیل زدم و کیسم رو بهشون یاداوری کردم.بنابراین آپشن دیگه ای جز کنسل کردن کیس نداشتم. ( در همین حین پرینت ایمیل درخواست کنسل کردن کیس دبی رو دادم بهش که گرفت خوند و گفت اکی، و اضافه کرد به مدارکی که ازم گرفته بود یعنی cv، sop، rp).
_ ما معمولا کیس هامون 2 ماه طول می کشه که نتیجش مشخص بشه. من هنوز نمی دونم که می تونیم از اطلاعات process دبی کمک بگیریم یا مجبوریم دوباره از اول شروع کنیم بررسی و . بنابراین بهت پیشنهاد می کنم که با دانشگاه هماهنگ کنی که ممکنه دیر برسی و اینکه بلیط نگیری
می نونم امیدوار باشم که به ترمم برسم ؟
_ امیدوار که همیشه می تونی باشی اما نمی تونم هیچ قولی بهت بدم.
بعدم برگه زرد و داد بهم و توضیح داد که از website می تونم استاتوسم رو چک کنم.
اینم از داستان ما