سلام به همگی. اونایی که منتظر هستن، کسی میدونه که این هفته سفارت کار میکنه (آپدیت) و تا کی کار میکنه؟ کی تعطیل هستش؟ کسی تازگیها آپدیت شده؟
سلام دوستان
برای همه اونایی که نگران F2 هستند...باید بگم که وضعیت F2 آپدیت نمیشه و همین که F1 کامپلیت میشه میتونید برای پیکاپ ویرا برید آنکارا....
البته من F1بودم و خانومم F2..همون روز مصاحبه اولین آپدیت در سایت واشنگتن و 11روز بعد فقط برای F1 آپدیت و تو سایت آنکارا کامپلیت شد...
اگه من اشتباه میکنم لطفا دوستان اطلاع بدن..من از ایمیل سفارت اینطور برداشت کردم
سلام دوستان
برای همه اونایی که نگران F2 هستند...باید بگم که وضعیت F2 آپدیت نمیشه و همین که F1 کامپلیت میشه میتونید برای پیکاپ ویرا برید آنکارا....
البته من F1بودم و خانومم F2..همون روز مصاحبه اولین آپدیت در سایت واشنگتن و 11روز بعد فقط برای F1 آپدیت و تو سایت آنکارا کامپلیت شد...
اگه من اشتباه میکنم لطفا دوستان اطلاع بدن..من از ایمیل سفارت اینطور برداشت کردم
براي زوجهايي كه يك برگ زرد گرفتن با يك شماره پرونده، همينكه F1 كلير بشه كافيه. ولي اگه F2 سابقه كار حساس داشته باشه، معمولا هر دو نفر برگه زرد مي گيرن. F1 هر وقت كلير شد مي تونه ويزاش رو بگيره (يا اگه F2 هم كلير شده باشه ويزاي هر دو). ولي اگه F2 كلير بشه و F1 هنوز كلير نشده باشه بايد صبر كنن كه هر دو كلير بشن.
در ضمن F2 مي تونه بعد از F1 به آمريكا بره و لزومي نداره مسافرتشون با هم باشه. مواردي پيش اومده كه كليرنس F2 انقدر طول كشيده كه F1 مجبور شده ويزاش رو بگيره و بره و F2 بعدا بهش ملحق شده.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام بله ما هم یک برگه زرد گرفتیم، شماره پرونده همسر من حتی تو سایتشون وارد هم نشده، تو همین فورام کلی سرچ کردم دیدم F2 احتیاج به Clear شدن نداره، F1 بتونه Clear بشه تمومه، جفت پاسپورتا با مدارک دیگرو میبرین ویزا رو میگیرین. بازم شمام تحقیق کنین. اگه مغایر با حرف بنده بود به منم اطلاع بدید.
برای من یا باید اول هفته دیگه جوابش بیاد یا کلاً دیگه به درد نمیخوره.![]()
راستی برای آمار دوستان اضافه میکنم که شماره پرونده من همون روز تو سایت واشنگتن و روز بعد تو سایت آنکارا وارد شد. ایشالا که درست بشه.![]()
سلام دوستان
من آپدیت شدم.
18 نوامبر مصاحبه
الان هم دقیقا آپدیت (31 دسامبر).
امیدوارم سرکاری نباشه، و دنبال اطلاعات اضافی نباشن.
نوشته اصلی توسط mahtab2014
سلام دوستان
من و همسرم 4 دسامبر برای ویزای f1 و f2 از آنکارا اقدام کردیم. به ما یک برگ زرد داد. سایت واشنگتن برای همسرم 22 دسامبر آپدیت شد و 23 دسامبر ایمیل کلیرنس اومد. اما برای من که f2 هستم فقط همون اول بعد از 4 روز cv را خواستند و دیگه سایت برای من آپدیت نشد. الان من باید صبر کنم تا برای من کلیرنس جداگانه بیاد یا اینکه چون برای همسرم اومده واسه من هم کلیر شده؟؟
سلام دوستان
برای من هم (f2)سایت واشنگتن 31 دسامبر آپدیت شد و همون روز در سایت آنکارا کامپلیت شد.
امیدوارم برای همه خیلی زود نتیجه مثبت بیاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)