نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 253 از 254 نخستنخست ... 153203243244245246247248249250251252253254 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,521 تا 2,530 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab_a نمایش پست ها
    من هم 4 دسامبر به اتفاق همسرم برای مصاحبه رفتیم و برگ زرد گرفتیم و هنوز خبری از clear شدن نیست. ترم من 1 ژانویه شروع میشه ولی استاد گفته تا 20 ژانویه هم میتونی بیای. حالا یا هفته بعد Clear میشیم میریم یا دیگه هیچی.
    با سلام
    می خواستم سوال کنم آیا شما هم 1برگ زرد گرفتید یا 2 تا؟ برای همسر من که f1 بود کلیرنس اومده اما برای من هنوز توی سایت هیچی نیومده.

Junior Member

سلام به همگی‌. اونایی که منتظر هستن، کسی‌ میدونه که این هفته سفارت کار می‌کنه (آپدیت) و تا کی‌ کار می‌کنه؟ کی‌ تعطیل هستش؟ کسی‌ تازگیها آپدیت شده؟

Junior Member

سلام دوستان
    برای همه اونایی که نگران F2 هستند...باید بگم که وضعیت F2 آپدیت نمیشه و همین که F1 کامپلیت میشه میتونید برای پیکاپ ویرا برید آنکارا....
    البته من F1بودم و خانومم F2..همون روز مصاحبه اولین آپدیت در سایت واشنگتن و 11روز بعد فقط برای F1 آپدیت و تو سایت آنکارا کامپلیت شد...
    اگه من اشتباه میکنم لطفا دوستان اطلاع بدن..من از ایمیل سفارت اینطور برداشت کردم

Junior Member

سلام دوستان
    برای همه اونایی که نگران F2 هستند...باید بگم که وضعیت F2 آپدیت نمیشه و همین که F1 کامپلیت میشه میتونید برای پیکاپ ویرا برید آنکارا....
    البته من F1بودم و خانومم F2..همون روز مصاحبه اولین آپدیت در سایت واشنگتن و 11روز بعد فقط برای F1 آپدیت و تو سایت آنکارا کامپلیت شد...

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

براي زوجهايي كه يك برگ زرد گرفتن با يك شماره پرونده، همينكه F1 كلير بشه كافيه. ولي اگه F2 سابقه كار حساس داشته باشه، معمولا هر دو نفر برگه زرد مي گيرن. F1 هر وقت كلير شد مي تونه ويزاش رو بگيره (يا اگه F2 هم كلير شده باشه ويزاي هر دو). ولي اگه F2 كلير بشه و F1 هنوز كلير نشده باشه بايد صبر كنن كه هر دو كلير بشن.

در ضمن F2 مي تونه بعد از F1 به آمريكا بره و لزومي نداره مسافرتشون با هم باشه. مواردي پيش اومده كه كليرنس F2 انقدر طول كشيده كه F1 مجبور شده ويزاش رو بگيره و بره و F2 بعدا بهش ملحق شده.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member sohrab_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    هوافضا خواجه نصیر

نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab2014 نمایش پست ها
    با سلام
    می خواستم سوال کنم آیا شما هم 1برگ زرد گرفتید یا 2 تا؟ برای همسر من که f1 بود کلیرنس اومده اما برای من هنوز توی سایت هیچی نیومده.
    سلام بله ما هم یک برگه زرد گرفتیم، شماره پرونده همسر من حتی تو سایتشون وارد هم نشده، تو همین فورام کلی سرچ کردم دیدم F2 احتیاج به Clear شدن نداره، F1 بتونه Clear بشه تمومه، جفت پاسپورتا با مدارک دیگرو میبرین ویزا رو میگیرین. بازم شمام تحقیق کنین. اگه مغایر با حرف بنده بود به منم اطلاع بدید.
    برای من یا باید اول هفته دیگه جوابش بیاد یا کلاً دیگه به درد نمیخوره.

Junior Member sohrab_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    هوافضا خواجه نصیر

راستی برای آمار دوستان اضافه میکنم که شماره پرونده من همون روز تو سایت واشنگتن و روز بعد تو سایت آنکارا وارد شد. ایشالا که درست بشه.

سلام دوستان

من آپدیت شدم.
    18 نوامبر مصاحبه
    الان هم دقیقا آپدیت (31 دسامبر).
    امیدوارم سرکاری نباشه، و دنبال اطلاعات اضافی نباشن.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab2014 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من و همسرم 4 دسامبر برای ویزای f1 و f2 از آنکارا اقدام کردیم. به ما یک برگ زرد داد. سایت واشنگتن برای همسرم 22 دسامبر آپدیت شد و 23 دسامبر ایمیل کلیرنس اومد. اما برای من که f2 هستم فقط همون اول بعد از 4 روز cv را خواستند و دیگه سایت برای من آپدیت نشد. الان من باید صبر کنم تا برای من کلیرنس جداگانه بیاد یا اینکه چون برای همسرم اومده واسه من هم کلیر شده؟؟

اگر کسی تجربه مشابهی داره بسیار سپاسگزار میشم پاسخ بدید.
    سلام دوستان
    برای من هم (f2)سایت واشنگتن 31 دسامبر آپدیت شد و همون روز در سایت آنکارا کامپلیت شد.
    امیدوارم برای همه خیلی زود نتیجه مثبت بیاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra_tcme نمایش پست ها
    سلام دوستان
    نوشته اصلی توسط mahtab2014 سلام دوستان

من و همسرم 4 دسامبر برای ویزای f1 و f2 از آنکارا اقدام کردیم. به ما یک برگ زرد داد. سایت واشنگتن برای همسرم 22 دسامبر آپدیت شد و 23 دسامبر ایمیل کلیرنس اومد. اما برای من که f2 هستم فقط همون اول بعد از 4 روز cv را خواستند و دیگه سایت برای من آپدیت نشد. الان من باید صبر کنم تا برای من کلیرنس جداگانه بیاد یا اینکه چون برای همسرم اومده واسه من هم کلیر شده؟؟

سلام دوستان
    برای من هم (f2)سایت واشنگتن 31 دسامبر آپدیت شد و همون روز در سایت آنکارا کامپلیت شد.
    امیدوارم برای همه خیلی زود نتیجه مثبت بیاد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)