سلام دوستان
برای ویزا F1 میرفتم. اینجا پلیمر امیرکبیر بودم. قرار بود برم University of North Carolina at Chapel Hill, Department of Chemistry ... قرار بود یه سال استاده کارم رو ببینه اگه اکی بودم بعد یک سال واسه PhD بگیره منو ... بماند که تقریبا 7 ماه فرایند ویزام طول کشید از موقعی که اکی داد
سربازی معاف بودم. فاند 20 هزار تا سالیانه ... 6 تا مقاله داشتم. 3 تاش نانو کامپوزیت (نویسنده دوم) 3 تا دیگه اش بی خطر (نویسنده اول) ...
استاد ارشدم با دولت احمدی نژاد تقریبا نزدیک بود .بعضا پروژه هایی میگرفت. اما اینکه دلیل نمیشه که !!! مگه من خودم دلم میخاست که با اون استاد کار کنم... باند بازی های دانشگاه ما رو انداخت با این استاد....
کاش یکی بود به اینا میگفت ما این مقاله ها رو مینویسیم که ما رو یکی بگیره ! نه اینکه بمب و موشک بسازیم !!!
هیچ ارتباطی با هیچ ارگان و سازمانی هم تا حالا نداشتم. هیییییییییچ ارگانی.. واسه این بود که گفتم نا عادلانه ریجکت شدم
بگذریم. طولانی اش نمیکنم. من با امریکا خداحافظی کردم و همچنین با خیلی از برنامه های که داشتم !!!!
پی نوشت بیتی از حافظ : مایه ی خوشدلی آنجاست که دلدار آن جاست // می کنم جهد که خود را مگر آنجا فکنم.
شاد و سلامت باشید همگی
علاقه مندی ها (Bookmarks)