صفحه 21 از 83 نخستنخست ... 11121314151617181920212223242526272829303171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

Senior Member shubizkumbuli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط kolman نمایش پست ها
    1:سیستم 2 filterداره اول باید 67 امتیاز قدیم رو داشته باشد تا اجازه ورود به برنامه بدن
    2:در صورت احراز شرط اول وارد استخر شده و از 1200 امتیاز رده بندی خواهید شد هر 15 روز بیشترین امتیاز ها انتخاب میشند
    تنها تغییری که کرده لیست مشاغل رو حذف کردند.برای مشاغل فنی با noc72/73/82/92/632/633 نیاز به مدرک فنی استانی کانادایی هستش
    واقعا سخت تر شده مخصوصا اون 67 امتیاز اول شوکه کننده است.هدف جذب بهترین از بهترین ها

سلام

شما مطمئنید!؟ هیچ جا حرفی از 67 نزده

اون مال قبله. چون اگر نگاه کنید هنوز امتیازهای adaptability و فک و فامیل رو داره. مضاف بر اون امتیاز سنش هم در تناقضه کاملاً!!!

زیرش فقط تاریخ رو زده 2015/1/1 که تناقض داره!!

من میگم 99.99% اشتباهه و خیالتون راحت باشه که اون 67 تا رو نمیخواد! اگر میخواستن مینیمم امتیازی بزارن بر اساس سیستم جدید مثلاً میگفتن 200 تا مینیمم هست!

نقل قول نوشته اصلی توسط shubizkumbuli نمایش پست ها
    سلام

شما مطمئنید!؟ هیچ جا حرفی از 67 نزده

اون مال قبله. چون اگر نگاه کنید هنوز امتیازهای adaptability و فک و فامیل رو داره. مضاف بر اون امتیاز سنش هم در تناقضه کاملاً!!!

زیرش فقط تاریخ رو زده 2015/1/1 که تناقض داره!!

من میگم 99.99% اشتباهه و خیالتون راحت باشه که اون 67 تا رو نمیخواد! اگر میخواستن مینیمم امتیازی بزارن بر اساس سیستم جدید مثلاً میگفتن 200 تا مینیمم هست!
    These factors are part of a 100-point grid used to assess federal skilled workers. This means you earn points for how well you do in each of the six factors. The total points will show if you qualify for the Express Entry pool. The current pass mark is 67 points.ا
    گر 67 امتیاز رو نیارید واجد شرایط نخواهید شد اگر ابهامی هست بگید

دوستان من برای 2014 اقدام کردم ولی رشته ام Cap reached شد ، هنوز مدارکم به دستم نرسیده .. دو تا سوال ؟ اول اینکه آیا به پرونده ای که به خاطر Cap reached برگشت خورده .. UCI میدهند ؟ دوم اینکه الان که برای Express Entry باز کرده .. سوال میکنه آیا قبلا برای FSW اقدام کردید و UCI میخوان ... اگه بزنم بله باید UCI بدم که چون هنوز مدارکم به دستم نرسیده ندارم .. به نظرتون چه کار کنم که درست باشه .. چون آخر مراحل هم کلی تهدید میکنه که باید اطلاعاتتون درست باشه

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidoo8777 نمایش پست ها
    دوستان من برای 2014 اقدام کردم ولی رشته ام Cap reached شد ، هنوز مدارکم به دستم نرسیده .. دو تا سوال ؟ اول اینکه آیا به پرونده ای که به خاطر Cap reached برگشت خورده .. UCI میدهند ؟ دوم اینکه الان که برای Express Entry باز کرده .. سوال میکنه آیا قبلا برای FSW اقدام کردید و UCI میخوان ... اگه بزنم بله باید UCI بدم که چون هنوز مدارکم به دستم نرسیده ندارم .. به نظرتون چه کار کنم که درست باشه .. چون آخر مراحل هم کلی تهدید میکنه که باید اطلاعاتتون درست باشه
    نه UCI نمی دن به برگشتی ها، خالی بگذارید.
    لطفَن به جای فرستادنِ پیام خصوصی، پرسش ها یا نظراتتون رو در تاپیک های مربوط بیان کنید. در بخش کانادای ویکی این سایت اطلاعات تقریبن جامع و به روزی از شیوه ی درخواست ویزای دانشجویی و توریستی کانادا آورده شده. لطفَن پیش از ارسال پرسش این صفحه از ویکی را مطالعه کنید.

Junior Member

سلام دوستان. یه سوال مهم دارم: اگه تو این برنامه 2015 مثلا" :
    - شما یه جاب آفر بگیری و با امتیاز اون بتونی مهاجرت کنی یا
    - اگه برای یه استان کاندید بشی و با اون امتیازت بالا بره و بتونی مهاجرت کنی
    آیا باید حتما اونجا که رسیدی مثلا در حالت اول بری سره همون کار یا در حالت دوم مجبوری بری همون استان یا کلا میتونی بی خیال همه اونها بشی و بری جاییکه میخوای ؟ آیا دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارن ؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

دوستان در نظر داشته باشین که:

درصورتیکه کسی بعد از گذشت 30 روز در JobBank ثبت نام نکنه پروفایل EE اش Expired خواهد شد.

نکته دوم فقط جهت اطلاع: در اینجا برخلاف سیستم 2014 گفته شده گواهی عدم سو پبشینه (Police Certificate) فقط سه ماه اعتبار داره

پانوشت:

If you do not register with Job Bank within 30 days your Express Entry profile will expire.

Note: Candidates who create a Job Seeker Account with Job Bank between January 1 and January 25 will need to return to their Job Seeker Account after January 26 to create their profile. After January 26, candidates will be able to create their Job Seeker Account and profile without delay.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 2nd, 2015 در ساعت 05:06 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

نقل قول نوشته اصلی توسط kolman نمایش پست ها
    These factors are part of a 100-point grid used to assess federal skilled workers. This means you earn points for how well you do in each of the six factors. The total points will show if you qualify for the Express Entry pool. The current pass mark is 67 points.ا
    گر 67 امتیاز رو نیارید واجد شرایط نخواهید شد اگر ابهامی هست بگید
    به نظر من که احمقانه است!

آخه تو این 67 امتیاز ماکسیمم امتیاز سن میشه: 18 تا 35... ولی تو اون یکی بالای 30 سال منفی میخوره!

شاید تازه یادشون افتاده که تو سیستم جدید مینیمم در نظر نگرفتن!

بعد خنده داره!! اینجا مثلاً امتیاز فک و فامیل هم میاری...ولی تو جدیده نمیاری!!!

تا این جا فرضیه احمقانه بودنش مطرح بود!

حالا بریم به فرضیه اشتباه بودن بپردازیم!

تو سیستم جدید زده برای skill level های 0 و A لازمه که CLB زبان 7 باشه و برای Skill Level های B لازمه که مینیمم 5 باشه!

ولی تو این صفحه ای که مطالب رو ازش کپی paste کردید نوشته باید 7 باشه!

من قویاً احتمال میدنم که اشتباه هست!

بازم میگم! میتونستند minimum pass mark رو بر اساس سیستم امتیاز بندی جدید بدن! چه احتیاجی به سیستم پارسال هست!؟

رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

در ضمن در آخرین روزنامه رسمی که برای express entry دادند حرفی از این نزده! برای همین من قویاً احتمال میدم که این غلط باشه!

رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

آخرین فرضیه:

به احتمال قوی این واژه current قبل از 2015 نوشته شده و وقتی تاریخ زیر صفحه عوض شده این عوض نشده و باقی مونده.

دوستاني كه موفق به ثبت نام كامل در اين برنامه شدند،،،،بد نيست امتيازهاشون رو كه سيستم محاسبه كرده و نشون داده رو اينجا بنويسند تا همه يه ايده ايي از نظر رنكينگ داشته باشيم.

امتياز من ٣٩٠
    ویرایش توسط sanysh : January 2nd, 2015 در ساعت 08:13 PM دلیل: تکرار دو پست بی دلیل

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)