صفحه 23 از 83 نخستنخست ... 13141516171819202122232425262728293031323373 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

Senior Member shubizkumbuli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_5566 نمایش پست ها
    دوستانی که کنجکاو ان بدونن وضعیت نمره های بقیه چجوریه و بتونن در مورد خودشون مقایسه ای داشته باشن. میتونن یه سر به اسپردشیت جهانی Express Entry 2015 بزنن و اطلاعات خودشون رو از اینجا وارد کنن.

البته امیدوارم دوستان این فروم که اسپردشیت Iranian FSW2014 رو طراحی کردن به زودی اسپردشیت برای Iranian Express Entry 2015 ایجاد کنن که بتونیم مقایسه بهتری با همدیگه داشته باشیم.

نکته ای که در مورد این شیت هست اینکه که بر اساس اطلاعات 293 نفری که وارد شده Average =382 و Median =377 هست.
    البته این آمار به تفکیک NOC نیست و برای تمامی افراد در تمامی NOC ها هست.

نکته ای که هست اینه که نصف افراد حاضر نمرشون بالای 377 و نصف دیگه پایین این عدد هست.بنابراین به نظر میرسه، تا الان، براین اساس اگه نمره شما بالای 377 باشه، شما امتیازتون حداقل از نصف افراد حاضر در اونجا بیشتره و بنابراین شانستون هم میتونه بیشتر باشه.

البته این رو فقط برای اینکه یه دید کلی داشته باشم گفتم و در عمل، شاید Median افراد تو NOC شما متفاوت با این عدد باشه
    ممنون فکر نمی کردم به این سرعت در بیاد همچین چیزی!

اگر Bell Diagram هم داشت که عالی میشد که percentile ها رو ببینه آدم!

ولی اگر دقت کنید یک sheet پایین هست به نام NOC Hotness!!! اونجا نوشته که چه NOC هایی hot هستند.

باید دقت کرد که عملاً امتیاز در هر NOC مهمه!

مثلاً یک NOC مثل مهندسی مکانیک یا نرم افزار خیلی Hot هست و شاید 350 امتیاز شانسی برای کسی نزاره.. مخصوصاً بدون offer یا کاندید شدن!

ولی یک NOC معمولی خلوت... میتونه این معنی رو بده که با 200 تا هم طرف میتونه به راحتی بالای pool قرار بگیره!

در واقع به نظر من این سیستم جدید تو NOC ها شلوغ و HOT خیلی بهتر عمل می کنه و بهترین ها رو انتخاب می کنه!

Senior Member shubizkumbuli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    توجه کنید که Express Entry برنامه ی جدید نیست، شیوه ای برای مدیریت گروه برنامه های Economic از جمله FSW ـه. تا زمانی که آیین نامه ی FSW تغییر پیدا نکنه، نمره ی قبولی همون 67 می مونه. شرایط عمومی از جمله حداقل زبان (CLB 7) و یک سال تجربه ی کار در گروه های A، B یا 0 هم تغییر نکردند. تنها چیزی که در دستورالعمل جدید نیست، محدودیت گروه های شغلی در سال های گذشته است.
    تا حدودی درست می فرمایید....

ولی با چیزایی که رو سایت هست در تناقضه!

مثلا برای FSW ها در NOC هایی با skill level B گفته که CLB5 هم کافیه!!! حالا کسی که CLB5 داره که اصلاً تو سیستم 67 امتیازی eligible نیست!!! پس این میشه تناقض!

Junior Member elisoly آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.S.Environmental engineer - Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran.

دوستان NOC CODE رو از کجا چک کنم بردارم؟ توی اون جدول خیلی شلوغه نمیشه پیداش کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shubizkumbuli نمایش پست ها
    بعیده اینطوری باشه. اگر اینطوری باشه که یه نفر با یک رشته ای که اصلاً نیاز نیست اگر امتیازش زیاد باشه باید بگیرنش که!!!

شاید rank رو الان نشون نمیده. ولی بعداً نشون میده:

33. (1) A foreign national who has been included in the express entry pool of candidates is to be notified electronically by means of the Express Entry System of all matters relating to their expression of interest, including

• (a) whether they meet the requirements of subsection 5(1);
    • (b) their rank under the Comprehensive Ranking System relative to other eligible foreign nationals included in the express entry pool of candidates; and
    • (c) whether they are to be issued an invitation.

Day and time of receipt
    (2) A notification sent in accordance with subsection (1) is considered to be received on the day and at the time recorded in the Express Entry System.

منبع: http://gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2014/2...10-eng.php#e02

در مورد این که NOC ها جداگانه pool بندی میشن هم مطمئن باش!
    حالا اگه رنك رو نشون بدن كه خب خوبه،،،،،

در مورد تفكيك noc هم اگر جايي رفرنس داريد لينكش رو بزاريد تا ما هم ببينيم،،،،
    اگر اينطور كه شما ميگين باشه،،،بايد براي هر رشته يك ظرفيت جداگانه در نظر بگيرند و در هر مرحله انتخاب افراد، بايد براي هر رشته جداگانه افراد انتخاب بشوند،،،،،
    و مثلا اگر در رشته من فقط ٥٠ نفر وجود داشته باشند،،،،،كه خب خيلي به نفع ادم ميشه،،،،،
    بهر حال اگر چنين بود مطمئن باشيد كه خيلي واضح اين موضوع را مينوشتند،،،

اگر رفرنس معتبر داريد عنوان كنيد تا ما هم روشن بشيم،،،،،اگر نه با حدس گمان خود بقيه رو به اشتباه نياندازيد

نقل قول نوشته اصلی توسط shubizkumbuli نمایش پست ها
    تا حدودی درست می فرمایید....

ولی با چیزایی که رو سایت هست در تناقضه!

مثلا برای FSW ها در NOC هایی با skill level B گفته که CLB5 هم کافیه!!! حالا کسی که CLB5 داره که اصلاً تو سیستم 67 امتیازی eligible نیست!!! پس این میشه تناقض!

سلام
    من نمیدونم چرا دوستان انقدر شیوه جدید رو با اون امتیازی قبلی‌ مقایسه می‌کنن
    آیا باید در هر ۲ شیوه شرایط رو بیاریم یا خیر؟
    بنده به شیوه قبلی‌ واجد شرایط نیستم اما با شیوه جدید کاد گرفتم اما گیج شدم وقتی‌ پست‌های دوستان رو خوندم

Junior Member elisoly آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.S.Environmental engineer - Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran.

نقل قول نوشته اصلی توسط elisoly نمایش پست ها
    دوستان NOC CODE رو از کجا چک کنم بردارم؟ توی اون جدول خیلی شلوغه نمیشه پیداش کنم.
    !!!!!!!!!
    از اینجا:
    http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/english/...chKeyword.aspx

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

اگه منظورتون تو اسپردشیت هست: کلید Ctrl و F رو با هم بزنین کادر جستجو میاد. با اون میتونین سرچ کنین
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 2nd, 2015 در ساعت 07:02 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط ardalanjoon نمایش پست ها
    سلام
    من نمیدونم چرا دوستان انقدر شیوه جدید رو با اون امتیازی قبلی‌ مقایسه می‌کنن
    آیا باید در هر ۲ شیوه شرایط رو بیاریم یا خیر؟
    بنده به شیوه قبلی‌ واجد شرایط نیستم اما با شیوه جدید کاد گرفتم اما گیج شدم وقتی‌ پست‌های دوستان رو خوندم
    متاسفانه بعضي دوستان صرفا با حدس و برداشت شخصي خود قانون جديد را تعبير ميكنند،،،،،،
    نميدونم چرا ماها دوست داريم اون چيزي را كه به صراحت به عنوان قانون و دستورالعمل نوشته شده را بزاريم كنار و سليقه و برداشت شخصيه خودمون رو به عنوان قانون صد در صد بيان كنيم،،،،، لااقل بگيم برداشت ما اينه،،،شايد درست شايد اشتباه باشه،

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط milad86 نمایش پست ها
    حالا اگه رنك رو نشون بدن كه خب خوبه،،،،،

در مورد تفكيك noc هم اگر جايي رفرنس داريد لينكش رو بزاريد تا ما هم ببينيم،،،،
    اگر اينطور كه شما ميگين باشه،،،بايد براي هر رشته يك ظرفيت جداگانه در نظر بگيرند و در هر مرحله انتخاب افراد، بايد براي هر رشته جداگانه افراد انتخاب بشوند،،،،،
    و مثلا اگر در رشته من فقط ٥٠ نفر وجود داشته باشند،،،،،كه خب خيلي به نفع ادم ميشه،،،،،
    بهر حال اگر چنين بود مطمئن باشيد كه خيلي واضح اين موضوع را مينوشتند،،،

اگر رفرنس معتبر داريد عنوان كنيد تا ما هم روشن بشيم،،،،،اگر نه با حدس گمان خود بقيه رو به اشتباه نياندازيد
    واقعیت اینکه که دوست عزیز هنوز این موضوع بصورت شفاف بیان نشده که بشه ریفرنس داد. قبلن هم در همین تاپیک بین دوستان در موردش صحبت و تبادل نظر شده بود.

بر اساس نتیجه گیریها پیشین و به عقیده شخصی خود من، منطقی تر این میاد که آدما بر اساس NOC رنکینگ بشن.
    حالا باید منتظر موند و دید که آیا CIC در اخبار آینده در این مورد شفاف سازی میکنه یا خیر
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 2nd, 2015 در ساعت 06:24 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

در سايت noc canada ,,,,,, در قسمت سمت چب ، پايين، عنوان شغليتون رو جستجو كنيد،،،،،از ميان نتايج، مناسبترين رشته را كه مرتبط به شماست انتخاب كنيد،،،،يك شماره ٤ رقمي كنارش هست،،،،اون شماره كد noc هستش
    اينم لينكش
    http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...1/Welcome.aspx

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)