صفحه 28 از 83 نخستنخست ... 18192021222324252627282930313233343536373878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط alex78 نمایش پست ها
    سپاسگذارم دوست من . اگر امکانش هست منو راهنمائی کنید تا دستور العملش رو پیدا کنم
    با سپاس مجدد
    در سيستم بررسي eligibility در سايت cic بهش اشاره شده

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaria نمایش پست ها
    دوستان برای اقدام با برنامه اکسپرس انتری، من هنوز نمره آیلتس ندارم . میخواستم بدونم آیا تا گرفتن نمره و مدرک آیلتسم باید کلا صبر کنم ؟ یعنی مقذمات اولیه ای هست آیا که بتونم انجام بدم یا اینکه فعلا همه چیز بدون داشتن نمره زبان نشدنی هست؟!!! چه کارایی رو میتونم از حالا انجام بدم؟
    ممنونم
    شما میتونین تو این فاصله مدارک دانشگاه رو ارزیابی کنین.علاوه بر اون میتونین فعلن یه پروفایل بسازین که ببینین مراحل به چه صورت هست.
    بدون داشتن نتیجه آیلتس و نتیجه ارزیابی مدارک شما نمیتونین پروفایل ایچاد شده و نهایی و submit کنین و نمینونین وارد فرایند مهاجرت بشین. بهترین کار اینه که برای امتحان آیلتس خودتون رو آماده کنین چون تو سیستم جدید اهمیت نمره زبان خیلی بیشتره اگه بتونین نمره خوب بگیرین میتونین موقعیت خودتون رو تو POOL به نحو چشم گیری افزایش بدین.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kimiyabeigi نمایش پست ها
    دوست عزیز با توجه به تحقیقی که از دوستانم کردم نتیجه این بوده که اگر پرونده کبک شما به مرحله فدرال رسیده باشه باید UCI را پر کنید که حتما فدرال بهتون داده. اما گر پروندتون مثل منه یعنی فقط فایل نامبر دارین و Refrence Number لازم نیست اصلا جواب سوال رو yes بزنید. یعنی در جواب سوالی که میگه آیا قبلا برای کانادا اقدام کردین؟ بگین No. چون UCI فقط برای فدرال هست
    خوب حالا اگه یکی مثل که برای FSW 2014 اقدام کرده ولی هنوز هیچی (مثل فایل نامبر یا UCI) نداره چیکار باید بکنه؟؟
    اقدام برای مهاجرت به کانادا کردیم ولی این شماره هم نداریم!!! خودشم گفته اگه دارید بنویسید، یعنی ممکنه 1 نفر اقدام کرده باشه و هنوز شماره هم نداشته باشه، فک کنم اینم یه باگی باشه که نمیشه بدون زدن شماره این مرحله رو رد کرد.
    دوستان اگه راهی دارن یا نظری دارن یا میدونن چیکار باید کرد راهنمایی کنن لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaria نمایش پست ها
    دوستان برای اقدام با برنامه اکسپرس انتری، من هنوز نمره آیلتس ندارم . میخواستم بدونم آیا تا گرفتن نمره و مدرک آیلتسم باید کلا صبر کنم ؟ یعنی مقذمات اولیه ای هست آیا که بتونم انجام بدم یا اینکه فعلا همه چیز بدون داشتن نمره زبان نشدنی هست؟!!! چه کارایی رو میتونم از حالا انجام بدم؟
    ممنونم
    تقويت زبان براي نمره بهتر،،،،ارسال مدارك تحصيليتون براي ارزيابي در كانادا ،،، همين!

Junior Member

سلام دوستان ، ممنون میشم راهنماییم کنید، برای کاندید استانی شدن با ثبت نام در EE به طور خودکار احتمالش هست که انتخاب بشیم یا باید به طور جداگانه برای هر استان که واجد شرایط هستیم مثل نوااسکوشیا اقدام کنیم؟

Junior Member

سلام دوستان ، ممنون میشم راهنماییم کنید، برای کاندید استانی شدن با ثبت نام در EE به طور خودکار احتمالش هست که انتخاب بشیم یا باید به طور جداگانه برای هر استان که واجد شرایط هستیم مثل نوااسکوشیا اقدام کنیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط donya2014 نمایش پست ها
    وقتي مدرك فوق و دكتري داشته باشيم باييد هر دو تا مدرك رو اسس كنيم يا فقط اخرين مدرك تحصيلي .ممنون.
    لطفا در تاپيك مربوطه بحث بفرماييد
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...%D8%A7/page156

دوستان عزيز،،،
    سوالات مربوط به ارزيابي را در فروم مربوط به خودش بحث كنيد،،،،،
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...%D8%A7/page156

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط navidnad نمایش پست ها
    میشه راجع به ارزیابی مدارک توضیح بدین دقیقا باید چه کار کنیم من خودم مدرک کاردانی علمی کاربردی دارو و همسرم هم کارشناسی ؟؟؟باید واسه ارزیابی اصل مدارک رو بفرستیم ؟الان اینا واسه سابمیت کلا 60 روز وقت دادن که 2 روزش گذشته؟؟میرسیم تو این 60 روز همه کارا رو انجام بدیم؟من الان اتریش هستم وین .از طریق سفارت اینجا نمیشه مدارکم رو تایید کنم؟؟
    شما مگر دعوتنامه دریافت کرده اید که 60 روز مهلت داشته باشید؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط seliya نمایش پست ها
    باید جداگانه اقدام کنید و سرتیفیکیت نومینیشن را از استان مربوطه بگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)