صفحه 24 از 41 نخستنخست ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 403

موضوع: Virginia Tech

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : Virginia Tech

سلام، معمولا بورسیه دکتری برای RA چیزی در حدود 42000$ تا 46000$ هستش، که شهریه دانشگاه و هزینه های دیگه هم کم میشه و در آخر چیزی حدود 23000$ برای شما میمونه. یعنی چیزی حدود 1900$ ماهانه. که بازهم مالیات و هزینه امکانات رفاهی دانشگاه از این کم میشه و در آخر خالص پرداختی شما حدود ماهی 1300$ تا 1400$ خواهد بود. البته بسته به دپارتمان کمی بالا و پایین داره این هزینه هایی که گفتم، مثلا این هزینه ها برای گروه های مهندسی بیشتر صدق میکنه، معمولا تو VT دانشکده های علوم 200$ کمتر از این میپردازند. البته بقیه دانشگاه ها شنیدم که علوم پایه بیشتر میپردازند تا مهندسی ولی VT چون پلی تکنیک هست بر عکسه این قضیه. TA هم فرق چندانی نداره و معمولا در همین حدود هست.

با همین هزینه که دریافت می کنید میتونید زندگی دو نفر رو بچرخونید. خوبیه شهر کوچک اینه که با هزینه کم میشه زندگی خوبی داشت ولی ممکنه زیاد نتونید ولخرجی کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط OMID-313 نمایش پست ها
    سلام دوستان

راستش من اکثر صفحات این تاپیک را مطالعه کردم ولی باز چند تا سوال دارم :

1. دانشجویان دکترا (رشته های فنی مهندسی) به طور متوسط چقدر فاند دریافت میکنند !؟ چقدر برای RA میدن و چقدر برای TA !؟ میشه هر دو را گرفت !؟
    2. هزینه زندگی خیلی ساده دانشجویی متاهلی (بدون ولخرجی اضافه) حدودا و بطور متوسط چقدر است در بلکسبورگ !؟ 1500 دلار در ماه کافیه !؟ کمتر هم میشه !؟ یا بیشتره !؟

میدونم که مقادیر فاند و هزینه ها متفاوته ، ولی یک مقدار حدودی میخام بدونم.

خیلی خیلی ممنون

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

سلام به خصوص به دوستانی که در این دانشگاه درس می خونن
    من میخوام بدونم وضعیت پذیرش و فاند برای رشته برق(حوزه کنترل) چجوریاست و شناختشون از دانشگاه های ایران چطوره؟برای ارشد میشه به فاند امیدوار بدون مقاله ولی با معدل خیلی بالا؟
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadpashaei نمایش پست ها
    سلام به خصوص به دوستانی که در این دانشگاه درس می خونن
    من میخوام بدونم وضعیت پذیرش و فاند برای رشته برق(حوزه کنترل) چجوریاست و شناختشون از دانشگاه های ایران چطوره؟برای ارشد میشه به فاند امیدوار بدون مقاله ولی با معدل خیلی بالا؟
    ایرانی های برق زیاد هستند، مثلا فقط یه استاد کره ای هست تو برق الکترونیک که 5 تا دانشجو دکتراش ایرانی هستند و بسیار هم از ایرانی ها راضیه. البته زیاد اخلاق جالبی نداره و کار میکشه از بندگان خدا. یک ذره برای ارشد فاند گرفتن سخته چون معمولا سیتیزن ها هم ارشد میخونن و بعد به دنبال کار میرن که این خودش باعث میشه رقابت بیشتر باشه و معمولا کسی که آمریکا هست و بخصوص VT بوده لیسانس، ترجیح داده میشه. ولی این اصلا به این معنی نیست که شما تلاشتون رو نکنید، حتما به استادها ایمیل بزنید و پیگیر باشید. نمره زبان بالا هم میتونه کمک زیادی کنه علاوه بر معدل بالا.

موفق باشید.

سلام به همه دوستان
    از بچه هایی که از وضعیت ادمیشن دادن VT اطلاع دارن می خواستم سوالی بپرسم.
    من دانشجوی کارشناسی برق و مخابرات دانشگاه تهران هستم و وضعیت معدل و نمرات تافل و GRE ایم خوبه. ولی خوب مقاله ای ندارم. مشکلمم هم اینه که نمره رایتینگ جی آر ایم 3 شده ولی توی وبسایت دانشکده برق VT یه سری نمره recomended واسه GRE نوشته که رایتینگش 4.5 هستش !! من واقعن نمی دونم این قضیه چقد مهمه و چقد شانس دارم برای VT؟ یعنی چقد رو این رایتینگ جی آر ای حساس ؟ اینم بگم که استادای مخابراتیشون جواب میلمو ندادن متاسفانه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط khashy_k1371 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    از بچه هایی که از وضعیت ادمیشن دادن VT اطلاع دارن می خواستم سوالی بپرسم.
    من دانشجوی کارشناسی برق و مخابرات دانشگاه تهران هستم و وضعیت معدل و نمرات تافل و GRE ایم خوبه. ولی خوب مقاله ای ندارم. مشکلمم هم اینه که نمره رایتینگ جی آر ایم 3 شده ولی توی وبسایت دانشکده برق VT یه سری نمره recomended واسه GRE نوشته که رایتینگش 4.5 هستش !! من واقعن نمی دونم این قضیه چقد مهمه و چقد شانس دارم برای VT؟ یعنی چقد رو این رایتینگ جی آر ای حساس ؟ اینم بگم که استادای مخابراتیشون جواب میلمو ندادن متاسفانه
    اینجا از دکترا به پایین انتظار مقاله با اندازه ایران نیست. منظورم از اینجا آمریکاست. نمرات خوب درس و زیان کافیه. ارتباط با استاد هم شدیدا مهمه

Junior Member

سلام دوستان
    توی Application دانشگاه Virginia Tech معنی این سوال یعنی چی؟
    Are you a first-generation college student?
    جوابش تاثیر مهمی هم داره؟

خیلی ممنون

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

نقل قول نوشته اصلی توسط sasa86 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    توی Application دانشگاه Virginia Tech معنی این سوال یعنی چی؟
    Are you a first-generation college student?
    جوابش تاثیر مهمی هم داره؟

خیلی ممنون
    یعنی دانشجوهایی که هیچ یک از پدر و مادراشون تحصیلات عالیه ( 4 سال کارشناسی) ندارند. البته نمی دونم فاندهایی که به آمریکایی های این مدلی داده میشه حال میشه یا نه ولی به نظر من کلا به جز اینترنشنال چیزی شامل ما نمیشه دوستان باتجربه بهتر می تونن نظر بدن...
    ویرایش توسط hirt-01 : January 3rd, 2015 در ساعت 05:57 PM
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

Junior Member

خیلی ممنون از پاسختون.
    یک سوال دیگه داشتم. واسه اسکن کارنامه دقیقا گفته شده باید official باشه. اما من با استاد VT صحبت کردم گفت unofficial هم قبوله. به نظرتون دپارتمان ایراد نمی گیره؟
    unofficial که دانشگاه صادر کرده و روی سربرگ دانشگاه هست منظورمه.

با تشکر

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

خیلی ممنون از پاسختون.
    یک سوال دیگه داشتم. واسه اسکن کارنامه دقیقا گفته شده باید official باشه. اما من با استاد VT صحبت کردم گفت unofficial هم قبوله. به نظرتون دپارتمان ایراد نمی گیره؟

با تشکر
    الان تعطیلاته ممکنه کمی طول بکشه جواب بدن ولی ای-میل بزن بگو این مدلی کارنامه رو قبول می کنید؟
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

Junior Member

خیلی ممنون از پاسختون.

با تشکر
    من خودم پارسال غیر رسمی اسکن کردم و اصلا پست نکردم. مشکلی نبود. وقتی اومدم اینجا مدارکه اصلیمو بهشون دادم. فکر نکنم مشکلی باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)