صفحه 29 از 83 نخستنخست ... 19202122232425262728293031323334353637383979 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    باید جداگانه اقدام کنید و سرتیفیکیت نومینیشن را از استان مربوطه بگیرید.

ممنون از جوابتون، درباره گرفتن این سرتیفیکیت از کجا میتونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟ متاسفانه خود سایت CIC اطلاعات زیادی نداده.

نقل قول نوشته اصلی توسط milad86 نمایش پست ها
    قاعدتا اگر ineligible باشيد اصلا سابميت نخواهد شد،،،بهر حال براي اطمينان روي همون check status بزنيد و وضعيت رو ببينيد،،،،،
    نكته ديگه اينكه سعي نكنيد با بالا بردن امتياز زبانتون پرورنده رو ارسال كنيد،،چون وقتي بعدا نتايج ايلتس رو براشون بفرستين،، و مغايرت داشته باشه، شما رو به جرم دروغ گويي در ليست سياه ميزارند و تا ٥ سال از اپلاي براي مهاجرت محروم خواهيد شد
    من check status رو زدم ولی بازم امکان حذف پروفایل رو نداشتم؟ نکته جالب اینجاست که من دقیقا همون نتایج آیلتسمو نوشتم و submit کرد؟
    listening 6
    speaking 6
    reading 5.5
    writing 6.5

Member
    رشته و دانشگاه
    mekanike sanaye.elmi karbordi

کسی از دوستان لطف میکنه جواب این سوال ها رو بده؟واسه تایم ثبت نام محدودیتی نداره.؟؟اما از زمانی که ثبت نام میکنیم 60 روز وقت داریم که مدارکمون رو سابمیت کنیم؟؟.پس تقریبا مثل پروژه کبک میمونه؟؟میدونید حداقل نمره زبان رو چند قبول دارن ؟؟حتما باید جنرال باشه ؟؟و این که نمیشه تافل باشه؟؟هزینه ی تایید مدارک توسط WES چه قدر میشه؟ مثلا واسه 6 ماه دیگه اقدام کنم دیر نمیشه؟چون آیلتس ندارم و مدارکم به تایید نرسیده هنوز.
    ممنونم

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

***یک نکته مهم ***:

دوستانی که قبلا برای FSW2014 اقدام کردن اما هنوز فایل نامبر نگرفتن یه ابهام پیش اومده بود در جواب به سوالی که میپرسه که آیا قبلا اقدام کردین :

ظاهرا یکی از اعضای Canadavisa با CIC تماس گرفته و اونا تایید کردن که بگین این اولین اقدام شماست و در حقیقت جواب سوال NO هست.

پانوشت:
    In the EE profile, say it is your first application to CIC. I've called them yesterday and they confirmed it to me.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 3rd, 2015 در ساعت 10:40 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

سلام
    دوستان لطفا دقت کنند بنابر اعلام CIC افرادی که قبلا با برنامه ای به هر نحو اپلای کرده اند و UCI No ندارند جواب سوال مربوطه را خیر بزنند
    مهم
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط navidnad نمایش پست ها
    کسی از دوستان لطف میکنه جواب این سوال ها رو بده؟واسه تایم ثبت نام محدودیتی نداره.؟؟اما از زمانی که ثبت نام میکنیم 60 روز وقت داریم که مدارکمون رو سابمیت کنیم؟؟.پس تقریبا مثل پروژه کبک میمونه؟؟میدونید حداقل نمره زبان رو چند قبول دارن ؟؟حتما باید جنرال باشه ؟؟و این که نمیشه تافل باشه؟؟هزینه ی تایید مدارک توسط WES چه قدر میشه؟ مثلا واسه 6 ماه دیگه اقدام کنم دیر نمیشه؟چون آیلتس ندارم و مدارکم به تایید نرسیده هنوز.
    ممنونم
    محدودیت زمانی فعلا نیست
    ثبت نام کردید هم مدارکی لازم نیست بفرستید بعد از دریافت دعوتنامه باید مدارک ارسال شود
    نمیدونم کبک به چه شکله
    6 ایلتس حداقل برنامه FSW است
    فقط جنرال
    تافل قبول نیست
    300 دلار
    نمی دونم چی بگم 6 ماه دیگه حداقل 6 draw انجام شده و دعوتنامه ارسال شده
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan25 نمایش پست ها
    محدودیت زمانی فعلا نیست
    ثبت نام کردید هم مدارکی لازم نیست بفرستید بعد از دریافت دعوتنامه باید مدارک ارسال شود
    نمیدونم کبک به چه شکله
    6 ایلتس حداقل برنامه FSW است
    فقط جنرال
    تافل قبول نیست
    300 دلار
    نمی دونم چی بگم 6 ماه دیگه حداقل 6 draw انجام شده و دعوتنامه ارسال شده
    البته هنوز بصورت قطعی مشخص نشده که Draw ها تو چه بازه های زمانی انجام خواهد شد.فعلن چیزی در مورد انجام ماهانه اون گفته نشده و فقط اشاره شده که بصورت regular draws خواهد بود.

Member
    رشته و دانشگاه
    mekanike sanaye.elmi karbordi

ممنون دوست عزیز بابت جواب .شما مطمئن هستین هزینه تایید نفری 300 دلار هستش !!!!!.یعنی واسه دو نفر میشه 600 دلار!!!!!.خوب یه سوال بعد از این که پروفایل درست کردیم و سابمیت کردیم و سایت job bank هم رجیستر کردیم .خودمون باید کارفرما پیدا کنیم یا خودشون با توجه به شرایطمون انتخاب میکنن .میخوام بدونم .واقعا ارزش اقدام کردنو داره؟؟؟؟شما میگید مدارک لازم نیست بفرستیم خوب من که هنوز امتحان آیلتس ندادم و مدارکم به تایید wes نرسوندم چطور میتونم ثبت نام کنم؟؟؟اگه ثبت نام کنم که بعدش 60 روز بیشتر واسه سابمیت وقت ندارم؟؟؟راهی نیست که بشه مثلا الان بشه بدون آیلتس و تایید مدارک .ثبت نام کرد و سابمیت کرد بعدا مدارکو ارائه داد
    ممنوم

sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط navidnad نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز بابت جواب .شما مطمئن هستین هزینه تایید نفری 300 دلار هستش !!!!!.یعنی واسه دو نفر میشه 600 دلار!!!!!.خوب یه سوال بعد از این که پروفایل درست کردیم و سابمیت کردیم و سایت job bank هم رجیستر کردیم .خودمون باید کارفرما پیدا کنیم یا خودشون با توجه به شرایطمون انتخاب میکنن .میخوام بدونم .واقعا ارزش اقدام کردنو داره؟؟؟؟شما میگید مدارک لازم نیست بفرستیم خوب من که هنوز امتحان آیلتس ندادم و مدارکم به تایید wes نرسوندم چطور میتونم ثبت نام کنم؟؟؟اگه ثبت نام کنم که بعدش 60 روز بیشتر واسه سابمیت وقت ندارم؟؟؟راهی نیست که بشه مثلا الان بشه بدون آیلتس و تایید مدارک .ثبت نام کرد و سابمیت کرد بعدا مدارکو ارائه داد
    ممنوم
    دوستانی که تازه میخوان شروع کنن برای اطلاع از کلیات و جزییات روش جدید توصیه میشه ابتدا پرسش و پاسخ های متداول پیرامون روش جدید رو مطالعه کنن.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 3rd, 2015 در ساعت 11:17 PM

بچه ها من مدارکم 16 دسامبر برای FSW2014 رسیده CIC و هنز هم خبری از ایمیل نیست و تکلیف نامعلومه....حالا به نظرتون بهتره برای 2015 فعلا پروفایل درست کنم یا بهتره صبر کنم ببینم تکلیف پرونده 2014 چی میشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)