صفحه 30 از 83 نخستنخست ... 20212223242526272829303132333435363738394080 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط navidnad نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز بابت جواب .شما مطمئن هستین هزینه تایید نفری 300 دلار هستش !!!!!.یعنی واسه دو نفر میشه 600 دلار!!!!!.خوب یه سوال بعد از این که پروفایل درست کردیم و سابمیت کردیم و سایت job bank هم رجیستر کردیم .خودمون باید کارفرما پیدا کنیم یا خودشون با توجه به شرایطمون انتخاب میکنن .میخوام بدونم .واقعا ارزش اقدام کردنو داره؟؟؟؟شما میگید مدارک لازم نیست بفرستیم خوب من که هنوز امتحان آیلتس ندادم و مدارکم به تایید wes نرسوندم چطور میتونم ثبت نام کنم؟؟؟اگه ثبت نام کنم که بعدش 60 روز بیشتر واسه سابمیت وقت ندارم؟؟؟راهی نیست که بشه مثلا الان بشه بدون آیلتس و تایید مدارک .ثبت نام کرد و سابمیت کرد بعدا مدارکو ارائه داد
    ممنوم
    در مورد سوالتون راجع به Job Bank هنوز كه اين سيستم شروع به كار نكرده اما بعد از شروع به كار شما بايد رزومه خود رو آپلود كرده و به دنبال كار بگرديد البته ممكن است كارفرمايي شما را انتخاب كند اما احتمال كمي وجود دارد
    اينكه ارزش اقدام كردن رو داره نظري كاملا شخصي است
    دوست عزيز مداركي لازم نيست ارسال كنيد اما بايد بايد بايد ايلتس و ارزيابي مداركتون رو قبل از درست كردن پروفايل داشته باشيد اين مدارك لازمه ي ساخت پروفايل است
    هيچ راهي هم ندارد
    اين موضوع ٦٠ روز رو هم من چند بار پاسخ دادم يكبار ديگر از اول توضيح ميدم
    اول شما بايد ايلتس و ارزيابي رو تهيه كنيد
    دوم در سايت مهاجرت cic ثبت نام و پروفايل بسازيد و آن را امضا و ترنسميت كنيد
    سوم اگر در draw هايي كه صورت ميگيرد بنابر نمره ي خود پذيرفته شديددعوتنامه ميگيريد
    چهارم با دعرتنامه به شما ليست مدارك مورد نياز داده ميشود شما ٦٠ روز از تاريخ دعوتنامه فرصت داريد مدارك را ارسال كنيد
    پرونده شما ٦ ماهه يا كمتر بررسي خواهد شد
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

Member
    رشته و دانشگاه
    mekanike sanaye.elmi karbordi

دوست عزیز من میدونم خود سایتش همه چیزو گفته اما چو ن وقت ندارم همشو بخونم گفتم جواب این چند تا سوالو بدین ممنون میشم

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط benita نمایش پست ها
    بچه ها من مدارکم 16 دسامبر برای FSW2014 رسیده CIC و هنز هم خبری از ایمیل نیست و تکلیف نامعلومه....حالا به نظرتون بهتره برای 2015 فعلا پروفایل درست کنم یا بهتره صبر کنم ببینم تکلیف پرونده 2014 چی میشه؟
    سلام دوست عزيز
    به نظر من حتما پروفايل بسازيد چون هزينه اي ندارد و تا آمدن فايل نامبر شما ممكن است ٤ ماهي طول بكشد (از روز رسيدن مدارك)
    در اين مدت ميتوانيد در pool باشيد شايد در draw ها دعوتنامه بگيريد
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015

اونوقت این که من برای express entry 2015 هم دارم اپلای میکنم یه وقت رو پرونده 2014 تاثیر نمیگذاره؟

رشته و دانشگاه

اونوقت این که من برای express entry 2015 هم دارم اپلای میکنم یه وقت رو پرونده 2014 تاثیر نمیگذاره؟
    تا جايي كه من ميدونم شما مجاز هستيد در اين برنامه شركت كنيد حتي اگر قبلا پرونده داشته ايد
    در فروم هاي خارجي خيلي ها دارن شركت ميكنن

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط seliya نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون، درباره گرفتن این سرتیفیکیت از کجا میتونم اطلاعات بیشتری بگیرم؟ متاسفانه خود سایت CIC اطلاعات زیادی نداده.
    باید سایتهای استانهای مربوطه را بگردید. سرچ بزنید provincial nomination با اسم استان موردنظرتون.

من که 2014 اقدام کردم و مدارکم حدود 1 ماه هست رسیده نمیدونم UCI رو باید چی بنویسم.... میشه راهنمایی کنید؟

Junior Member

بچه ها سلام.خسته نباشید واقعا.
    من یه سوال داشتم.جوری که من از نوشته بچه ها فهمیدم برای این روش باید دو تا اپلیکیشن پر بشه. یکی که همون اطلاعات خودمونه و مدرک و اینا که باید مثل قدیم که مثلا 67 امتیاز بود به یه امتیازی برسه تا بتونیم اپلیکیشن بعدی رو پرکنیم.درست متوجه شدم دیگه؟ همینه؟
    بعد یه سوال دیگه.دقیقا کی باید مدارک رو ارسال کرد؟ بعد از اینکه اپلیکیشن دومی رو پرکردیم باید مدارک ارسال بشه؟ یا باید صبر کنیم اگه واجد شرایط شدیم و از بین نفرات انتخاب شدیم باید مدارک رو بفرستیم؟

sepehr_5566 آواتار ها

من که 2014 اقدام کردم و مدارکم حدود 1 ماه هست رسیده نمیدونم UCI رو باید چی بنویسم.... میشه راهنمایی کنید؟
    لطفا زحمت بکشید چند صفحه قبل رو مطالعه کنید.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

sepehr_5566 آواتار ها

دوستان لطفا قبل از مطرح کردن سوال جدید لطف کنن حداقل 10 -15 صفحه قبل رو مطالعه کنن جواب خیلی از سوالات شما قبلن داده شده و مرتبا داره سوال های یکسان توسط دوستان مختلف تکرار میشه.اگه جواب سوال رو پیدا نکردین بپرسین دوستان راهنمایی میکنن
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)