سلام
میخواستم بدونم در روش جدید سیستم امتیازدهی کانادا که داشتن کارفرما 600 امتیازداره،کارفرماباید چه شرایطی داشته باشه و همینطورکارفرما درقبال کسی که می پذیره مسئولیتی هم داره؟(مثل تامین شغل و حقوق و مالیات و...)
باتشکر
آیا برای PNP (برنامه استانی) نیاز به جاب آفر از طرف یک کارفرمای کانادایی هست؟ این آفر باید LMIA هم داشته باشه؟
دوستان من برای FSW2014 اقدام کرده بودم و مدارکم 28 نوامبر بدستشون رسیده و هنوز فایل نامبری دریافت نکردم...اما یه هفته س که CAP ام پرشده...حالا با این وضع امکانش هست پروفایل 2015 رو پر کنم یا باید صبر کنم تا فایل نامبرم بیاد؟
حداقل پول شما بستگی به تعداد افراد خانواده داره که همراه شما هستن و در اینجا مبلغ به ازای تعداد افراد ذکر شده شده.
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
shubizkumbuli عزیز پس این مطلب معنی اش چیه?
Federal Skilled Worker Program
You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.
To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.
Canadian Experience Class
The skills you need will depend on the group the job is classified in under the National Occupational Classification system (NOC). You must meet the minimum level for all four language abilities.
If your skilled work experience in Canada is in a
NOC 0 or A job, the minimum level is CLB 7 (English) or NCLC 7 (French)NOC B job, the minimum level is CLB 5 (English) or NCLC 5 (French)Federal Skilled Trades Program
You must meet the minimum level of
CLB 5 (English) or NCLC 5 (French) for speaking and listening, andCLB 4 (English) or NCLC 4 (French) for reading and writing.
You must take a language test approved by Citizenship and Immigration Canada (CIC) and include the results when you complete your Express Entry profile if you are invited to apply for permanent residence.
ممنون از شما . این لینک رو از NOC برداشتم و به عنوان یه شغل در اونجا در نظر گرفته :
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...al15=0&val16=0
و همچنین توی سایت cic گفته که توی این category شما معاف از LMIA هستید:
http://www.cic.gc.ca/english/resources/tools/temp/work/opinion/policy.asp
که تو قسمت c44 توضیح داده . این قسمت از مطلب شما که گفتید به عنوان شغل دائمی نیست قبوله اما این به منزله این نیست که شما یک سال اینجا پست داک بودید و الان هم دوباره یک جاب افر 1 ساله دارید و از طریق تجربه کانادایی نتونید 600 امتیاز رو کسب کنید گرچه به نظرم اینجا یه گپ بزرگ داره من الان تو تورنتو هستم به یقین به شما میگم که 90 درصد کسایی که کار پیدا میکنن کار دائمی ندارند و همه قراردادی هستند .کسی به یک تازه وارد همچنین افری نمیده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)