صفحه 35 از 83 نخستنخست ... 252627282930313233343536373839404142434445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط masin نمایش پست ها
    به نظرم یه استثنا داره . در مورد کسانی که به صورت پست داک اقدام کردن اینطوری نیست چرا که کلا وارد LIMA نمیشن و نیازی نیست چیزی نشون بدن چرا که قبلا ورک پرمیت گرفتن و جاب افر هم براشون وجود داره و میتونن تمام 600 امتیاز رو بگیرن.

Post doc شغلی نیست که بشه به permanent job offer تبدیلش کرد فکر کنم اصلا چنین شغلی برای cic قابل قبول نیست.
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

سلام
    میخواستم بدونم در روش جدید سیستم امتیازدهی کانادا که داشتن کارفرما 600 امتیازداره،کارفرماباید چه شرایطی داشته باشه و همینطورکارفرما درقبال کسی که می پذیره مسئولیتی هم داره؟(مثل تامین شغل و حقوق و مالیات و...)
    باتشکر

Junior Member sonyz2 آواتار ها

آیا برای PNP (برنامه استانی) نیاز به جاب آفر از طرف یک کارفرمای کانادایی هست؟ این آفر باید LMIA هم داشته باشه؟

دوستان من برای FSW2014 اقدام کرده بودم و مدارکم 28 نوامبر بدستشون رسیده و هنوز فایل نامبری دریافت نکردم...اما یه هفته س که CAP ام پرشده...حالا با این وضع امکانش هست پروفایل 2015 رو پر کنم یا باید صبر کنم تا فایل نامبرم بیاد؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط baharakghorbn نمایش پست ها
    دوستان من برای FSW2014 اقدام کرده بودم و مدارکم 28 نوامبر بدستشون رسیده و هنوز فایل نامبری دریافت نکردم...اما یه هفته س که CAP ام پرشده...حالا با این وضع امکانش هست پروفایل 2015 رو پر کنم یا باید صبر کنم تا فایل نامبرم بیاد؟
    زحمت بکشین چند صفحه قبل رو مطالعه کنین.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط masin نمایش پست ها
    سلام دوستان . من وقتی داشتم قسمت مبلغ پولی که به عنوان فاند میتونید بیارید رو پر میکردم نمیدونستم چقدر بزنم که بعد برام مشکل نشه ( منظورم موقع لند که فرم دکلریشن رو بهت میدن ) .ممنون میشم جواب بدید.
    حداقل پول شما بستگی به تعداد افراد خانواده داره که همراه شما هستن و در اینجا مبلغ به ازای تعداد افراد ذکر شده شده.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

Senior Member shubizkumbuli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

نقل قول نوشته اصلی توسط banafsheh_man نمایش پست ها

مطابق اطلاعاتcic فدرال اسکیلد ورکر ها باید مینیمم 6 رو از همه اسکیل ها داشته باشن مطلبی که شما گفتین برای تجربه کار کانادایی هست، اگر اشتباه می کنم اصلاح کنید.
    اشتباه می کنید.

برای FSW اگر کسیskill level B باشه نمره کمتر از 6 هم قابل قبوله

Junior Member arash3539 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Accounting

نقل قول نوشته اصلی توسط baharakghorbn نمایش پست ها
    سلام.
    دوست عزیز میشه بگین از چه منبعی متوجه شدین رشته ی شما به کپ رسیده؟؟
    اسکیل ورکر کبک ==== ارسال مدارک : 2015/11/04 ---- دریافت مدارک : 2015/11/09 ---- نقد شدن مانی اردر : 2015/12/08

نقل قول نوشته اصلی توسط shubizkumbuli نمایش پست ها
    اشتباه می کنید.

برای FSW اگر کسیskill level B باشه نمره کمتر از 6 هم قابل قبوله

shubizkumbuli عزیز پس این مطلب معنی اش چیه?

Federal Skilled Worker Program

You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.

To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.

Canadian Experience Class

The skills you need will depend on the group the job is classified in under the National Occupational Classification system (NOC). You must meet the minimum level for all four language abilities.

If your skilled work experience in Canada is in a

NOC 0 or A job, the minimum level is CLB 7 (English) or NCLC 7 (French)NOC B job, the minimum level is CLB 5 (English) or NCLC 5 (French)Federal Skilled Trades Program

You must meet the minimum level of

CLB 5 (English) or NCLC 5 (French) for speaking and listening, andCLB 4 (English) or NCLC 4 (French) for reading and writing.

You must take a language test approved by Citizenship and Immigration Canada (CIC) and include the results when you complete your Express Entry profile if you are invited to apply for permanent residence.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    Post doc شغلی نیست که بشه به permanent job offer تبدیلش کرد فکر کنم اصلا چنین شغلی برای cic قابل قبول نیست.

ممنون از شما . این لینک رو از NOC برداشتم و به عنوان یه شغل در اونجا در نظر گرفته :

http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...al15=0&val16=0
    و همچنین توی سایت cic گفته که توی این category شما معاف از LMIA هستید:

http://www.cic.gc.ca/english/resources/tools/temp/work/opinion/policy.asp

که تو قسمت c44 توضیح داده . این قسمت از مطلب شما که گفتید به عنوان شغل دائمی نیست قبوله اما این به منزله این نیست که شما یک سال اینجا پست داک بودید و الان هم دوباره یک جاب افر 1 ساله دارید و از طریق تجربه کانادایی نتونید 600 امتیاز رو کسب کنید گرچه به نظرم اینجا یه گپ بزرگ داره من الان تو تورنتو هستم به یقین به شما میگم که 90 درصد کسایی که کار پیدا میکنن کار دائمی ندارند و همه قراردادی هستند .کسی به یک تازه وارد همچنین افری نمیده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)