صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس ویزاهای غیرتحصیلی در سال ٢٠١۵

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

پیش فرض آنکارا (ترکیه) - کلیرنس ویزاهای غیرتحصیلی در سال ٢٠١۵

دوستان و همراهان گرامی،

لطفاً از این موضوع برای بیان سوال‌ها و نوشته‌های خود در ارتباط با کلیرنس ویزاهای غیرتحصیلی (بازدیدکنندگان، کار و . . .) سفارت ایالات متحده در آنکارا در سال ٢٠١۵ استفاده کنید.

توجه کنید که از ابتدای سال ٢٠١۵، کلیرنس ویزاهای تحصیلی (دانشجویی و مبادله‌ای) سفارت ایالات متحده در آنکارا، به صورت مجزا و در این موضوع مطرح می‌شود.

برای مشاهده وضعیت کلیرنس آنکارا در سال ٢٠١۴، به این موضوع مراجعه کنید.

با تشکر از همکاری و همراهی شما،
    ویرایش توسط zebarjadi : January 1st, 2015 در ساعت 04:57 AM

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس ویزاهای غیرتحصیلی در سال ٢٠١۵

امروز آنکارا در جواب ایمیل یک هفته پیش من، ایمیل همیشگی تمپلیت رو بازهم برام فرستاد که منتظر باشم خودشون خبر میکنن!

Junior Member

من والدینم برای مصاحبه توریستی رفتن آنکارا، مادرم همونجا ویزا گرفت ولی منتظر بابام میمونن که باهم بیان، اما امروز یه ایمیل از سفارت اومد برای بابا که استتوستون رو چک کنین، و وقتی شماره DS اش رو میزنم میزنه که under process ئه، ولی برای ویزای مادرم هیچ اطلاعاتی موجود نیست! کسی دلیلش رو میدونه؟

Junior Member

بچه ها من 22 ژانویه مصاحبه م بوده برای کنفرانس. هنوز منتظر کلیرنسم ولی کنفرانس دو هفته دیگه شروع میشه. آیا به نظرتون اگه ایمیل بزنم جوابی ممکنه بگیرم؟ یا به کنفرانس بگم ایمیل بزنه.

در ضمن آیا کسی هست تو همون حوالی مصاحبه ش بوده باشه و جوابش اومده باشه؟

سلام دوستان من هم ١٨ دسامبر مصاحبه داشتم ،توريستي،هنوز خبري نشده ،تفسير خاصي داره كه ٤ ماه شده ؟

Junior Member

سلام، پدر و مادر من ۳۰ آپریل در آنکارا مصاحبه داشتن و کلیرنس خوردن. من امروز تو سایت واشنگتن چک کردم شماره ها رو برای پدرم نوشته ریفیوز ولی اخرین اپدیت همون ۳۰ اپریل هست. هنوز هیچ ایمیلی نگرفتیم و تو سایت انکارا هم no info. کسی تجربه مشابه داشته؟ که افیسر ok بده و همون روز refuse بشه؟

Junior Member

با سلام. من دانشجو هستم در امریکا. پدر و مادرم ۱۲فوریه مصاحبه داشتند در آنکارا برای ویزای توریستی ، و این چندمین بار هست که میان آمریکا. وهنوز بعد از حدود ۳ ماه کلیر نشدن! با توجه به اینکه تقریبا والدین برای تابستون میتونن بیان امریکا ، من نگرانم که کلیرنس تابستون رو پس کنه... از دوستان کسی هست که وضعیت مشابه و یا پیشنهادی داشته باشه؟؟؟ ممنون.

سلام دوستان من ده می مصاحبه داشتم امروز کلیر شدم.

Junior Member

دوستان سلام، من یه مورد خاص داشتم که اگه دوستانی اطلاعای در این مورد دارن ممنون میشم بهم بگن
    من الان حدود ماه هست که ایمیل سفارت رو دریافت کردم و سایت آنکارا هم میگه که ویزام کامپلیت شده و تا 31 ژولای وقت داده بهم برای پیک آپ اما هنوز توو سایت واشنگتن administrative processing هست وضعیتم و این یه مقدار نگرانم کرده چون خیلی از دوستان میگن که اون سایت مرجع اصلی هست، به نظر شما بهتره که ایمیل بزنم و این مسئله رو اطلاع بدم یا مستقیم برم ویزارو بگیرم؟!

Junior Member

سلام دوستان،

پدر، مادر و خواهرم ۵ مارچ برای ویزا توریستی مصاحبه داشتن. خواهرم ۱ ماه بعد clear شدن ولی‌ هنوز پدر و مادرم clear نشدن. به غیر از وبسایت خود سفارت کجا دیگه می‌شه چک کرد وضعیت ویزا رو؟

و اینکه کسی‌ می‌دونه معمولاً چقدر این پروسه طول می‌‌کشه یا نه؟

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)