صفحه 36 از 83 نخستنخست ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط solarisan2 نمایش پست ها
    مرسی از توضیحات خوبت
    من هنوز submit نکردم. مطمئنی بعد از submit کردن میشه پروفایل رو آپدیت کرد؟؟
    *******چگونگی ویرایش پروفایل بعد از Submit کردن *******

دوستان بالاخره این گزینه رو در سایتشون کشف! کردم

بله شما میتونین بعد Submit پروفایلتون رو مجدد آپدیت کنین. برای این کار مراحل زیر رو دنبال کنین :

1- وارد صفحه MyCIC بشید.

2- برین پایین اونجا که یک جدول هست که دو گزینه Check Status and Messages و Withdraw Profile داره

3- روی Check Status and Messages کلیک کنین

4- به پایین پایین صفحه جدید برین و بر روی View Submitted Application کلیک کنین

5- حالا شما به تمامی فرم های قبلی دسترسی دارین و میتونین ویرایش و آپدیتشن کنین.
    6- بعدکه هر فرم رو تغیر دادین و اوکی ذخیره کردین باز بهتون این امکان رو میده که تغییرات اعمالی رو کنسل کنین با دکمه Revert Changes
    7-بعد Continue رو میزنین و ارتون ذوباره تایید Singn میخواد اوکی میکنین
    8- Transmit رو کلیک کنین
    9- شما موفق شدین، پروفایل شما با موفقیت آپدیت شد و پیام ریز نمایش داده میشه :

You have successfully transmitted your additional or replacement document(s).
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 5th, 2015 در ساعت 07:03 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

Junior Member

سلام،
    ميخواستم بدونم كه كلا واسه مهاجرت فدرال در روش جديدشون، نيازي به كارت معافي يا پايان خدمت هست ؟ من كه ندارم نميتونم اقدام كنم ؟ بنده الان با معافيت تحصيلي از كشور خارج شدم واسه تحصيل. اين خروج كمكي به اين كار ميكنه يا نه؟

ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس کامپیوتر

سلام دوستان. برا برنامه جدید انتخاب استان چقدر میتونه تو پذیرفته شدن تاثیر داشته باشه؟

مثلا برا کامپیوتریا بهتره کدوم استان انتخاب بشه؟ BC گزینه خوبیه یا بهتر هم وجود داره که شانس آدمو ببره بالا؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط masin نمایش پست ها
    به نظرم یه استثنا داره . در مورد کسانی که به صورت پست داک اقدام کردن اینطوری نیست چرا که کلا وارد LIMA نمیشن و نیازی نیست چیزی نشون بدن چرا که قبلا ورک پرمیت گرفتن و جاب افر هم براشون وجود داره و میتونن تمام 600 امتیاز رو بگیرن.

طبق نوشته سایت اداره مهاجرت بدون LMIA امتیاز جاب آفر را نمیگیرید ولو اینکه ورک پرمیت قانونی هم داشته باشید. بطور مشخص هم گفته که کسانی که ورک پرمیت معاف از LMIA هم دارند و کار میکنند باز هم فقط وقتی میتوانند 600 امتیاز را بگیرند که کارفرماشان برای LMIA اقدام کنه. لینکش را چند صفحه فبل گذاشتم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Control Engineering, M.Sc.

دوستان درود و یک پرسش

بنده دانشجوی دکتری ام نه چندان دور از قطب شمال. و فوق لیسانس برق دارم از میهن عزیز اسلامیمان. اینجا در دپارتمان مهندسی پزشکی مشغولم. به صورت پارت تایم در کنار درسم به عنوان تکنسین کامپیوتر و شبکه کار می کنم. کارم جزو NOC مورد قبول هست. و می دونم که کار پارت تایم در کنار تحصیل برای مهاجرت مورد قبول نیست

ولی بنده دو ماه بعد از شروع کارم یک Permanent Job Offer برای تکنسینی کامپیوتر گرفنم. شخصاً گرفتن PR برایم اولویت بیشتری داره تا سر و کله زدن با یک استاد چینی ........! دوستان کسی اطلاعی داره اگه بنده با فوق لیسانس برق از ایران و این جاب آفر تکنسین کامپیوتر می تونم اپلای کنم؟ یا باید صبر کنم درسم تموم بشه؟ یا ........؟

پیشاپیش سپاس
    ارادت
    ویرایش توسط amin_mb : January 5th, 2015 در ساعت 09:54 PM دلیل: دلم خواست

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_mb نمایش پست ها
    دوستان درود و یک پرسش

بنده دانشجوی دکتری ام نه چندان دور از قطب شمال. و فوق لیسانس برق دارم از میهن عزیز اسلامیمان. اینجا در دپارتمان مهندسی پزشکی مشغولم. به صورت پارت تایم در کنار درسم به عنوان تکنسین کامپیوتر و شبکه کار می کنم. کارم جزو NOC مورد قبول هست. و می دونم که کار پارت تایم در کنار تحصیل برای مهاجرت مورد قبول نیست

ولی بنده دو ماه بعد از شروع کارم یک Permanent Job Offer برای تکنسینی کامپیوتر گرفنم. شخصاً گرفتن PR برایم اولویت بیشتری داره تا سر و کله زدن با یک استاد چینی ........! دوستان کسی اطلاعی داره اگه بنده با فوق لیسانس برق از ایران و این جاب آفر تکنسین کامپیوتر می تونم اپلای کنم؟ یا باید صبر کنم درسم تموم بشه؟ یا ........؟

پیشاپیش سپاس
    ارادت
    سلام دوست من
    تا جايي كه من اطلاع دارم تا اينجا كانادا اعلام نكرده كه كار با تحصيل به حساب نمياد ايا منبعي داريد؟
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_mb نمایش پست ها
    دوستان درود و یک پرسش

پیشاپیش سپاس
    ارادت
    کارفرماتون باید برهLMIA بگیره و اثبات کنه که هیچ کانادایی برای این شغل موجود نیست تا بتونید از این جاب آفر برای پرونده مهاجرتی استفاده کنید.

Member
    رشته و دانشگاه

در CIC قبلاً در کلاس Canadian Experience به وضوح و شفافیت کامل و به جد نوشته بود. لینکش را ندارم.

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط m_jahani نمایش پست ها
    سلام دوستان. برا برنامه جدید انتخاب استان چقدر میتونه تو پذیرفته شدن تاثیر داشته باشه؟

مثلا برا کامپیوتریا بهتره کدوم استان انتخاب بشه؟ BC گزینه خوبیه یا بهتر هم وجود داره که شانس آدمو ببره بالا؟
    سلام دوست مناين انتخاب استان در چه مرحله اي منظور شماست؟ در مرحله check your eligibility يا موقع پروفايل؟ در مورد اول نتيجه ي واجد شرايط بودن با انتخاب استان هاي مختلف با هم فرق ميكند اما در پروفايل هيچ امتيازي ندارد جز اينكه پروفايل شما براي استان مربوطه ارسال ميشود كه شااايد PNP كانديد شويد
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

Member
    رشته و دانشگاه

Self-employment and work experience gained while you were a full-time student (for example, on a co-op work term) does not count under this program.

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/cec/apply-who.asp

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)