سلام برای اپلای اکسپرس انتری 2015 این الکترونیک کی چی هست و باید چه کنیم
سلام برای اپلای اکسپرس انتری 2015 این الکترونیک کی چی هست و باید چه کنیم
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
تاپیک جامع چگونگی ارزیابی مدارک تحصیلی
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
ببخشید یه مساله ای هست که همسر من مدرکش فوق لیسانسه نامه سابقه کار تکنیسینی هم میتونه ارائه کنه.این دو تا موضوع منافاتی با هم ندارند؟(به خاطر اینکه بتونه با همون آیلتس 5.5 اقدام کنه)
دوست عزیز. با توجه به فرم جنریک، بحث سربازی باید تعیین تکلیف شده باشد. نهایتا در آپدیت مدارک. این بحث با دوستی که هنوز سربازی نرفتند انجام شد. بهتره اوت دوستمون اگر به نتیجه ای رسیدن اینجا اعلام کنند که راهگشای شما هم باشه + می توانید از وکلای درست و حسابی سوال کنید.
دوست عزیز خیلی مسایل با یک قضاوت منطقی معمولی جوابش مشخصه.
اگر می خواهید با زبان زیر 6 اپلای کنید منطیه که مدرک فوق لیسانس را اعلام نکنید. با سابقه کار تکنسین مدرک کارشناسی هم زیادی چه برسه به فوق لیسانس.
توی check your eligibility کدوم استانو بزنیم؟
هر استان نتایج متفاوتی میده
مهمه کدوم استانو بزنیم اگه میخوایم برای همه جا مد نظر گرفته بشیم؟
مهمه الان کدوم ایالتو انتخاب کنیم؟
گزینه هه استانها نداره!!!
اگه الان انتخاب کنیم فقط همون ایالتو در نظر میگیرن؟
دوست عزيز و خوش اخلاق من
راستش من جواب اين قسمت از سوالمو تو پستاي پيش نيافتم. اگر احيانا بنده رو اعدام نميكنيد شما و يا دوستان مطلع ديگه بنده نوازي كنند و پاسخ من رو بدند.
"اگر بعد از ITA اپلاي نكنيم ديگه نميتونيم تو پول و DRAW هاي بعدي باقي بمونم؟ سوال ديگه اينكه براي مراحل درخواست مدارك، همه مدارك بايست مجددا تهيه و ارسال بشه يا ميشه به مدارك ارسالي 2014 رفر داد؟ ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دقيقي دارند با ذكر مرجع پاسخ بدند. ممنون"
دوستانی FSW با نمره آیلتس زیر 6 در هر مهارت و عدم کسب 67 امتیاز قدیم در حتی ردیف شغلی noc B وتکنیسینی پروفایل ساختن و به هر دلیلی eligibility شدند در صورت دریافت دعوت نامه به دلیل دروغ گفتن 5 سال محروم خواهند شد
یعنی چی آخه؟!
چه منطقی پشت این قضیه هست؟
شما اگر که الیجیبیلیتی اکسپرس انتری رو حساب کنید و بهتون کدّ بده دیگه هیچ مشکلی نیست!
شما الیجیبل نمیشی اگر نباید بشی!
اون سیستم قدیم رو از سرتون لطفا بیرون کنین!
دیگه حتا لینک الیجیبیلیتی چک سیستم قدیم هم وجود نداره!
دروغ گفتن و محرومیت وقتی هست که شما نمره آیلتس رو دروغ بگی!یعنی ۵.۵ گرفتی بزنی ۷!بعد که مدارک خواستن برای اثبات ادعا شما و مدرک با ادعا تطبیق نکنه شما دروغ گفتین و محروم میشین.
موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)