صفحه 41 از 83 نخستنخست ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط ardalanjoon نمایش پست ها
    یعنی چی‌ آخه؟!
    چه منطقی‌ پشت این قضیه هست؟
    شما اگر که الیجیبیلیتی اکسپرس انتری رو حساب کنید و بهتون کدّ بده دیگه هیچ مشکلی‌ نیست!
    شما الیجیبل نمیشی‌ اگر نباید بشی‌!
    اون سیستم قدیم رو از سرتون لطفا بیرون کنین!
    دیگه حتا لینک الیجیبیلیتی چک سیستم قدیم هم وجود نداره!

دروغ گفتن و محرومیت وقتی‌ هست که شما نمره آیلتس رو دروغ بگی‌!یعنی ۵.۵ گرفتی‌ بزنی‌ ۷!بعد که مدارک خواستن برای اثبات ادعا شما و مدرک با ادعا تطبیق نکنه شما دروغ گفتین و محروم میشین.

موفق باشی‌
    دوست عزیز فرم رو اشتباه دارید پر میکنید احتمالا اون قسمتی که skill level B زده شما انتخاب میکنید و دقت نمیکنید نوشته فقط سابقه کار کانادایی یا احتمالا داشتن certifade of qualifificationرو yes میزنید.به صراحت تو سایت نوشته مینیمم زبان برایfsw clb 7

Federal Skilled Worker Program

You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.
    To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.
    http://www.cic.gc.ca/english/immigra...d/language.asp

دقیقا منم با نظر kolman عزیز موافقم چون مینیمم زبان برای فدرال اسکیل ورکر clb 7 هست و با سابقه کار کانادایی clb 5 .

Sorry

This on-line service is currently not available.

من با این پیغام چه کنم نمیتونم پروفایلم رو تکمیل کنم
    بعد از پاسخ دادن به user و pass وهمچنین سوال امنیتی در پروفایل قسمت cotinue profile که میرنم پیغام بالا ظاهر میشه !!!!!!!!!!

دو روز درگیر اون هستم برای شما این پیغام ظاهر میشه؟؟؟؟؟ روش update profile چیست؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی دانشگاه چمران

نقل قول نوشته اصلی توسط kolman نمایش پست ها
    دوست عزیز فرم رو اشتباه دارید پر میکنید احتمالا اون قسمتی که skill level B زده شما انتخاب میکنید و دقت نمیکنید نوشته فقط سابقه کار کانادایی یا احتمالا داشتن certifade of qualifificationرو yes میزنید.به صراحت تو سایت نوشته مینیمم زبان برایfsw clb 7
    سلام.
    نمره آیلتس همسر من اینه:
    L=5.5, W=6, R=6.5, S=6.5
    من بیشتر از 5 بار پرسشنامه eligibility رو پر کردم و هربار eligible شدیم. سابقه کار کانادایی رو هم no میزنم. کجای کار اشتباهه؟ سوالات کاملا واضح بود. نگران شدم الان!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط AKBARIZARE نمایش پست ها
    دوست عزيز و خوش اخلاق من
    راستش من جواب اين قسمت از سوالمو تو پستاي پيش نيافتم. اگر احيانا بنده رو اعدام نميكنيد شما و يا دوستان مطلع ديگه بنده نوازي كنند و پاسخ من رو بدند.

"اگر بعد از ITA اپلاي نكنيم ديگه نميتونيم تو پول و DRAW هاي بعدي باقي بمونم؟ سوال ديگه اينكه براي مراحل درخواست مدارك، همه مدارك بايست مجددا تهيه و ارسال بشه يا ميشه به مدارك ارسالي 2014 رفر داد؟ ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دقيقي دارند با ذكر مرجع پاسخ بدند. ممنون"

شما بعد از دريافت دعوتنامه به صورت اتوماتيك از پوول خارج ميشي،،،اگر اقدام نكني ، بايد براي سريه بعد دوباره از اول وارد پوول بشي و پروفايل بسازي

از اونجايي كه بعد از دعوتنامه ٦٠ روز براي ارسال الكترونيك مدارك فرصت داريد و بايد هزينه بررسي EE را جدا از FSW 2014 پرداخت كنيد،،،،و مطمينن افسرهاي جداگانه ايي از FSW ، پرونده EE را بررسي ميكنند، و البته بررسيشون هم قاعدتا انلاينه .... پس بعيده كه بتونين به مدارك پرونده قبليتون ريفر بديد،

در رابطه مينيمم زبان،،،،
    قبول دارم ذكر شده براي FSW مينيمم لول ٧ ...
    ولي چجوريه كه تو جدول امتيازات براي لول ٤ و ٥ هم امتياز در نظر گرفته شده!!!؟؟؟ حتي لول ٤ ،،،، جدول CRS امتيازات زبان رو چك كنيد

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط popof نمایش پست ها
    .. یکی از مزایاش اینه ..
    اگر شما دانشجوی مقطع مستر به بالای دانشگاه های بعضی از ایالت ها (مثل انتاریو) باشین میتونین بدون داشتن جاب افر درخواست provincial nomination بدین که به احتمال زیاد در صورت داشتن یه مینیمم هایی قبول میکنن و اگه certificate نامزد استانی شدنو بگیرین میتونین به راحتی 600 امتیاز کسب کنین و در کمتر از 6 ماه PR بگیرین .

منبع: انتاریو http://www.ontarioimmigration.ca/en/...NTS_APPLY.html

Graduate international students who have graduated from one of Ontario’s publicly assisted universities with a PhD or Masters degree can apply
    either under the
    International PhD Graduate Stream or thePilot International Masters Graduate Stream. These graduates do not need to have a job offer.

منبع: بریتیش کلمبیا
    http://www.welcomebc.ca/Immigrate/Ab...migration.aspx

این برنامه برای فارغ التحصیلان است یعنی بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاههای انتاریو و بریتیش کلمبیا میتوانند برای نومینیشن استانی این ایالتها اقدام کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط AKBARIZARE نمایش پست ها
    دوست عزيز و خوش اخلاق من
    راستش من جواب اين قسمت از سوالمو تو پستاي پيش نيافتم. اگر احيانا بنده رو اعدام نميكنيد شما و يا دوستان مطلع ديگه بنده نوازي كنند و پاسخ من رو بدند.

"اگر بعد از ITA اپلاي نكنيم ديگه نميتونيم تو پول و DRAW هاي بعدي باقي بمونم؟ سوال ديگه اينكه براي مراحل درخواست مدارك، همه مدارك بايست مجددا تهيه و ارسال بشه يا ميشه به مدارك ارسالي 2014 رفر داد؟ ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دقيقي دارند با ذكر مرجع پاسخ بدند. ممنون"
    ببخشید اگه موجب اوقات تلخی شدم ..
    به نظرم اگه شما ITA گرفتین باید مدارک دوباره تهیه شن و اپلیکیش فی هم دوباره پرداخت شه .. که خوب می ارزه .. جون بالاخره شما میدونی در کمتر از 6 ماه PR میگیری ..
    اگر ITA رو بگیری تقریبا دیگه کار تمومه و می ارزه واسش هزینه کرد .
    30. I am currently waiting for my application for permanent residence to be processed in the Federal Skilled Worker Program. Can I submit an Express Entry profile?

You may submit a new Express Entry profile, but it is not necessary. However, we will not refund any processing fees paid related to your original application. Your existing application will be processed based on the rules in place at the time you applied.
    If you choose to create an Express Entry profile and are invited to apply, you will be required to submit a new application for permanent residence and the associated processing fees.

منبع: http://www.cic.gc.ca/english/departm...4-12-01.asp#30
    ویرایش توسط popof : January 6th, 2015 در ساعت 09:45 PM
    *** راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد ***

دوستان و اساتید گرامی

این لینکو وقت کردین بخونین .. قبلا سپهر هم بهش اشاره کرده بود .. جواب خیلی از سوالا رو میشه اینجا پیدا کرد ..
    *** راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد ***

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)