Federal Skilled Worker Program
You must meet the minimum level of Canadian Language Benchmark (CLB) 7 in English or Niveaux de compétence linguistique canadiens (NCLC) 7 in French for your first official language in all four language abilities.
To get points for your second official language, you must meet the minimum level of CLB 5 in all four language abilities.
http://www.cic.gc.ca/english/immigra...d/language.asp
دقیقا منم با نظر kolman عزیز موافقم چون مینیمم زبان برای فدرال اسکیل ورکر clb 7 هست و با سابقه کار کانادایی clb 5 .
Sorry
This on-line service is currently not available.
من با این پیغام چه کنم نمیتونم پروفایلم رو تکمیل کنم
بعد از پاسخ دادن به user و pass وهمچنین سوال امنیتی در پروفایل قسمت cotinue profile که میرنم پیغام بالا ظاهر میشه !!!!!!!!!!
دو روز درگیر اون هستم برای شما این پیغام ظاهر میشه؟؟؟؟؟ روش update profile چیست؟
شما بعد از دريافت دعوتنامه به صورت اتوماتيك از پوول خارج ميشي،،،اگر اقدام نكني ، بايد براي سريه بعد دوباره از اول وارد پوول بشي و پروفايل بسازي
از اونجايي كه بعد از دعوتنامه ٦٠ روز براي ارسال الكترونيك مدارك فرصت داريد و بايد هزينه بررسي EE را جدا از FSW 2014 پرداخت كنيد،،،،و مطمينن افسرهاي جداگانه ايي از FSW ، پرونده EE را بررسي ميكنند، و البته بررسيشون هم قاعدتا انلاينه .... پس بعيده كه بتونين به مدارك پرونده قبليتون ريفر بديد،
در رابطه مينيمم زبان،،،،
قبول دارم ذكر شده براي FSW مينيمم لول ٧ ...
ولي چجوريه كه تو جدول امتيازات براي لول ٤ و ٥ هم امتياز در نظر گرفته شده!!!؟؟؟ حتي لول ٤ ،،،، جدول CRS امتيازات زبان رو چك كنيد
ببخشید اگه موجب اوقات تلخی شدم ..
به نظرم اگه شما ITA گرفتین باید مدارک دوباره تهیه شن و اپلیکیش فی هم دوباره پرداخت شه .. که خوب می ارزه .. جون بالاخره شما میدونی در کمتر از 6 ماه PR میگیری ..
اگر ITA رو بگیری تقریبا دیگه کار تمومه و می ارزه واسش هزینه کرد .
30. I am currently waiting for my application for permanent residence to be processed in the Federal Skilled Worker Program. Can I submit an Express Entry profile?
You may submit a new Express Entry profile, but it is not necessary. However, we will not refund any processing fees paid related to your original application. Your existing application will be processed based on the rules in place at the time you applied.
If you choose to create an Express Entry profile and are invited to apply, you will be required to submit a new application for permanent residence and the associated processing fees.
منبع: http://www.cic.gc.ca/english/departm...4-12-01.asp#30
ویرایش توسط popof : January 6th, 2015 در ساعت 09:45 PM
*** راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد ***
دوستان و اساتید گرامی
این لینکو وقت کردین بخونین .. قبلا سپهر هم بهش اشاره کرده بود .. جواب خیلی از سوالا رو میشه اینجا پیدا کرد ..
*** راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد ***
علاقه مندی ها (Bookmarks)