صفحه 42 از 83 نخستنخست ... 323334353637383940414243444546474849505152 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

چندتا از دوستان پرسیده بودن کلن این قضیه 67 و 1200 چیه ؟

ببینین دوستان، اولی امتیاز لازم جهت مجاز بودن جهت ورود به POOL هست و دومی امتیازی که شما بعد اینکه تو POOL وارد شدین بر مبناش با بقیه مقایسه میشین.

اول ببینیم سایت در مورد شرط ورود به POOL چی میگه:

این مطلب رو سایت CIC ذکر شده گفتم اینجا بگیم خوبه :

شرط ورود به استخر (POOL)
    برای وارد شدن به POOL برنامه Express Entry تبعه های خارجی ماهر باید حایز شرایط یکی ازبرنامه های مهاجرت فدرال مرتبط با برنامه Express Entry رو داشته باشن.
    این برنماه ها شامل موارد زیر هست :

شما میتوانید در مورد حداقل شرایط مورد نیاز مربوط به این برنامه ها با استفاده از لینک های گفته شده مطالعه کنید. "ُیا " شما میتوانید از ابزار آنلاین ما برای اینکه ببینید میتوانید وارد POOL شوید استفاده کنید.

در حقیقت داره میگه شما برای سیستم Express entry میبایست از طریق یکی از سه برنامه های مهاجرتی که بالا عنوان شده استفاده کنید.و برای اینکه بتونید از طریق این برنامه ها برای Express Entry اقدام کنین باید حداقل شرایط هر کدوم این برنامه ها رو داشته باشین.

حالا اگه کسی بخواد از طریق FSW اقدام کنه یعنی باید حداقل شرایط این برنامه رو داشته باشه.حداقل اون هم امتیاز 67 از 100 هست همون سیستم قدیم کماکان هم همه جدول ها چکونگی امتیازش موجوده.

اول بزاین قضیه رو ساده کنیم اگه ابزار گفت شما برای FSW مجاز هستین یعنی هستین دیگه نیازی نیست برین 67 امتیازتون رو چک کنین چون خود اون ابزار Alreay این رو چک کرده و حساب کرده و شما امتیازتون بالاتر بوده که گفته مجازین.
    (با فرض اینکه به درستی به سوالات پاسخ داده باشین)

خوب حالا ممکنه دوستان این سوال براشون پیش بیاداگه بحث 67 امتیازه پس اون 1200 امتیاز چیه ؟

ببینین مثل اینه که یه دانش اموز میخواد تو یه مدرسه ثبت نام کنه. مدرسه میگه اگه کسی معدلش حداقل X باشه ( 67 از 100 ) میتونه واردمدرسه شه اما بعد اینکه وارد شد میگن خوب حالا که اومدی دیگه ما کاری به معدلت نداریم اون برای ورودت بود اما مثلا برای اینکه کلاست رو تعیین کنیم باید ببینیم امتیازت چند میشه (سیستم 1200 تایی)

اینجا هم همینه شرط ورود کسب 67 امتیاز از 100 برای FSW اما بعد که وارت شدین برای مقایسه با دیگران شما بر مبنای سیستم 1200 تایی بهتون امتیاز داده میشه و با این امتیاز با دیگران مقایسه میشین.

CIC در حقیفت اومده کار رو ساده کرده برای اینکه شما برای محاسبه حداقل امتیازتون برای ورود تو زحمت بیفتین. همین ابزار Eligibility Check رو طراحی کرده که میاد بر اساس سوالاتی که شما جواب میدین محاسبه میکنه شما حداقل امتیاز لازم برای ورود ( از 100 امتیاز ) رو دارین یا نه. برای FSW اگه 67 رو آوردین میگه خوب شما الان مجازین برای Express Entry اقدام کنین.

حالا که مجاز شناخته شدیم و وارد شدیم دیگه هیچ کاری ما به اون سیستم نداریم و این دفعه برای اینکه با بقیه مقایسه بشیم یه امتیاز بر اساس سیستم 1200 به ما تعلق میگیره و شما با امتیازی که از این سیستم میگیرین رتبه تون وبه تبع اون شانس تون برای انتخاب شدن مشخص میشه.

پانوشت :
    Pool entry criteria

To get into the Express Entry pool, skilled foreign nationals will need to meet the criteria of one of the federal immigration programs subject to Express Entry:

You can read about the minimum criteria of any of these programs by using the above links. Or, you can use our online tool, Come to Canada, to see if you meet the criteria to get into the Express Entry pool.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 6th, 2015 در ساعت 11:16 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

سلام ممنون بابت راهنماییهاتون
    کسی میدونه هر ماه چند نفر رو DRAW میکنن ؟

Banned

دوستان سلام
    توی سایتCICاون قسمتی رو که eligibilityرو چک میکنیم راجع به استانها سوال میکنه - سوالم اینه که انتخاب استان چه تاثیری داره و اصولا چرا پرسیده میشه؟
    ممنون

Junior Member

سلام دوستان ضمن تشکر از وقت و انرژی ای که میذارین چند تا سوال فنی داشتم:
    1. من رشته م مهندسی الکترونیک که هم میتونم با 2241 (تعداد پرونده های 2014 حدود 75 عدد) و هم با 2133 (تعداد پرونده های 2014 حدود 500عدد)پروفایل بسازم . شما کدوم یکی رو پیشنهاد میدین و بر چه مبنایی؟ (سرچ توی Jobbank برای 2241 حدود 150 شغل و برای 2133 حدود 250 شغل پیدا کرد)
    2. امکانش هست توی دو تا NOC CODE ثبتنام کنیم ؟ اگه نیست آیا میشه بعد از گذشت چند ماه NOC CODE رو عوض کنیم؟
    3. دوستانی که میگفتن برای ناک های تکنیسسنی آیلتس زیر 6 هم مورد قبوله من با یک اسکیل زیر 6 با ناک 2241 چک کردم الیجیبل نشدم و وقتی همون اسکیلو 6 زدم الیجیبل شدم!

Junior Member

یک سوال دیگه هم که جا موند این که من اگه بخوام جاب آفر بگیرم دقیقا باید با ناک کدم یکی باشه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط abends نمایش پست ها
    من توی اسپریت شیت (لینک زیر) دیدم که 65درصد متقاضیان(از کل 374 نفر) زیر نمره 400 کسب کرده اند. پس برای امتیاز بندی express entry من خودم رو طبق دو تا سایت زیر سنجیدم:
    https://docs.google.com/spreadsheets...gid=2025953439
    و نمره ام 390 شد. یعنی رقابت بین 35 درصد افراده که در مرحله اول جذب می شوند. سپس 65 درصد باقیمانده (به علاوه چند نفر تازه وارد با امتیاز بالاتر) وارد سیستم می شوند و در ماه بعد(فوریه) انتخاب می شوند. خوب کسانیکه دیر تر اقدام کنند هم نمره آیلتس بهتری می توانند بگیرند هم در آخر سر راحت تر انتخاب می شوند!
    به نظر شما اطلاعات کدام دقیق تره:
    منبع اطلاعات سایت اداره مهاجرت بود که برای خودم از این سایت استفاده کردم:
    http://www.cic.gc.ca/english/express...rid-crs.asp#a3
    تو این سایت نمره ام رو سنجیدم:
    http://www.canadavisa.com/comprehens...alculator.html
    یه سایت ایرانی هم فارسی امتیازبندی زیر رو محاسبه کرد:
    http://www.ganjico.com/express-entry...re-calculator/

آیا رتبه ای که به ما می دهند در بانک اطلاعات متقاضیان(همان استخرpool) بین هم رشته ای ها محاسبه میشود؟
    تو سایت اداره مهاجرت به پذیرش افراد (دریافت نامه ITA) هر ماه اشاره شده است. ولی به ظرفیت پذیرش اشاره ای نشده!!!یعنی نامحدود میگرن؟
    من به صورت تصادفی با clb 6 هم امتیاز خودم رو آنلاین درج کردم و تونستم مرحله اول را انجام دهم(FSWرو هم انتخاب کردم)، پس چرا در لینک زیر نوشتن CLB7 ؟
    http://www.cic.gc.ca/english/immigra...d/language.asp
    اگر من تجربه کار کانادایی هم داشته باشم، اونوقت از طریق express entry برای دو برنامه FSW و Canadian experinece class هم واجد شرایطم، سیستم من رو دو جا انتخاب می کنه؟

این سیستم چند تا باگ داره، کی اطلاعاتی از روش استرالیا داره که بتونیم منطق رو کشف کنیم...
    3سناریو برای انتخاب وجود داره
    1.اداره مهاجرت اعلام میکنه که مثلا از امتیاز 380 به بالا در این دور انتخاب شدند بدون در نظر گرفتن noc که به احتمال زیاد همین کار و انجام میده دقیقا شبیه برنامه نیوزلند
    2.اداره مهاجرت مشابه استرالیا عمل میکنه که ما بین مشاغل تعادل ایجاد میکنه به این شکل که برای noc hot ها ظرفیت بالاتری در نظر میگیره و در عین حال امتیاز های بالاتری هم برای این مشاغل .مثلا اعلام میکنه شغل های hotمینیمم 390 و باقی رشته ها 350 یا کمتر
    3.اداره مهاجرت دست به یه کار غیر منطقی بزنه و هممون رو شکه کنه.مثل این جریان 67 امتیازه که انصافا این هم احتمالش خیلی زیاد هستش

یه نکته که این برنامه شبیه به استرالیا هستش با این تفاوت که متقاضی چند برابر استرالیا هستش و تفاوت در ظرفیت پذیرش. کانادا با استان ها 55000 تا ولی استرالیا حدود 80000 تا میگیره تازه برای کسانی که پیشنهاد شغلی دارند یه ظرفیت جدا داره

در دو برنامه در صورت داشتن شرایط میشه انتخاب کرد اما فقط با یک noc

سلام اینجوری که از شواهد پیداس نمره کمتر از 5 برای آیلتس مورد قبول نیست من حدود یک سال و نیم پیش آیلتس دادم و با این نمه ها do not eligible شدم

L:5.5
    R:5
    W:4.5
    S:6

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alex78 نمایش پست ها
    دوستان سلام
    توی سایتCICاون قسمتی رو که eligibilityرو چک میکنیم راجع به استانها سوال میکنه - سوالم اینه که انتخاب استان چه تاثیری داره و اصولا چرا پرسیده میشه؟
    ممنون
    این سوال من هم هست کسی جوابشو میدونه؟
    مهمه که کدوم استانو توی check eligibility انتخاب کنیم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق قدرت

سلام به همه دوستان
    نمره آيلس من 5- 5.5 -5.5 -6 هست آيا من مي تونم اقدام كنم ؟
    اگه راهي هست لطفا راهش رو هش رو هو معرفي كنيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)