“You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn
با سلام،
من که game over شدم! حالا قبل از اینکه از اول همه مراحل اپلای رو شروع کنم، سوالی که برام مطرحه اینه که کیسی که تکلیفش مشخص نشده رو ببندیم بهتره یا همینجوری به حاله خودش رهاش کنیم؟
Just smile and do it!
سلام
من 21 دسامبر مصاحبه داشتم. بهم برگه زرد کلیرنس رو داد و گفت اصن معلوم نیس کی جوابش بیاد. من late arrival ام ، 20 ژانویه است. جایی هست که من زنگ یا ایمیل بزنم ، می ترسم به ددلاین نرسم. من فقط سایت dubainiv رو دارم که با شماره پرونده ام status ام رو چک می کنم. این سایت واشنگتن که میگین چیه که منم چک کنم؟
برید به سایت و حالت NIV و محل انجام مصاحبه را بزنید و کد را
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/Status.aspx?
دو تاریخ هست که اگه دومیش آپدیت شد یعنی پرونده تو واشنگتن بسته شده.
سلام دوستان. من هم امروز ایمیل سفارت قبل از اینکه در سایت واشنگتن اپدیت بشم برام اومد. تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر , تاریخ کلییر شدن: 7 ژانویه , تاریخ I-20 22 ژانویه. امیدوارم ویزای همه کسایی که منتظرن بیاد.
سلام، امروز بعد از گذشت ١٥ روز از آپديت شدن در سايت واشينگتن، ايميل كليرنس من اومد، به اميد خبرهاي خوب براي همه دوستان.
تاريخ مصاحبه Nov 9
Returning Student
سلام
برای دوستانی که شرایط منو نمی دونن پست 766 تجربه مصاحبه در آنکارا 2014 رو مطالعه کنند.
اون دوستانی که در جریان هستند:
من ایمیل درخواست کنسل کردن رو برای دبی هم 24 و هم 28 دسامبر فرستادم. 30 دسامبر هم که مصاحبمو تو آنکارا انجام دادم.
متن امیل من:
Dear Sir/Madam,
I'm an F1 applicant with the case number 20141690201 and It's been more than 6 month that I've had my interview. After this long delay I'm having some personal issues because of which I would like to close my case in Dubai consulate. I appreciate your efforts during the processing on my case.
Regards,
تو این مدت هیچ جوابی نگرفته بودم تا این که امروز یه امیل دریافت کردم در جواب ایمیل 28 دسامبرم.
Dear Sir/Madam,
Thank you for the information. Please continue to check the website for any updates.
Kind Regards,
NIV UNIT
نظرتون چیه ؟ اینا با خودشون چند چندن واقعا ؟ یعنی چی که باز چک کن وب سایت و ؟!!!!
با سلام،
۲۲ دسامبر ایمیل زدم که ۳ روز قبل براتون مدرک فرستادم ولی کانفرمیشنی برام نیومده! اگه دریافت نکردین مدارک به این ایمیل ضمیمه هستت. جواب ایمیل من رو هم دیروز دادن و کانفرمیشن فرستادن و گفتن که مدارک رو فرستادن برای آفیسر!
۲۷ دسامبر هم ایمیل زدم دوباره که جواب ندادن. به سفارت مجازی ایمیل زدم که چه وضیه! حتی تایید دریافت مدارک هم نمیدن دیکه چه برسه به جواب ایمیل. دیروز یه جواب ایمیل از سفارت مجازی اومد که سفارت از شما مدارک میخواد که بفرستین!!!برین سایت dubainiv و با کدتون وارد بشین و طبق دستورالعمل عمل کنید! من خودم ایمیل زده بودم که چرا برای مدارکی که فرستادم عکس العملی نمیدین! بعد از ۱۰ - ۱۲ روز تازه جواب دادن که باید مدارک بفرستی!
امیدوارم یه روزی بفهمن که با اعصاب بقیه بازی کردن کاره جالبی نیست!!!
Just smile and do it!
علاقه مندی ها (Bookmarks)