پیداش کردم اکروبات خراب نبود همه pdf ها رو باز میکرد به جز اینو . گفتم بگم شاید مشکل بعضی دوستان هم باشه:
من تو internet explorer که رو پیغام کلیک میکردم by default با دانلود منیجر دانلود میکرد تعجب کردم حجمش هم کم بود بعد از دانلود و با اکروبات باز نمیشد میگفت file damaged . این دفعه با spark لاگین کردم و گزینه save target... رو برای دانلود انتخاب کردم حجم فایل 10 برابر قبلی بود ! و درست باز شد. حدس میزنم قضیه security باشه که با دانلود منیجر نمیشه.
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
قسمت سابمیت کجاست؟ من بعداز ساختن پروفایل وتیک خوردن گزینه سابمیت رو ندیدم!!
نکته دیگه، میشه درقسمت چک یک نفر eligilble بشه اما پس از ساختن پروفایل و تکمیل اطلاعات اون رو رد کنند؟؟؟
دوستان کسی جواب سوالمو میدونه؟
توی check your eligibility کدوم استانو بزنیم؟
هر استان نتایج متفاوتی میده
مهمه کدوم استانو بزنیم اگه میخوایم برای همه جا مد نظر گرفته بشیم؟
مهمه الان کدوم ایالتو انتخاب کنیم؟
گزینه هه استانها نداره!!!
اگه الان انتخاب کنیم فقط همون ایالتو در نظر میگیرن؟
دوست عزيز اين سوال جواب ساده اي داره
به اين فكر نكنيد كه قراره نامينيشن استاني بگيريد
فكر كنيد در هر صورت با توجه به كارتون كدام استان مي خواهيد زندگي كنيد
سيستم اطلاعات شما رو براي مقامات مهاجرت اون استان باز ميذاره كه شايد ١ درصد بهتون نامينيشن داده بشه
پس بر اساس رشتتون انتخا كنيد
من كارم نفت و گازه بنابراين انتخاب اولم alberta و ontario هست
ویرایش توسط ehsan25 : January 8th, 2015 در ساعت 08:06 AM
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
من سوالم بيشتر در جمع كردن مداركه
شايد دوستاني كه براي سال ٢٠١٤ اقدام كردن بهتر بتونن كمك كنن
آيا تهيه ي همه مدارك از جمله كارت ملي جديد كه تاريخ اعتبار اسميه روي كارت گذشته و پر كردن فرم ها از آغاز تا پايان در دو ماه امكان پذيره يا زودتر بايد جمع كنيم؟
چون در ٣ ماه آينده اگر كسي دعوتنامه بگيره ١٥ روز عيد هم وسط فرصت ٦٠ روزش ميخوره كه تعطيلاته
ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه چه كارايي رو ميشه الان انجام داد
جز آيلتس و ارزيابي مدرك كه انجام شده قبل پروفايل
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
ظاهرا چند مورد پیش اومده، اما به عقیده من،میتونه به این دلیل این باشه که دوستان تو مرحله اول،شاید تو پاسخ سوالها خوب دقت نکردن و Eligible شناخته شدن یا جوری جواب دادن که سیستم بهشون اون عدد رو بده اما تو مرحله بعد که درست به همه موارد جواب دادن،چون پاسخ اشتباه براشون مسولیت داره،بنابراین Eligible شناخته نشدن.
کارت ملی ممکنه بیشتر هم طول بکشه بنابراین بهتره از الان اقدام کنین.زمان دقیق صدور رو بپرسین اگه امکان داره خیلی طول بکشه شاید بهتر باشه اول یه ترجمه ازش داشته باشین بعد اقدام کنین برا تعویض که اگه به موقع به هردلیلی طولانی شد شما یه ترجمه ازش داشته باشین.
باید به فکر حساب بانکی باشین. بهره از الان یه خساب باز کنین که سود خوبی میده، مثلا روز شمار 23 درصد یکی از بانکای خصوصی، که اگه لازم شد بعدا پول لازم جهت مهاجرت رو تو این حساب بزارین و بهش دست نزنین حداقل بهش سود خوب تعلق بگیره و زمانی که گواهی بانکی ازتون میخوان از افتتاح حساب اون بهتره حداقل 6 ماه گذشته باشه.پس حداقل برین الان حساب رو افتتاح کنین.
اگه به رول سابق باشه شما به نامه شرح وظایف از شرکتتون نیاز خواهید داشت بنابراین برین شرح کار مربوط به NOC مد نظرتون رو مطالعه کنین که بعدا نامه ای که میخوایین از ریستون یا شرکتتون بیگیرین،مواردی که توش ذکر میشه مطابق موارد ذکر شده اونجا باشه و دقت کنین اون موارد رو تو نامه اعمال کرده باشین.
از الان رو فرمت و موارد نامه تون کار و مطالعه کنین.
ویرایش توسط sepehr_5566 : January 8th, 2015 در ساعت 12:09 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)