من مي خوام كارت ملي رو به مشخصاتم اضافه كنم
فعلا فقط پاسپورت رو زدم
تاريخ صدور مدرك رو مي خواد كه من نمي دونم كيه!! كسي مي دونه از كجا ميشه فهميد؟
من مي خوام كارت ملي رو به مشخصاتم اضافه كنم
فعلا فقط پاسپورت رو زدم
تاريخ صدور مدرك رو مي خواد كه من نمي دونم كيه!! كسي مي دونه از كجا ميشه فهميد؟
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
سلام احسان جان
من در تورنتو فامیل دارم به همین دلیل Ontario رو انتخاب کردم ولی بعدش یه سوال میپرسه که جوابش بلی/خیر هست میخواستم ببینم کدوم رو انتخاب کنم و دقیقا سوالش چیه؟
درضمن میخواستم بدونم WES چیه و اگه مثلا لیسانس من به جای 4 سال 9 ترمه(4.5 ساله) تموم شه چی باید وارد کنم؟
سلام
من هم دقیقا همین سوال را دارم. من برای کد 7210 و هم برای کد 2151میتونم اقدام کنم... برداشت شخصی من اینه که شاید اگر برای کد 7 اقدام کنیم بهتر باشه برای اینکه برای سال 2014 مثلا همین کد 7210 زیر 100 نفر رزومه فرستاده بودند. میگم اینها همه حدس و گمان منه .. شما چه برداشتی میکنید؟
سلام
وقتی موقع ساخت پزوفایل می پرسه ایا برای برنامه سیتیزن شیپ یا امیگریشین قبلا اقدام کردید ، من که2014 هم شرکت کردم ولی هنوز فایل نامبر نگرفتم چی بزنم؟-لطفا زود جواب بدید
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
کلن به نظر من این قضیه خیلی اهمیت آنچنانی نداره همون یکی به نظر من کافیه .تو FSW2014 برای این قسمت خیلی ها شماره شناسنامه رو میزدن چون تاریخ صدور شناسنامه معلومه و تاریخ انقضا رو خالی میزاشتن.یا کارت ملی میزدن و برای اینکه ایراد نگیره تاریخ صدور رو 7 سال قبل میزدن و بعدا تو یه نامه توضیح میدادن که علی رغم اینکه منقضی شده اما دولت گفته کماکان اعتبار داره و هر دو گروه هم فابل نامبر گرفتن.
بعضی ها هم کلن گفته بودن National Identity Document ندارن و اونا هم باز فایل نامبر گرفتن.
بنابراین به نظر من خیلی نباید روش حساسیت به خرج داد.من به شخصه پاسپورت رو وارد کردم.
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
سلام دوستان
در پستهای این مدت بعضی از دوستان نوشتن که "الیجیل" بودن اما وقتی اومدن پروفایل بسازن و پبت نام کنن الیجبل نشدن ... اینجوری من کمی نگران شدم ... شرایطم رو عنوان میکنم لطف کنید بهم بگید وضعیتم چجوریم نکنه الکی تلاش کنم و آخرش نشه!!
1- سن 32 سال و 3 ماه
2- فوق لیسانس معماری
3- 3-4 سال سابقه کار بدون بیمه !!
4- مجرد
5- زبان هنوز امتحان ندادم اما سطح زبانم خوبه و حداقل 6 رو میتونم بگیرم.
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)