با داشتن مدرک B1 ، می شه رفت المان و B2 رو گرفت ، من این طور متوجه شدم ؟ ولی همه دانشگاه ها چنین امکانی رو ندارن می شه اسامی دانشگاه هایی رو که توی رشته های فنی می شه توشون المانی ادامه داد رو بگید ؟ از B1 تا B2 چقدر طول می کشه در المان ؟
خیلی ممنون
با داشتن مدرک B1 ، می شه رفت المان و B2 رو گرفت ، من این طور متوجه شدم ؟ ولی همه دانشگاه ها چنین امکانی رو ندارن می شه اسامی دانشگاه هایی رو که توی رشته های فنی می شه توشون المانی ادامه داد رو بگید ؟ از B1 تا B2 چقدر طول می کشه در المان ؟
خیلی ممنون
دوستان برای هزینه کلاس زبان دانشگاه ها در المان کسی اطلاعاتی داره؟ ایا میشه اگر به خاطر زبان ریجکت شدیم برای ترم بعد با همون مدارک قبلی درخواست بدیم؟
کلا یه سری از دانشگاهها که اصلا مرکز آموزش برای زبان ندارند و اگر هم پذیرش بدن، تا روز ثبت نام باید مدرک تست داف 4، DSH 2 یا مدرکمعادل رو به دانشگاه ارائه کرد !
قیمت کلاس هم متفاوته !
اگه بتونی داخل خود دانشگاه کلاس بری برات به صرفه تره نسبت به کلاسهای بیرون !
قیمت ها هم از 450-500 یورو برای یک سمستر شروع میشه به بالا .
شما وقتی ریجکت میشی، 2 تا دلیل اصلی داره : 1- معدل 2- زبان !
معدل از همش مهمتره !
اگه بتونی مدرک زبان درخواستی دانشگاه رو ارائه بدی، شاید دوباره بهتون پذیرش بدن !
ولی اگه ریجکتی به خاطر معدل باشه، احتمالش کمه!
پیروز باشید.
این حساب کاربری دیگر فعالیتی در این فروم ندارد.
اگر پذیرش مشروط گرفتم ولی نتونستم مدرک تست داف بگیرم ریجکت میشم.حالا باید دوباره برای سمستر بعد دوباره مدارک بفرستم؟
شما وقتی پذیرش مشروط میگیری دو حالت داره :
1- باید قبل از شروع ترم تحصیلی در امتحان DSH یا تست داف دانشگاه شرکت کنین و نمره قبولی بیارین. اگر احیانا قبول نشین، میتونین برین تو کلاس آمادگی یا کلاس زبانشون شرکت کنین !
2- اصلا امتحان زبان برگزار نمیکنن، خود شما موظفین مدرک زبان معادل رو تا روز ثبت نام بهشون ارائه بدین !
سلام من یه سول داشتم من برای یکی از دانشگاهای المان پذیرش مشروط گرفتم و اول باید تو کلاس زیان دانشگاه شرکت کنم و مدرک زبان بگیرم من میتونم تو طول مدتی که دارم زبان میخونم برای اقامت یه ساله اقدام کنم یا اول باید این کلاس زبان و بگذرونم و دانشگاه ثبت نام کنم و بعد .... در ضمن یه چیز دیگه من مدرک زبانی از گوته ندارم ولی زبان تا حدودی بلدم اگر بدون مدرک زبان برم سفارت با همین برگه پذیرش که نشون میده من باید تو کلاس زبان شرکت کنم قبول میکنن ؟؟ ممنون میشم جوابمو بدید
چه درس بخونین چه کلاس زبان برین، برای تمدید ویزا مشکلی ندارین ! ویزاتون تمدید میشه.
شما ممکنه یه پذیرش بگیرین برای کلاس زبان که بگن بیاین از A2 زبان بخونبن، از نظر اونا مشکلی نیست...
ولی شما بخواین اینجا ویزا بگیرین باید حداقل B1 را ارائه بدین، حالا فرقی نمیکنه اونجا سر چه کلاسی میرین میشینین، A2 یا C2 !
موفق باشین.
سلام. من از دانشگاه گوتینگن برای phd پذیرش گرفتم. مدارکم رد گفتن بفرستم که پذیرش اصلی رو بفرستمو الان منتظر جواب ویزا هستم. مشکلی که داریم اینه که اول استاد گفته بود امتحان المانی اشکالی نداره بیای اینجا بدیو مدرک لاتین هم تو ایران امکانات نیست اینهم موردی نداره گرچه من ایلتس 8 و B1 با 2 تا 100 و 2 تا 87 براشون فرستادم با مدارکم . اما خیلی عجیب هست که الان DSH برای ثبت نام میخوان تا 1April که امتحان بعدی 26 April هست. اگه امکان داره منو راهنمایی کنینو شرایط خیلی پیچیده ای موندم نمیدنم چیکار باید کرد.
این لیست قیمت کلاسای زبان دانشگاه کارلسروهه هستش که اصلاً فرق زیادی با ایران نداره،چرا بعضی دوستان رقمای خیلی بیشتر میگن مگه این قیمتا اشتباهه؟؟!
http://www.stk.kit.edu/deutsch_kurse.php
کلاس فشردش 6ساعت در هفته 180€ هستش به مدت 4ماه فکر کنم.
دوست عزیز، این قیمت ها درسته...
ولی...
اگه فردی متقاضی تحصیل در کارلسروهه هستش، ابتدا باید پذیرش بگیره و بعد از اون دعوت میشه به امتحان ورودی کلاس زبان یا Aufnahmetest !
اینجوری نیست که به همه پذیرش مشروط بدن و همه هم بتونن از امکانات این کلاس های آموزشی استفاده کنند.
ظرفیت محدوده... هر کی Aufnahmetest رو قبول بشه، با توجه به نمره ای که میاره، میره سر کلاس مورد نظر میشینه ! حالا اینکه باید چه نمره ی بیاره ،سر چه کلاسی بشینه و با چه شرایطی میتونه درسش رو شروع کنه مورد بحث ما نیست.
اما... اگر قبول نشه، باید از کلاسهای خارج دانشگاه استفاده کنه که همچین ارزون هم نیست !
توی این لینکی هم که شما قراردادین، یه پیش نیاز برای شرکت کنندگان در کلاسها نوشته شده :
Voraussetzung für die Teilnahme: begonnenes Studium (Immatrikulation) am KIT oder einer anderen Karlsruher Hochschule
ویرایش توسط adrian : February 20th, 2015 در ساعت 10:15 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)