نقل قول نوشته اصلی توسط aakaash نمایش پست ها
سلام دوستان
من از دانشگاه griffith در مقطع دکترا در ترم اول 2015 بورس گرفتم و فرم های لازم برای دریافت بورس رو به دانشگاه فرستادم تا فرم ecoe رو برام بفرستن. ولی admission دانشگاه UNSW رو هم دارم و می خوام دوباره برای ترم دوم 2015 برای بورس UNSW هم اقدام کنم. توی سایت UNSW نوشته که نتایج بورس از April به بعد اعلام میشه و من اگه بخوام در دانشگاه Grigffith ثبت نام کنم باید 27 April اونجا باشم. بنابراین احتمالش وجود داره که قبل از رفتنم به Griffith نتیجه بورس UNSW بیاد.
چون تا اون موقع ویزام برای Griffith اومده می خوام بدونم میشه که لحظه آخر به Griffith بگم که نیام و بورس UNSW رو قبول کنم ( اگه بورسشو گرفتم)؟ اینجوری باید دوباره برای ویزا اقدام کنم؟ مشکلی برای جابه جایی پیش نمیاد؟ چون توی سایت دانشگاه ها اعلام شده که اگه بدونن دانشجوی دانشگاه دیگه ای هستیم دیگه بهمون بورس تعلق نمیگیره!
می خوام بدونم میشه لحظه آخر griffith رو نرم و دوباره برای ویزای UNSW اقدام کنم یا اینکه مجبورم یک ترم Griffith رو برم و برای ترم بعد دانشگاهمو عوض کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول نوشته اصلی توسط ffshahani نمایش پست ها
سلام دوستان
من الان 50 روزه که دوره دکترا رو تو یه دانشگاه شروع کردم
اما چون استاد من رفت یه دانشگاه دیگه واسه اون دانشگاه هم برای 2015 اقدام کردم
امروز نتیجه بورس دانشگاه جدید اومده و اوکی شده
حالا به نظر شما این تعویض امکان پذیره و چه مراحلی داره !!!
لطفا دوستانی که این تجربه رو دارن راهنمایی کنن
ممنونم
سلام
در استرالیا تغییر دانشگاه کار راحتی است. اگر شما از دانشگاه دوم پذیرش دارید . در دانشگاه اول انصراف می دهید و در دانشگاه دوم ثبت نام می کنید. اگر این فاصله بیشتر از 2 هفته نباشه نیازی به تغییر ویزا و درخواست مجدد ویزا اصلا ندارید. اگر بورس شما IPRS باشه به راحتی به دانشگاه دوم منتقل می شه ( بورسد ولت استرالیا) اما اگر بورس شما از دانشگاه اول باشه. به دانشگاه دوم منتقل نمی شه و باید شهریه بدهید.( این قانون تا سال 2014 اینطوری بود) باز هم می تونید با وزارت مهاجرت استرالیا تماس بگیرید و بپرسید که آیا برای سال 2015 عوض شده یا نه. من که چیز دیگری ندیدم و نشنیدم. دوستم در مارچ 2014 به راحتی دانشگاهش را عوض کرد بدون تغییر ویزا ، حضوری به وزارت مهاجرت رفتیم و مطمئنم ویزاش را عوض نکرد. خود دانشگاه اول به وزارت مهاجرت اطلاع داد که این دانشجو دیگر در اینجا درس نمی خواند و دانشگاه دوم هم خودش مستقیما نامه زد که دوستم انجا ثبت نام کرده. عملا دوست من کاری نکرد. جز رفتن از یک شهر و دانشگاه به شهر و دانشگاه دیگری.
در ضمن دوست من بورسش ماله خود دانشگاه ما بود و از بین رفت. امد کلی نامه نگاری به دانشگاه دوم کرد و استادی که در دانشگاه دوم هم داشت کلی تلاش کرد، تونست شهریه دانشگاه را waive کنه ولی دیگه خرج زندگیش رو خودش داد.