نقل قول نوشته اصلی توسط bardia_52015 نمایش پست ها
دوستان با سلام
بنده برای دانشگاه UNSW اقدام کردم برای مقطع دکترا (مکانیک) میخواستم ببینم شانسم واسه گرفتن اسکالرشیپ چجوریه؟؟ (با استاد این دانشگاه در ارتباط هستم و موضوعی رو که پیشنهاد کار داد را داریم بررسی میکنیم و اینا....)
ارشد: پلی تکنیک، معدل 16.67 ، 11 مقاله ISI چاپ شده،
لیسانس: صنعتی شاهرود، معدل 15.62،
IELTS: 6.5
چندتا چیز دیگه هم هست مثل: پایان نامه فوقا ام ، بعنوان پایان نامه برتر دانشگاه انتخاب شده، یکی از مقاله هام Top hottest article شده و...

میخواستم ببینم شرایط برای گرفتن Scholarship چجوریه
ممنون
شما خیلی راحت میتونید شانس بورستون رو ارزیابی کنید با خوندن شرایط بورس، برای هر دانشگاه و برای بورس های مختلف متفاوت هست، شما تعداد مقاله هات خوبه اما معدل ارشدتون زیر معیارهای این دانشگاست، اینا بالای 18 میخوان، ببینید هر چیزی برا خودش نمره داره و اینا برا هرچیزی نمره میدن، مثلا اگر تا 3 تا مقاله ISI داشته باشه هرکی کل نمره مقالشو میاره، پس شما این مرحله رو نمرشو میاری کامل، اما میمونه معدل و بعد دانشگاهی که درس خوندی، دانشگاه هایی که درس خوندی خوبن، معدل لیسانستم خوبه، اما معدل فوقت کمه برای این دانشگاه، من شانستو برای گرفتن بورس یالای 40 درصد میبینم اینجا، شما برای سیدنی و ANU هم شانس نداری، اما برای اینجاها داری، کوئینزلند، مناش، و یسری دانشگاه های دیگشون، معدل تو استرالیا خیلی مهمه، من اینایی که دارم میگم رو از استاد دانشگاه UWA دارم میگم که ریز ریز شرایط پذیرش رو گفت بهم، درسته که شما مقاله ریاد داری اما این بخشی از نمره رو تشکیل میده و شما تو بخش های دیگه متاسفانه کم میارید، مثلا یکی دیگه میاد با یه مقاله ISI نچندان خوب و 2 یا 3 تا کنفرانس، و دانشگاه های نچندان جالب اما با معدل های لیسانس و فوق بالا جای شمارو تو این دانشگاه میگیره، شما بنظرم یه جی آر ای بده برو برا آمریکا، دانشگاه های خوبش اقدام کن، اونجا استاد فاند رو میده و فقط لازم هست برا ادمیشن مینیمم هارو داشته باشید که بیشترشون برا فوق معدل بالا 15 براشون کافیه، با مقاله هایی که داری و دانشگاهی که درس خوندی به راحتی میتونی فاند شی، استرالیا هیچی جز معدل حالیش نمیشه، نه دانشگاه میفهمه نه مقاله، برای بورس شدن حتما باید معدلات خصوصا معدل فوق بالا باشه ترجیحا بالا 18، دیگه اینجا اینجوریاست دیگه، اما میتونی برا اروپا هم برا تک پوزیشناش اقدام کنی، اونجا هم معدل زیاد مهم نیس و ایار آدم رو واقعی میسنجن، با زحمتی که کشیدی، مثل همین مقاله های خوبی که شما دادی، اما اگر میخوای ختما بری استرالیا، وقتتو با این دانشگاه تلف نکن و برای UQ یا Monash اپلای کن این دوجا شک نکن بورس میشی، یا علی