نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: عشق آباد (ترکمنستان) - کلیرنس در سال ٢٠١۵

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

پیش فرض عشق آباد (ترکمنستان) - کلیرنس در سال ٢٠١۵

دوستان و همراهان گرامی،

لطفاً از این موضوع برای بیان سوالها و نوشته های خود در ارتباط با کلیرنس سفارت ایالات متحده در عشق آباد در سال ٢٠١۵ استفاده کنید.

لطفاً توجه کنید که در مورد سفارت ایالات متحده در عشق آباد، بررسی کلیرنس همه‌ی ویزاها، اعم از تحصیلی یا غیرتحصیلی، در همین موضوع انجام می‌پذیرد.

برای مشاهده وضعیت کلیرنس عشق آباد در سال ٢٠١۴، به این موضوع مراجعه کنید.

با تشکر از همکاری و همراهی شما،

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : عشق آباد (ترکمنستان) - کلیرنس در سال ٢٠١۵

سلام
    افتتاحیه اینجا رو با خبر ریجکتی خودم کلنگ میزنم و امیدوارم این اولین و اخرین ریجکتی اینجا باشه !
    من بعد از 4 ماه و نیم نا عادلانه ریجکت شدم ... تحت بند Section 212(a)(3)(A)(i)(II
    در ضمن عشق اباد رو هم توصیه نمیکنم واسه دوستان ! نه واسه اینکه منو ریجکت کرده ! واسه اینکه این خانم آفیسر جدید خیلی گیر میدن.
    البته به این هم اشاره کنم که بنظر من ویزا گرفتن یا ریجکت شدن پدیده ای کاملا شانسی می باشه !
    کلا خوشبخت شدن یا نشدن خیلی اش شانسه !
    ایشالا همگی خوش شانس باشید
    یا حق

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط hsn1366 نمایش پست ها
    سلام
    افتتاحیه اینجا رو با خبر ریجکتی خودم کلنگ میزنم و امیدوارم این اولین و اخرین ریجکتی اینجا باشه !
    من بعد از 4 ماه و نیم نا عادلانه ریجکت شدم ... تحت بند Section 212(a)(3)(A)(i)(II
    در ضمن عشق اباد رو هم توصیه نمیکنم واسه دوستان ! نه واسه اینکه منو ریجکت کرده ! واسه اینکه این خانم آفیسر جدید خیلی گیر میدن.
    البته به این هم اشاره کنم که بنظر من ویزا گرفتن یا ریجکت شدن پدیده ای کاملا شانسی می باشه !
    یا حق
    متاسفم لطفا هر موقع وقت داشتید زمینه کاریتون در این تاپیک بنویسید که بدونیم دلیل ریجکت چی بوده. ممنون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hsn1366 نمایش پست ها
    سلام
    یا حق
    سلام واقعا متاسفم خیلی بد شد که بعد این همه مدت اینجوری شما رو ریجکت کردن. میشه لطف کنین رشته و زمینه و دانشگاه خودتون اینجا و اونجا رو بگین؟ و اینکه سربازی رفته بودین یا نه و اینکه وضعیت فاندتون چجوری بود؟

Junior Member

عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چهار ماه و نیم بعدشم ریجکت.واقعا امیدوار کنندست.متاستفام دوست من.لطفا شرایططون رو به ما هم بگید و اینکه فک میکنید آفیسر به چی شک کرده و ریجکتتون کرده.جا داره تشکر کنم از آفیسر که با لیسانس مواد بدون سربازی واس ارشد مدیریت الان 72 روزه بندرو یه لنگه پا نگه داشته .فقط نمیدونم چیو داره چک میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حداقل کمکش کنم دنباله هرچی هست پیداش کنه

Junior Member

سلام دوستان
    برای ویزا F1 میرفتم. اینجا پلیمر امیرکبیر بودم. قرار بود برم University of North Carolina at Chapel Hill, Department of Chemistry ... قرار بود یه سال استاده کارم رو ببینه اگه اکی بودم بعد یک سال واسه PhD بگیره منو ... بماند که تقریبا 7 ماه فرایند ویزام طول کشید از موقعی که اکی داد
    سربازی معاف بودم. فاند 20 هزار تا سالیانه ... 6 تا مقاله داشتم. 3 تاش نانو کامپوزیت (نویسنده دوم) 3 تا دیگه اش بی خطر (نویسنده اول) ...
    استاد ارشدم با دولت احمدی نژاد تقریبا نزدیک بود .بعضا پروژه هایی میگرفت. اما اینکه دلیل نمیشه که !!! مگه من خودم دلم میخاست که با اون استاد کار کنم... باند بازی های دانشگاه ما رو انداخت با این استاد....
    کاش یکی بود به اینا میگفت ما این مقاله ها رو مینویسیم که ما رو یکی بگیره ! نه اینکه بمب و موشک بسازیم !!!
    هیچ ارتباطی با هیچ ارگان و سازمانی هم تا حالا نداشتم. هیییییییییچ ارگانی.. واسه این بود که گفتم نا عادلانه ریجکت شدم
    بگذریم. طولانی اش نمیکنم. من با امریکا خداحافظی کردم و همچنین با خیلی از برنامه های که داشتم !!!!
    پی نوشت بیتی از حافظ : مایه ی خوشدلی آنجاست که دلدار آن جاست // می کنم جهد که خود را مگر آنجا فکنم.
    شاد و سلامت باشید همگی

Junior Member

خیلی ممنون مهندس که درباره پروژه و کارات گفتی ولی واقعا حیف شد خیلی دانشگاه خوبی پذیرش گرفته بودی طبق این بند 212 وقتی ریجکت شدی یعنی بخاطر حساسیت زمینه کاری بوده که احتمالا به همون مقاله ها گیر دادن. اما شما رزومه خیلی خوبی داری حتما میتونی تو کانادا و کشورای دیگه دانشگاهای خوبی پذیرش بگیری اما بی انصافی اینجاست که بعد از چهار ماه و نیم تازه یادشون اومده که زمینه ات حساس بوده ای کاش زودتر خبر میدادن. حتما تو انتخابای دیگه تون موفق میشین شما

Junior Member

ممنون دوست عزیز. لطف دارین
    دقیقا هین که می فرمایید ! 4 ماه و نیم سختی و بلاتکلفیبی بی انصافی بود. ولی اینم بگم که با وجود اینکه ریجکت شدم، رشته های عصبی ام کم کم دارن بهتر عمل میکنن چون دیگه معلق در هوا نیستم
    تقریبا خیلی از مواردی که طولانی میشن ریجکتی هستن متاسفانه ! نمیدونم چرا کش میدن داستان رو.
    در ضمن اصلاح میکنم "برای ویزا J1 میرفتم.

Junior Member

یکی از دوستام که خانمش20روزه کلیر شده بودو ایشونj2بودن بعد از 80 روز ریجکت شدن.اگه یکم اطلاع رسانی کرده بودند بقیه دوستانی که با این افیسر مصاحبه داشتن شاید ما و شما نمیرفتیم ترکمنستان.بند 214 ریجکت کرده .بنده هم که 3 ماهه منتظرم .

Junior Member

بنده خدا :-( چه بد. منم الان برای ویزای F1 دقیقا 81 روزه که منتظرم بدون هیچ آپدیتی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)