نوشته اصلی توسط
m_ashari2
چند تا نکته وجود داره دوست عزیز. یکی اینکه پارسال قرار نبود از طریق FSW تعداد 50000 مهاجر بگیرن. البته شاید با محاسبه اعضای خانواده به این تعداد برسیم ولی قرار بر این بود که نهایتا 25000 پرونده در حالت فدرال بپذیرن. امسال نیز قرار نیست از طریق سیستم فدرال 200000 نفر رو بگیرن. امسال سیستم اکسپرس انتری قراره چند سیستم مختلف رو با هم شامل بشه و تعداد ویزاهایی که پیشبینی کردن در داخل این سیستم برای پروندههای فدرال قراره صادر بشه بین 48000 تا 52000 تاست. البته لینک رو پیدا نمیکنم که اینجا بذارم ولی از گفته خودم مطمئنم. بعدا اگر لینک رو دیدم براتون میذارم. نکته دیگه اینه که پارسال تو سیستم فدرال فقط 50 کد رشته مجاز به شرکت بودن در حالی که امسال تعداد کد رشتهها بیش از دو برابر شده و قائدتا افراد زیادی وجود دارن که در این کدهای جدید امتیاز بالایی میگیرن ولی طول میکشه به مجموعه اضافه بشن چون هنوز ارزیابی مدرک و آیلتس ندارن. همهی اینها البته برمیگرده به اینکه آیا همه رشتهها با یک دید بهشون نگاه میشه یا هر رشته رو مجزا بررسی میکنن که من هنوز مطلع نیستم. ولی من به این زودیها امیدوار نیستم که میانگین امتیاز مجموعهای که داره وارد پول میشه بیاد پایین چون افرادی که الان وارد پول شدن عمدتا بازمانده سیستم پارسالند و هنوز خون جدیدی تزریق نشده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)