نقل قول نوشته اصلی توسط m_ashari2 نمایش پست ها
چند تا نکته وجود داره دوست عزیز. یکی اینکه پارسال قرار نبود از طریق FSW تعداد 50000 مهاجر بگیرن. البته شاید با محاسبه اعضای خانواده به این تعداد برسیم ولی قرار بر این بود که نهایتا 25000 پرونده در حالت فدرال بپذیرن. امسال نیز قرار نیست از طریق سیستم فدرال 200000 نفر رو بگیرن. امسال سیستم اکسپرس انتری قراره چند سیستم مختلف رو با هم شامل بشه و تعداد ویزاهایی که پیش‌بینی کردن در داخل این سیستم برای پرونده‌های فدرال قراره صادر بشه بین 48000 تا 52000 تاست. البته لینک رو پیدا نمی‌کنم که اینجا بذارم ولی از گفته خودم مطمئنم. بعدا اگر لینک رو دیدم براتون می‌ذارم. نکته دیگه اینه که پارسال تو سیستم فدرال فقط 50 کد رشته مجاز به شرکت بودن در حالی که امسال تعداد کد رشته‌ها بیش از دو برابر شده و قائدتا افراد زیادی وجود دارن که در این کدهای جدید امتیاز بالایی می‌گیرن ولی طول می‌کشه به مجموعه اضافه بشن چون هنوز ارزیابی مدرک و آیلتس ندارن. همه‌ی اینها البته برمی‌گرده به اینکه آیا همه رشته‌ها با یک دید بهشون نگاه می‌شه یا هر رشته رو مجزا بررسی می‌کنن که من هنوز مطلع نیستم. ولی من به این زودی‌ها امیدوار نیستم که میانگین امتیاز مجموعه‌ای که داره وارد پول می‌شه بیاد پایین چون افرادی که الان وارد پول شدن عمدتا بازمانده سیستم پارسالند و هنوز خون جدیدی تزریق نشده.
نقل قول نوشته اصلی توسط moeedreza نمایش پست ها
سلام یه سوال فنی داشتم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ببینین پارسال از 50000 مهاجری که از طریق FSW میخواستن بگیرین فقط 20000 تا گرفتن و امسال برنامه شون بالای 200000 تاست، با این حساب هرکس الیجیبل بشه (67 امتیاز سابقو بگیره و وارد پول بشه) باید نهایتا اینوایت بشه. من پیشبینی میکنم در چند Draw اول کسایی که امتیاز بالایی دارند دعوت میشن و برای Drawهای بعدی تعداد افراد با امتیازهای بالا کمتر و کمتر میشه (هرچند افراد جدیدتری وارد پول میشن ولی تعداد افراد بالای 370،380 باید کم باشه و مسلما جوابگوی نیاز این تعداد نیروی کار نیست) و در Draw های بعدی ناچارا افرادی رو با امتیاز های کمتر دعوت میکنن.
اطلاعات من ناقصه یا درست فکر میکنم؟!!!
سلام دوستان كانادا اعلام كرده در سال ٢٠١٥ حدود ٢٠ هزار نفر بيشتر از ٢٠١٤ مهاجر خواهد گرفت و حدودا ٢٦٠ تا ٢٨٠ هزار نفر رو قبول ميكنه اما اين كل افرادي هستند كه ميتونن مهاجرت كنند در همه برنامه ها و تحت تمامي عنوان ها
بله سال پيش تعداد ٢٥٠٠٠ نفر از طريق FSW مي خواستند و سال قبلش فقط ٥٠٠٠ نفر! اما در هر دو سال كمي كمتر از اين تعداد پرونده ارسال شد و يكم از ظرفيت خالي موند، اما همونطور كه دوستمون اشاره كردن كد رشته هاي كمي بودند كه ميتونستن اقدام كنن
امسال تخمين زده شده ٤٨ تا ٥١ هزار نفر تحت برنامه هاي FSW و FST بخوان بگيرن كه خيلي بيشتر از سال هاي قبله اما كد رشته ها هم خيلي بيشتر شده
اينكه آيا امتياز هاي بالا رو اول بگيرن بعد امتياز ها بياد پايين يا از اول پايين باشه يا هر حدس ديگري بستگي به تعداد نفرات درون pool داره كه فعلا هيچكس نميدونه چقدرن مثلا ممكنه ٢٠٠٠ نفر باشن ممكنه خيلي بيشتر باشن
همچنين دوستمون هم گفتن هنوز معلوم نيست كد رشته هارو دقيقا با هم مقايسه ميكنند و مثل هم يا اينكه در رشته هاي مختلف تعداد متفاوتي انتخاب ميشن
بيشتر اين موارد هفته ي اينده با اولين draw مشخص ميشه كه هم رتبه ي من در pool چنده هم اينكه با امتياز من دعوت شدم يا نه خيلي بيشتر از اين حرفا امتياز نيازه
يك نكته ي ديگه اينكه خيلي از كسايي كه شركت كردند FSW2014 هم ركت كردند و فايل نامبر ندارند( در اسپردشيت مشخص شده) كه رفته وفته از تعداد اين افراد كاسته ميشه اما از طرفي بقيه با مدرك ارزيابي شده و ايلتس جديد به pool اضافه ميشوند