معمولا اپديتها صبحا انجام ميشه يا شبا؟
ميخوام ببينم كه تصميم نهايي اپديت با كي هستش
دبي يا واشنگتن
معمولا اپديتها صبحا انجام ميشه يا شبا؟
ميخوام ببينم كه تصميم نهايي اپديت با كي هستش
دبي يا واشنگتن
سلام
من کلیر شدم.
تاریخ مصاحبه 29 دسامبر
آپ دیت واشینگتون 20 ژانویه.
ایمیل کلیر 21 ژانویه.
توضیحات مصاحبه اینجا
امید وارم همه دوستان هرچه سریع تر کلیر شن.
حالا یه سوالی دارم
سفارت این ایمیل رو بهم زده
Dear Sir/Madam,
We are happy to inform you that the administrative processing required for your case has been completed and we are ready to issue you a visa.
You must submit the passport with the yellow letter through EMPOST. Prior to submitting any document via EMPOST, you must first sign-in and re-register at www.usvisa-info.com. This service is provided at no additional cost. Please do not make an appointment, complete a new visa application form, or pay the visa fee again.
Please note that it can take approximately 3-5 business days to process and affix your visa to your passport, and you should plan accordingly. The U.S. Consulate Dubai closes in observance or U.S. and U.A.E. holidays.
We hope this information is helpful. Our website is http://dubai.usconsulate.gov.
Sincerely,
Nonimmigrant Visa Unit
و گفته باید ری ریجیستر کنم.
ولی من شنیدم که ری رجیستر واسه اونایی هست که تاریخ مصاحبشون قبل 25 آگوسته.
در ضمن من شنبه واسه پیک آپ میرم دبی. اگه کسی خواست می تونم واسش پیکاپ کنم.
شاد باشید
کسی هست که روز 17 نوامبر مصاحبه داده باشه؟
می خوام بدونم کلا کسی هست که از ان روز تونسته باشه کیلیر بشه؟
سلام دوستان
ما ۱۷ ژانویه بعد از ۶ ماه ایمیل گرفتیم که ویزاتون آماده س و پاسپورت ها رو بفرستید. پاسپورت خودم و همسرم و دخترم رو فرستادیم. امروز یکی از اقوام رفته از امپوست تحویل بگیره. اول که ما زده بودیم پاسپورتها بره امپوست شارجه. پاسپورت همسرم صبح ۵شنبه رسیده بوده شارجه، عصر برگردوندند دوبی و خودشون هم نمیدونن چرا) پاسپورت من رو گرفته و دیده که اصلا ویزا توش نخورده. پاسپورت دخترم هم ویزا خورده توش، ولی یه مهر گنده زدن روش که Cancelled Without Prejudice! رفتم سرچ کردم در مورد این مهر، دیدم نوشته یعنی به یه دلیلی کنسل شده، ولی میتونید باز اپلای کنید. فکر کنم ریکلیر خوردیم. یعنی این سیستم آمریکا واااااقعا درب و داغونه. دقیقا مثل ایران خودمون بی حساب و کتابه
)
ما که فقط نشستیم داریم میخندیم به این اتفاقات.
خواستم در جریان تجربه ی ما باشید و بدونید که زندگی خیلی زیباتر از این حرفاست![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)