سلام دوستان، سابقه کاری همزمان با تحصیل در ایران قابل ارائه به عنوان تجربه کاری برای اقدام پی ار هست و اگه کد NOC کار در ایران با کد NOC تجربه کاری کانادا متفاوت باشه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان، سابقه کاری همزمان با تحصیل در ایران قابل ارائه به عنوان تجربه کاری برای اقدام پی ار هست و اگه کد NOC کار در ایران با کد NOC تجربه کاری کانادا متفاوت باشه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان با کد رشنه گروه noc در گروه b قرار دارد که نوشته CLB5 مورد نیاز است و با آیلتس 5 ثبت نام کردم ولی در انتها ineligible برام زد . کد رشته 5234 رشته هنر و طراحی می باشد. یا باید حداقل 4 تا شش (6) v, f'dvl
سلام دوستان،
میخواستم بپرسم هرکسی که ثبت نام میکنه و تو Pool قرار میگیره باید اسمشو تو Express Entry 2015 Spreadsheet - CRS ببینه؟ چون من نام کاربری خودمو نمیبینم اگه میشه راهنمایی کنید.
درضمن میخواستم بپرسم اولین نتایج کی اعلام می شود و ما باید تا کی منتظر بمونیم؟
معمولا ارزیابی مرکز WESچقدر طول می کشد؟ برای کسی که مدرک فوق لیسانس دارد نیازی به ارزیابی مدرک لیسانس هم هست یا خیر؟ با تشکر
سلام
آیا سابقه کاری حتما باید با بیمه باشد؟ ممنون
سلام دوستان
ببخشید من یکم گیج شدم میشه یک نفر لطف کنه و این سوال رو جواب بده:
1- من فوق لیسانس دارم و باید مدارک رو با وس ارزیابی کنم. خانمم که لیسانس داره هم باید مدارکش ارزیابی بشه یا فقط ماله من کافیه؟
2- از دوستانی که پروفایل درست کردن کسی میشه یک screen shot از صفحه پروفایل بزاره تا ما ببینیم چه گزینه هایی داره؟
3- کسانی که اول کاردانی دانشگاه آزاد داشتن،بعد رفتم کاردانی به کارشناسی دانشگاه غیرانتفاعی این مدارک رو هم وس ارزیابی میکنه؟
ممنون
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
سلام
تا الان در مدارك اصلي مهاجرت كانادا بيمه نياز نبوده هنوز مدارك لازم براي EE دقيق معلوم نيست
اما در موارد بسياري از فايل نامبر هايي كه آفيسر در انكارا بررسيشون ميكرد چون ميدونست بعضيا نامه تهيه كردند بيمه مي خواستن از ايرانيا
خيلي از موارد مربوط به مهاجرت كبك بوده كه مصاحبه هم داشته
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
سلام
آیا گرفتن reference number در مرحله check eligibility لازمه یا بدون اون هم میشه پروفایل ساخت؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)