نوشته اصلی توسط
Biavatan
سلام به همگی.
این چند روزه دوستانی اومدن اینجا و گفتن ایمیل بزنیم به فلان جا... فکر می کنید این سیاست از طرف سفارت هاست و وزارت امور خارجه اشون نمیدونه؟ میخواهید تو زمین اونا بازی کنید؟ :| خیلی بدیهیه که اونا میخوان مردم ایران رو تحت فشار بذارن که خواهان بهبود روابط با آمریکا بشن دوستانمون در سیستم ایران. حالا اینور هی بیان بگن ما به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستیم...
واقعا دوستانی که میان میگن ایمیل بزنیم به مثلا فلان ایمیل! فکر میکنن اون آدمایی که اونجا تو وزارت امور خارجه امریکا هستن اینا رو نمیدونن؟؟ به قول استادی حواسمون باشه تو زمین کی و برای کی بازی میکنیم... اگه ایمیل بزنیم بهشون یعنی از بازی خارجیم... با این کار فقط اونا مطمئن میشن که ما عصبی و ناراحت شدیم و بیشتر ادامه میدن--
جا داره باز از دیوارنورد های دانشجو نمایی که 35 سال پیش خاک آمریکا رو تصرف ردن یادی بشه که البته خیلیاشون الان تو همون آمریکا زندگی بهم زدن برای خودشون--
بهترین راه راهی بود که من گفتم و همه فرار کردن--مصاحبه زنده با یک شبکه خبری--این جوری بازی از دست اونا درمیاد و علنی میشه رفتارشون با دانشجوهی ایرانی. من حتی گفتم که تو دبی یک مدیا سیتی هست که تمام خبرگزرای های مهم دنیا نمایندگی دارن اونجا...اما کسی کاری نکرد... الان من فایل ها رو گذاشتم اینجا..کسی نرفت حتی یک امار و نمودار ساده در بیاره بذاریم رو یوتیوب... ما فقط میخواهیم همه چیز حاضر واماده باشه بخوریم... الان که داده ها رو خیلیا دارن چرا کسی کاری نمیکنه..حتما اون رو هم من باید در بیارم؟ چقدر تک خوری...استفاده خالی کردن... وگرنه دو تا نمودار تو اکسل کار 5 دقیقه هست. همه هم میدونیم این رو.
من خودم حاصرم برم مصاحبه کنم و قید ویزام رو بزنم اما میخوام یکی باهام بیاد... نه اینکه کاری کنه ها...فقط بیاد بدونم واقعا مردم ایران فقط استفاده کننده صرف نیستن. همین.
اگر هم یادتون باشه وقتی سایت وزارت امور خارجه شون داون شد تا یک هقته هیچی به کسی نگفته بودن تا اینکه دو تان کارمندشون مصاحبه کردن و قصیه لو رفت.بلعد اومدن گفتن شکر خوردیم..ببخشید مردم دنیا... داستان ما هم باید همین طور بشه.
و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب، و من یتوکل علی الله فهو حسبه.
بیاوطن عزیز
از صحبت های خیر خواهانت ممنونم. ولی راجع به حرفایی که زدی یه سری مسائل رو نیاز دیدم بگم.
این رو باید همه بدونیم که اون به اصطلاخ خودتون دیوارنوردایی که امروز اعصابمون از دستشون خورده، در اون شرایط، خارج از دایزه ی عقل و به دوز از دور اندیشی و صرفا از روی احساسات تصمیم به دیوارنوردی گرفتن اونایی که از کارشون حمایت کردن هم همینطور. چیزی که بهتره از گذشته درس گرفت و امروز دچارش نیشیم!!!!
شما که بهترین راه رو این میدونید که آبروشون رو با مصاحبه کردن با شبکه های خارجی ببریم! و یه بار تو یکی از پست هات گفتی مثل اسنودن!!!!!! اولا مقایسه کردن این موضوع با افشاگری های اسنودن رو نمیدونم چجوری انجام دادی! دوما، کشورای دیگه چیکار تونستن بکنن سر حرفای اسنودن؟! مثلا آلــــمان چیکار تونست بکنه؟! تصورت اینه که ما این کارو بکنیم اینا میگن ببخشید غلط کردیم؟؟ کشوری که در مقابل آمریکا عددی نیست خیلی راحت دانشجوهای ایرانی ای که دارن اونجا درس میخونن رو یهو اخراج می کنه و کل دنیا هم می فهمن ولی اونا بازم کارشون رو می کنن!!! شما اگه مصاحبه کنی و به فرررض هم تو دنیا خبرش بپیچه!!!! اونا خیییییییییلی راحت به افکار عمومی میگن که این کار به خاطر امنیت کشورشونه.
شما فکر میکنید رسانه زمین اونا نیست؟ میگی ایمیل زدن فقط بهشون نشون میده ما اعصابمون خورده و باید مصاحبه کرد. مثلا با مصاحبه یه همچن چیزی رو نمیفهمن؟ هر چند به قول دوستمون elzer همین الانشم میدونن اعصابمون خورده.
نکته ی بعدی: شما خیلی شیک به همه ی ما توهین کردی و به خاطر داده هات سر ماها منت گذاشتی. با این حرف : ''الان که داده ها رو خیلیا دارن چرا کسی کاری نمیکنه..حتما اون رو هم من باید در بیارم؟ چقدر تک خوری...استفاده خالی کردن.
''
و اینکه: شما اگه وااااقعا به قسمت آخر آیه ای که نوشتی ایـــمان داشتی خودت تنهایی می رفتی مصاحبه می کردی. البته اگه واقعا حس می کنی این کار مفیده...!
در پناه خدا
علاقه مندی ها (Bookmarks)