درود بر دوستان،
من خیلی از این چیزهایی رو که اشاره کردید لازم دارم ولی خیلی وسایل دیگه هم دارم. هزینه اضافه باز زیاده و ضمنا اصلا نمیخوام با خودم چیز زیادی ببرم (یه چمدون کوچیک و لپ تاپ). چون بنظرم خیلی دست و پاگیر میشند. مخصوصا من که باید بعد از فرودگاه سوار قطار هم بشم و بعد هم تاکسی. بنظرم باقی دوستان هم به این مورد توجه کنند. چون سفر با وسایل زیاد (خصوصا سفر خارجه، بدون همراه، جای جدید) واقعا تجربه بدی خواهد بود. بنظرم بهتره که سبک بال بریم و بعد بگیم برامون وسایل رو بفرستند. این جوری یه بسته رویایی شامل کلی خوراکی

و لباس و کتاب و قلیون و تتباکوشو و سیخ جوجه و کوبیده و ... بهمون میرسه و نمیخواد تو فرودگاه هم نگران باشیم و یا با کسی چونه بزنیم. نه اینکه فکر کنید منظورم اینه که تو کارتن رو پر کنیم از استامینوفن کدئین، میدونم نمیشه چیزهای غیرمجاز برد، ولی خب برای چیزایی که تو پرواز نمیشه ببری مثل اجسام نوک تیز و شیشه و ... لااقل نمیخواد چونه بزنی با کسی.
البته هنوز راه مناسبی برای ارسال بار به آلمان پیدا نکردم ولی دارم تحقیق میکنم. تو تاپیک ها هم چیزی ندیدم. اگر از دوستان کسی نظری یا پیشنهادی داره خصوصا در مورد بهترین و مقرون به صرفه ترین راه برای ارسال بار به آلمان ممنون میشم درمیون بذاره یا به یک پست ارجاع بده.
مواردی که من دارم بررسی میکنم: فریت از طریق ایرلاین های مختلف، پست زمینی ایران، ارسال بار از طریق آژانس های هواپیمایی هستند. کاراپست وحشتناک گرونه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)