صفحه 65 از 92 نخستنخست ... 15555657585960616263646566676869707172737475 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 915

موضوع: وسایل مهم برای سفر

Junior Member mhmud آواتار ها

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan321 نمایش پست ها
    سلام دوستان، بردن ميوه ممنوع هست يا امكان پذيره؟ من ميخوام دوتا انار بگذارم چمدونم و براى يكي ببرم، ميخواستم ببينم گير نميدن تو فرودگاه آلمان؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ehsan1366 نمایش پست ها
    انار اینجا دونه ای ۳ یورو :-|
    من برای اینکه دوستان یه وقت بخاطر گرون بودن انار از اومدن منصرف نشن بگم:
    آقا احسان شهر شما خیلی گرونه. اینجا تو دهات ما، از کافلند انار می‌گیرم دونه‌ای ۸۹ سنت. از مغازه دوستان ترک هم گرفتم یه بار کیلویی ۲ یورو. دو تا انار گنده شد ۱ یورو و ۷۰ سنت. از نظر خوشمزگی هم تفاوت چندانی با انارهای ایران احساس نکردم.
    تا حالا انار بیو نگرفتم ولی خیلی نباید گرون‌تر باشه. (مثلا فکر نکنم دونه‌ای ۳ یورو بشه).

شاد باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan321 نمایش پست ها
    سلام دوستان، بردن ميوه ممنوع هست يا امكان پذيره؟ من ميخوام دوتا انار بگذارم چمدونم و براى يكي ببرم، ميخواستم ببينم گير نميدن تو فرودگاه آلمان؟

نه عزیزم کسی به دو تا دونه اناره شما گیر نمیده من خیلی از این جور میوهای نوبری از ایران آوردم

Junior Member

درود بر دوستان،

من خیلی از این چیزهایی رو که اشاره کردید لازم دارم ولی خیلی وسایل دیگه هم دارم. هزینه اضافه باز زیاده و ضمنا اصلا نمیخوام با خودم چیز زیادی ببرم (یه چمدون کوچیک و لپ تاپ). چون بنظرم خیلی دست و پاگیر میشند. مخصوصا من که باید بعد از فرودگاه سوار قطار هم بشم و بعد هم تاکسی. بنظرم باقی دوستان هم به این مورد توجه کنند. چون سفر با وسایل زیاد (خصوصا سفر خارجه، بدون همراه، جای جدید) واقعا تجربه بدی خواهد بود. بنظرم بهتره که سبک بال بریم و بعد بگیم برامون وسایل رو بفرستند. این جوری یه بسته رویایی شامل کلی خوراکی و لباس و کتاب و قلیون و تتباکوشو و سیخ جوجه و کوبیده و ... بهمون میرسه و نمیخواد تو فرودگاه هم نگران باشیم و یا با کسی چونه بزنیم. نه اینکه فکر کنید منظورم اینه که تو کارتن رو پر کنیم از استامینوفن کدئین، میدونم نمیشه چیزهای غیرمجاز برد، ولی خب برای چیزایی که تو پرواز نمیشه ببری مثل اجسام نوک تیز و شیشه و ... لااقل نمیخواد چونه بزنی با کسی.

البته هنوز راه مناسبی برای ارسال بار به آلمان پیدا نکردم ولی دارم تحقیق میکنم. تو تاپیک ها هم چیزی ندیدم. اگر از دوستان کسی نظری یا پیشنهادی داره خصوصا در مورد بهترین و مقرون به صرفه ترین راه برای ارسال بار به آلمان ممنون میشم درمیون بذاره یا به یک پست ارجاع بده.

مواردی که من دارم بررسی میکنم: فریت از طریق ایرلاین های مختلف، پست زمینی ایران، ارسال بار از طریق آژانس های هواپیمایی هستند. کاراپست وحشتناک گرونه.

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Information Systems, FAU Universität Erlangen-Nürnberg

نقل قول نوشته اصلی توسط delusional نمایش پست ها
    درود بر دوستان،

من خیلی از این چیزهایی رو که اشاره کردید لازم دارم ولی خیلی وسایل دیگه هم دارم. هزینه اضافه باز زیاده و ضمنا اصلا نمیخوام با خودم چیز زیادی ببرم (یه چمدون کوچیک و لپ تاپ). چون بنظرم خیلی دست و پاگیر میشند. مخصوصا من که باید بعد از فرودگاه سوار قطار هم بشم و بعد هم تاکسی. بنظرم باقی دوستان هم به این مورد توجه کنند. چون سفر با وسایل زیاد (خصوصا سفر خارجه، بدون همراه، جای جدید) واقعا تجربه بدی خواهد بود. بنظرم بهتره که سبک بال بریم و بعد بگیم برامون وسایل رو بفرستند. این جوری یه بسته رویایی شامل کلی خوراکی و لباس و کتاب و قلیون و تتباکوشو و سیخ جوجه و کوبیده و ... بهمون میرسه و نمیخواد تو فرودگاه هم نگران باشیم و یا با کسی چونه بزنیم. نه اینکه فکر کنید منظورم اینه که تو کارتن رو پر کنیم از استامینوفن کدئین، میدونم نمیشه چیزهای غیرمجاز برد، ولی خب برای چیزایی که تو پرواز نمیشه ببری مثل اجسام نوک تیز و شیشه و ... لااقل نمیخواد چونه بزنی با کسی.

البته هنوز راه مناسبی برای ارسال بار به آلمان پیدا نکردم ولی دارم تحقیق میکنم. تو تاپیک ها هم چیزی ندیدم. اگر از دوستان کسی نظری یا پیشنهادی داره خصوصا در مورد بهترین و مقرون به صرفه ترین راه برای ارسال بار به آلمان ممنون میشم درمیون بذاره یا به یک پست ارجاع بده.

مواردی که من دارم بررسی میکنم: فریت از طریق ایرلاین های مختلف، پست زمینی ایران، ارسال بار از طریق آژانس های هواپیمایی هستند. کاراپست وحشتناک گرونه.
    هیچ هزینه ای برای پست کمتر از این نمیشه که شما باری که میتونید با خودتون ببرید و 10 کیلو هم نهایتا اضافه بار بدید. کاری که همه میکنن. اگر به راحتی باشه که همه از خداشونه که با یه کیف لپتاپ و یه ساک کوچیک بیان، و خانوادشون براشون پست کنن. ولی هزینه اش هم مهمه. اگر قراره کسی از اون اول بگه این کار سخته، پس این آدم آماده زندگی تنهایی و سختی کشیدن در غربت نیست. اینجا سختی بکشین مهم نیست، اینکه حتی 1 یورو اضافه خرج نشه مهمه.
    اگر کسی تا الان صحبتی از اینکه از ایران این چیزا پست بشه نکرده برای اینکه یا امکانش نیست، یا اگر باشه خیلی گرونه و اصلا کار عاقلانه ای نیست. پس شما هم حتما فکر بیشتری دربارش بکنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehreg نمایش پست ها
    هیچ هزینه ای برای پست کمتر از این نمیشه که شما باری که میتونید با خودتون ببرید و 10 کیلو هم نهایتا اضافه بار بدید. کاری که همه میکنن. اگر به راحتی باشه که همه از خداشونه که با یه کیف لپتاپ و یه ساک کوچیک بیان، و خانوادشون براشون پست کنن. ولی هزینه اش هم مهمه. اگر قراره کسی از اون اول بگه این کار سخته، پس این آدم آماده زندگی تنهایی و سختی کشیدن در غربت نیست. اینجا سختی بکشین مهم نیست، اینکه حتی 1 یورو اضافه خرج نشه مهمه.
    اگر کسی تا الان صحبتی از اینکه از ایران این چیزا پست بشه نکرده برای اینکه یا امکانش نیست، یا اگر باشه خیلی گرونه و اصلا کار عاقلانه ای نیست. پس شما هم حتما فکر بیشتری دربارش بکنید.
    ممنون از راهنماییتون.

همونطور که عرض کردم هنوز تحقیقاتم در خصوص چگونگی و هزینه های ارسال بار تکمیل نشده و بخاطر همین هم سئوالم رو اینجا مطرح کردم. چون اگر دوستانی که راه سخت تره رو انتخاب میکنند، به احتمال بسیار بسیار زیاد در خصوص راه آسونتره تحقیق مفصل کردند و دیدند که مثلا مقرون به صرفه نیست و لذا بیخیالش شدند، که خب کاملا هم منطقی هست. که البته در این صورت انتظار میره که اطلاعاتشون رو با سایرین هم درمیون بذارند. غیر از شما که خیلی کلی فرمودید به صرفه نیست، من هنوز اطلاعات دیگری دریافت نکردم. و خب بنظرم عاقلانه است که اول اطلاعات دقیق داشته باشیم و بعد راه مناسبتر رو بسته به شرایطمون انتخاب کنیم.

سختی سفر با وسایل زیاد و خصوصا وقتی که کسی تو فرودگاه مقصد منتظرتون نیست رو به تجربه شخصی میگم خدمتتون. شاید برای خیلیا اینقدر هم مهم نباشه یا اینکه با درایت از پسش بر بیاند. چه بهتر.

در خصوص آمادگی برای زندگی انفرادی و غربت و سختی کشیدن هم اینطوریا که شما تصور میفرمایید نیست. من نزدیک به 11 ساله که تجربه جدا از خانواده و مستقل زندگی کردن رو دارم (از ابتدای دانشگاه). غربت نبوده ولی همچین گرم هم نبوده. جاهایی کار کردم که خیلی ها یک ساعت هم نمیتونند بمونند ولی چون کارم به رشته ام مربوط بود و به کارم علاقه داشتم، موندم. و ان شا ا... که هیچ وقت برای هیچ کدومتون هیچ سختی پیش نیاد، ولی سختی هایی کشیدم تو این مدت که شاید کمتر کسی تو کل این فروم کشیده باشه. از باب مقایسه، به قول شما، "سختی" حمل وسایل از فرودگاه و ... شیرین ترین لحظاتشه. بماند که علاقه شدید به ادامه تحصیلم این شیرینی رو به لذت بخشترین لحظات هم تبدیل میکنه. بهتره قضاوت تند نکنیم.

دوست عزیز بهترین حالت ممکن، فریت کردن بار از طریق ایران ایر به فرانکفورت، هامبورگ، کلن هسنش.
    قیمت برای مثال همین امروز:
    نزدیک 110 کیلو شد 350 که با هزینه خدمات و.بسته بندی حدود 430 هزار تومن میشه.
    موفق باشید
    😃

درود بر دوستان،

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farima84 نمایش پست ها
    دوست عزیز بهترین حالت ممکن، فریت کردن بار از طریق ایران ایر به فرانکفورت، هامبورگ، کلن هسنش.
    قیمت برای مثال همین امروز:
    نزدیک 110 کیلو شد 350 که با هزینه خدمات و.بسته بندی حدود 430 هزار تومن میشه.
    موفق باشید
    ������
    خیلی ممنون از راهنماییتون. اگر فریت اینطور باشه خیلی عالیه. چون برای یک بسته 50 کیلویی کاراپست 1980000 قیمت داد و ارزونترین آژانس 960000 تومان. حتما پیگیر این فریت میشم.

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Information Systems, FAU Universität Erlangen-Nürnberg

خیلی ممنون از راهنماییتون. اگر فریت اینطور باشه خیلی عالیه. چون برای یک بسته 50 کیلویی کاراپست 1980000 قیمت داد و ارزونترین آژانس 960000 تومان. حتما پیگیر این فریت میشم.
    البته این رو هم در نظر بگیرید که فریت به آدرس خودتون نمیاد و میره همون فرودگاه و شما باید از فرودگاه تحویل بگیرید، تا جایی که من اطلاع دارم. پس اگر فرودگاه در شهر خودتون نیست این حالت با اینکه بارو با خودتون بیارید فرقی نداره.
    پس اون بار کشیدن باز هم هست.
    بهترین حالت اینه که از یه هفته قبل بار اضافه تون رو فریت کنید تا رسیدید فرودگاه تحویل بگیرید، که اگر فرودگاه از خونه دور باشه باز هم بار زیاد سخته.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehreg نمایش پست ها
    البته این رو هم در نظر بگیرید که فریت به آدرس خودتون نمیاد و میره همون فرودگاه و شما باید از فرودگاه تحویل بگیرید، تا جایی که من اطلاع دارم. پس اگر فرودگاه در شهر خودتون نیست این حالت با اینکه بارو با خودتون بیارید فرقی نداره.
    پس اون بار کشیدن باز هم هست.
    بهترین حالت اینه که از یه هفته قبل بار اضافه تون رو فریت کنید تا رسیدید فرودگاه تحویل بگیرید، که اگر فرودگاه از خونه دور باشه باز هم بار زیاد سخته.
    درسته. ولی من تو فکر این بودم که یکی دو هفته بعد از رسیدنم این بسته رو برام بفرستند ولی فکر نکنم فریت اینطوری بشه. حالا چند سئوال دیگه:
    - اگر فرضا بار رو یک هفته قبل از خودمون بفرستیم. برای انبارداری اون تو فرودگاه مقصد آیا روزانه شارژ میکنند؟
    - قطارهای بین شهری (فاصله 70 کیلومتری) چظور هستند؟ عین مترو هستند یا عین قطارهای پردیس خودمون که شکل و چیدمان صندلی هاش مثله هواپیماست؟ میخوام ببینم اونجا هم داستان بار مجاز و این حرف ها هست؟ یه موقع گیر ندن نمیشه با بار زیاد (کارتن 50 کیلویی + چمدون + کولی) سوار قطار شی چون هیچ راه جایگزینی واسه رفتن به اون شهره ندارم جز با تاکسی که فکز کنم واسه یه سفر 70 تا 80 کیلومتری خیلی گرون بشه. راستی تاکسی متر دارند یا باید طی کنیم باهاشون؟ تاکسی ها واسه حمل وسایلمون هزینه اضافه طلب میکنند؟ (میخوام بدونم تا هم ضایع نشم هم تو پاچم نره )

من خودم پروازم جمعه است یکشنبه فریت کردم که تا جمعه برسه و برم تحویل بگیرم. شهرمم یه جای دیگه است. از فرانکفورت تحویل میگیرم با قطار یا ماشین میبرم شهر خودم. تا 48 ساعت پول انبار نمیگیرن. با همه این شرایط بازهم توصیه من به فریت هست. حتی اگر حمل بار با قطار سخت باشه ارزشش رو داره.
    درضمن تاجایی که من اطلاعات گرفتم از دوستان قطار به تعداد بار و وزنش کاری نداره...
    موفق باشید

درسته. ولی من تو فکر این بودم که یکی دو هفته بعد از رسیدنم این بسته رو برام بفرستند ولی فکر نکنم فریت اینطوری بشه. حالا چند سئوال دیگه:
    - اگر فرضا بار رو یک هفته قبل از خودمون بفرستیم. برای انبارداری اون تو فرودگاه مقصد آیا روزانه شارژ میکنند؟
    - قطارهای بین شهری (فاصله 70 کیلومتری) چظور هستند؟ عین مترو هستند یا عین قطارهای پردیس خودمون که شکل و چیدمان صندلی هاش مثله هواپیماست؟ میخوام ببینم اونجا هم داستان بار مجاز و این حرف ها هست؟ یه موقع گیر ندن نمیشه با بار زیاد (کارتن 50 کیلویی + چمدون + کولی) سوار قطار شی چون هیچ راه جایگزینی واسه رفتن به اون شهره ندارم جز با تاکسی که فکز کنم واسه یه سفر 70 تا 80 کیلومتری خیلی گرون بشه. راستی تاکسی متر دارند یا باید طی کنیم باهاشون؟ تاکسی ها واسه حمل وسایلمون هزینه اضافه طلب میکنند؟ (میخوام بدونم تا هم ضایع نشم هم تو پاچم نره )

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)