سلام
از منم همین مشکلو داشت. بعد از دو بار تماس تلفنی و دوبار ایمیل به مسئول گرجویت، برام ایمیل کرد که ریجکت شدم و من هم گفتم دستتون درد نکنه![]()
سلام
از منم همین مشکلو داشت. بعد از دو بار تماس تلفنی و دوبار ایمیل به مسئول گرجویت، برام ایمیل کرد که ریجکت شدم و من هم گفتم دستتون درد نکنه![]()
تو صفحه ای که اپلیکیشن رو چک میکنیم، نمراتم رو received نزده و فقط اسم دانشگاه رو نوشته. یه قسمتی هم هست Final UG College Transcript که هیچی جلوش ننوشته. فقط نمره تافل و gre رو received زده. میخواستم بدونم برای همه همین جوریه؟ الآن اپلیکیشن من کامله یا مشکلی داره؟
امروز تونستم صفحه اپلیکیشنو باز کنم و ریجکتم کردن.
دوستانی که از وضعیتشون مطلع شده اند، من دو تا اکانت دارم، یکیش رو که موقع اپلای کردن باز کردم ( از اینجا ) و دیگری بعد از اتمام مدارکم خود دانشگاه برام باز کرد ( از اینجا ). از کدوم یکی وضعیت مشخص میشه؟
در ضمن ددلاین دپارتمان معدن ( برعکس بقیه دپارتمان ها ) اول آپریل هست، الان تو سایت اولی وضعیت من In Review نشون داده میشه، یعنی تا آپریل تصمیم نمیگیرن اینا؟!
خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant
علاقه مندی ها (Bookmarks)