صفحه 149 از 216 نخستنخست ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,481 تا 1,490 , از مجموع 2157

موضوع: تهیه اجاره نامه و رزرو خوابگاه جهت اخذ ویزای دانشجویی

پیش فرض پاسخ : تهیه اجاره نامه و رزرو خوابگاه جهت اخذ ویزای دانشجویی

سلام دوستان خسته نباشيد.من به مشكلي برخوردم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد.براي رزرو خوابگاه لئوبن اقدام كردم اما از من Arbeitslosenbescheid (wie viel Arbeitslosengeld) Ihr Vater monatlich مي خوان و گفتن بدون اين اصلا خوابگاه داده نمي شه من نمي دونم اصلا اين چيه؟مي شه بيمه ي پدرم كه هر ماه پرداخت مي شه؟!!من بهشون گفتم شغل پدرم دولتي ني ست و فيش حقوقي نداره و بعد گفت اين رو برامون بفرست.ممنون مي شم راهنمايي كنيد.

Senior Member sepidejoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien Telecommunication Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ppaarrssaa نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشيد.من به مشكلي برخوردم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد.براي رزرو خوابگاه لئوبن اقدام كردم اما از من Arbeitslosenbescheid (wie viel Arbeitslosengeld) Ihr Vater monatlich مي خوان و گفتن بدون اين اصلا خوابگاه داده نمي شه من نمي دونم اصلا اين چيه؟مي شه بيمه ي پدرم كه هر ماه پرداخت مي شه؟!!من بهشون گفتم شغل پدرم دولتي ني ست و فيش حقوقي نداره و بعد گفت اين رو برامون بفرست.ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
    بعضی از خوابگاهها فیش حقوقی پدر رو میخوان و کاملا طیعیه نگران نباشیدبه نظرم یه پرینت از حساب شغلی پدرتون ارایه بدید. ترجیحا مبلغ خیلی بالا نباشه! چون احتمال میدم شما یکی از خوابگاههای ارزون رو انتخاب کردید و اونها تاکید دارن خوابگاه به کسی بدن که مسبت به بقیه توانایی مالی کمتری داره. البته یه حسابیم ندید که اونها نگران شن اصلا نتونید پول اجاره رو بدید !!!!!
    !Austria , I'm here

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "
    استفاده کنید***

سپيده خانوم گردش حساب بنظرتون خوبه؟!گردش حساب 3 4 ماه گذشته مثلا...آره دقيقا همينطوره خوابگاهش به نسبت ارزون تره!

[سلام دوستان یک سوال دارم ممنون اگر کسی اطلاعی داره جواب بده کسانیکه همراه دارند از همین سایتی که اول معرفی شده خوابگاه رزرو کردن و مشکلی نداشتن که با خانواده هستن و اینکه برای هر نفر باید مثلا مبلغ 500تارو داد واینکه کدوم یک از انواع خوابگاها برای افراد متاهل بهتره ممنون اگه منو راهنمایی کنید

[سلام یک سوال دارم خواه میکنم اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه کسانیکه با خانواده خوابگاه رزرو کردن از همونoaed
    بوده چون من بهشون میل زدم وجواب دادن اجاره برای خانواده 1500 هست میشه کسانی که از اینجا یا جای دیگه رزرو کردن راهنمایی کنن ممنون

Junior Member

با سلام
    خوابگاه من و همسرم تاریخش از اول مارس هستش اما ما تا 15 آوریل ایران هستیم.به نظر شما ما باید چکار کنیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط rezawien نمایش پست ها
    با سلام
    خوابگاه من و همسرم تاریخش از اول مارس هستش اما ما تا 15 آوریل ایران هستیم.به نظر شما ما باید چکار کنیم؟
    میشه بپرسم کدوم خوابگاه اقدام کردید واینکه همراهتون پذیرش داشتن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aram1 نمایش پست ها
    ما خوابگاه مدلینگ زیر مجموعه oejab که لینکش در زیر هست اقدام کردیم.همسرم هم پذیرش دانشگاه گرفتن:
    http://www.oejab.at/europahaus

نقل قول نوشته اصلی توسط aram1 نمایش پست ها
    سلام
    با این خوابگاه هم مکاتبه کنید. اتاقهاش به صورت آپارتمانی هست و شما که با خانواده می خواهید اقدام کنید میتونید سه تا اتاق یعنی تمام یک آپارتمان را اجاره کنید، از اون مبلغی که Oead گفته، ارزونتر میشه. ولی اینکه سه تا اتاق توی یک زمان خاص در کنار هم خالی باشه، کمی سخته، اما ممکن هست. احتمال داره اتاقهای بزرگ هم داشته باشند برای خانواده. انشالله که جواب مثبت بدهند.
    http://www.studentenheim-gasometer.at/

اینهم ایمیل
    studentenheim@wbv-gpa.at

ضمنا لازم نیست که همراه شما هم پذیرش داشته باشه، همینکه شما پذیرش دارید، برای خوابگاه کافیه.