چرا خبری نشده از خبر نهایی؟!
![]()
چرا خبری نشده از خبر نهایی؟!
![]()
سلام،
دوستان از طریق این سایت میتونید با دانشجویان ایرانی دانشگاه و شهر استارکویل آشنا بشید.
http://www.irsa.org.msstate.edu/new-page.html
همچنین میتونید از طریق این صفحه فیسبوک هم ارتباط برقرار کنید و سوالاتونو بپرسید.
ویرایش توسط zebarjadi : January 9th, 2015 در ساعت 09:43 AM دلیل: لینک
بنفش...
چه چیزهایی رو باید پست کنیم؟ اصلا در این مورد چیزی نگفته.
سلام به دوستان عزیز
فکر کنم اولین ردی این دانشگاه برای فال 2015 توی دکتری صنایع منم. کسی هست اطلاعات تبادل کنیم؟ جی آرای ۲۹۹ واقعا خیلی پایین حساب میشه؟
سلام دوستان
آقا من این دانشگاه هنوز اپلای نکردم فقط چنتا سوال از مدیر گروه پرسیدم که این جواب رو داد
Dear Hossein,
You have been accepted by the department. To get funding you need to find it from the faculty.
RegardsDear Hossein,
به نظر شما منظورش چیه
دوستان کسی از دانشکده صنایع واسه پی اچ دی پذیرش نگرفته؟
یه اسکرین شات از رتبه این دانشگاه در رشته های مهندسی از سایت USNEWS. (از اکانت پریمیوم استفاده کردم. توضیح اینکه: بدون داشتن اکانت پریمیوم قادر به دیدن این رتبه ها نخواهید بود)
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
سلام دوستان
من از این دانشگاه پذیرش گرفتم برای دکترای صنایع و تو ایمیلشون گفتن که برامون منطقی هست که تا زمانیکه فاندتون جور نشه ثبت نام نکنید....فرم GA رو هم برای Graduate Director رشته ام فرستادم که می گفت می چرخونه دست اساتید تا اگه کسی خواست بهم خبر بده...به دوتا از استاداش هم ایمیل زدم ولی هنوز هیچ خبری نیست.....کسی هست که مشکل مشابه با من داشته باشه؟
یا بتونه راهنماییم کنه؟؟؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)