سلام و آرزوی موفقیت برای شما
یک سوال دارم و اینکه گواهی کار را باید برای ارائه به کجا بگیرم ؟
(سفارت کانادا در دمشق - اداره مهاجرت کانادا - یا جای دیگر)
مرسی
سلام و آرزوی موفقیت برای شما
یک سوال دارم و اینکه گواهی کار را باید برای ارائه به کجا بگیرم ؟
(سفارت کانادا در دمشق - اداره مهاجرت کانادا - یا جای دیگر)
مرسی
با سلام
1-امتياز همسر ليسانس چقدر است؟
2- اسپيكينگ :6 - رايتينگ:6 -ريدينگ 5 - ليسنينگ :4.5(اورال 5.5) در مجموع چند امتياز ميآورم؟(البته آكادميك امتحان دادم)
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
سلام دوستان
من برای قسمت هایی که جا کم داشتم یک ورق ضمینه کردم و توضیح دادم به نظر شما این کار مشکلی داره
چطوری باید protection فایل را بردارم ؟؟؟؟ برای فرم فامیلی که باید فارسی هم بنویسیم چیکار کنم چون فارسی تایپ نمی شود آیا راه حلی داره یا باید دستنویس باشه ؟؟؟
سلام.میشه به این سئوال من جواب بدید؟مدرک لیسانس که جمعاً 16 سال درس خونده 22 امتیاز داده یا 20 امتیاز.من با یک وکیل صحبت کردم گفت لیسانس 20 امتیازه اما در ویکی سایت خوندم که لیسانسی که 4 سال باشه و بیشتر از 15 سال کلا درس خونده باشی 22 امتیاز می گیری.ممنون می شم دوستان جواب بدهند.
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
1- نه، هیچ مشکلی ندارد. فقط بالای برگه قید کنید که جواب کدام سوالِ کدام فرم را دارید آنجا مینویسید
2- با نرم افزارهایی که برای remove کردن پسورد فایلهای pdf هست. اگر ندارید، آدرس ایمیل و اسم فرمی که میخواهید تغییرات بدهید را برای من پیغام خصوصی بگذارید، من protection آن فرم را برمیدارم و براتون فایل را میفرستم
ممنون.من در یک فرم خوندم که ID Number رو می خواست و گفته بود کپی اش رو هم ضمیمه کنید.یعنی شماره کارت ملی رو باید بنویسم؟ و کارت ملی رو ترجمه کنم و همراه مدارک اولیه بفرستم؟!!
باسلام
یک نرم افزار داریم که پروتکشنشو برمیداره.http://mihandownload.com/2009/11/_pd...remover_31.php
وقتی پروتکشن برداشته شد ، با آکروبات پروفشنال باید ادامه بدی و در زبانه Forms شاخه edit forms کلیک میکنی. تمام تکس باکسها سلکت میشن. حالا بر روی تکست باکس مورد نظر میری روش دابل کلیک میکنی و در یکی از زبانه ها سایز فونت رو کم میکنی. فقط یادت باشه که چارچوب فرم رو بهم نریزی. چون اینها این پروتکشنو میگذارن که ملت چارچوب فرمشونو بهم نزنن.
خوش باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)