صفحه 49 از 51 نخستنخست ... 39404142434445464748495051 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 505

موضوع: بورس ER-GO (پست اول حتما مطالعه شود)

پیش فرض پاسخ : بورس ER-GO

سلام
    میخواستم بدونم کسی که پذیرش زبان گرفته هم میتونه از این بورس استفاده کنه ؟؟؟؟؟؟؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط luft نمایش پست ها
    سلام
    میخواستم بدونم کسی که پذیرش زبان گرفته هم میتونه از این بورس استفاده کنه ؟؟؟؟؟؟؟
    درود
    منظور از پذیرش زبان چیه؟ رشته زبان یا مترجمی؟

اصلا این بورس ربطی به رشته نداره که این یه بورسیه که به کشور های جهان سومی تعلق میگیره که ایران هم جزوش هست.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    منظور از پذیرش زبان چیه؟ رشته زبان یا مترجمی؟

اصلا این بورس ربطی به رشته نداره که این یه بورسیه که به کشور های جهان سومی تعلق میگیره که ایران هم جزوش هست.
    یعنی پذیرش تحصیلی مشروط داشته باشی اول زبان ایتالیایی یاد بگیری بعد از یادگیری زبان ایتالیایی شروع به تحصیل کنم.میخواستم بدونم در طی مدتی که من دارم زبان ایتالیایی یاد میگیرم امیتونم از بورس استفاده کنم؟؟؟؟من مشکلم زبان هستش.و گرنه رشتم مهندسی مکانیک هستش.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط luft نمایش پست ها
    یعنی پذیرش تحصیلی مشروط داشته باشی اول زبان ایتالیایی یاد بگیری بعد از یادگیری زبان ایتالیایی شروع به تحصیل کنم.میخواستم بدونم در طی مدتی که من دارم زبان ایتالیایی یاد میگیرم امیتونم از بورس استفاده کنم؟؟؟؟من مشکلم زبان هستش.و گرنه رشتم مهندسی مکانیک هستش.
    نه دیگه اون شامل بورس نمیشه.
    تنها مقاطع تحصیلی شامل بورس میشن.
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Member
    رشته و دانشگاه
    M.A-Architecture

پیش فرض پاسخ : بورس ER-GO (پست اول حتما مطالعه شود)

سلام دوستان
    در حال حاضر من کارت پایان خدمت ندارم و ازدواج کردم و سرپرست خانواده.فیش حقوقی ندارم.شنیدم که باید گواهی بیکاری بگیرم.راهی هست بتونم این قسمت از مدرک رو ثابت کنم؟
    ممنون

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط moien نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در حال حاضر من کارت پایان خدمت ندارم و ازدواج کردم و سرپرست خانواده.فیش حقوقی ندارم.شنیدم که باید گواهی بیکاری بگیرم.راهی هست بتونم این قسمت از مدرک رو ثابت کنم؟
    ممنون
    درود
    شما میتونی از یه شرکت که روزنامه رسمی داره فیش حقوقی تهیه کنی.

Junior Member

سلام
    من طبق فرمایش دوستان تمام صفحات مربوط به بورس رو خوندم , اما خب خیلی مطالب مربوط به ergo و isu با هم متفاوت هستن و الان کاملا سردرگم هستم.
    به طور مثال تو صفحه ی اول همین بخش دوست گرامیمون زحمت کشیدن و مطالب ارزنده ای رو قرار دادن که بخشیش اشاره به این موضوع داره که مقدار اجاره دیگه برای ergo اهمیت نداره و فقط اجاره نشینی یک امتیاز هست , اما در بخش isu بعد از پست های شماره ی 550 دوست بزرگواری فرمودند مبلغ اجاره برای یک درآمد 800 تومنی بهتر هست 550 باشه(اگر درست یادم مونده باشه)

آیا قوانین در هر استان متفاوت هست؟ چون من از ergo فقط میخوام استفاده کنم.
    و اینکه ما فقط 50 تومن اجاره میدیم در ماه و چون شهرستان هم هستیم کلا پول پیش زیادی هم ندادیم, حالا این مقدار پیش و اجاره ی کم ممکن هست ایجاد مشکل کنه؟ در حالیکه حقوق پدرم حدود یک میلیون و هفتصد هست .

ممنون از توجهتون
    موفق باشید

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط MEHA_89 نمایش پست ها
    سلام
    من طبق فرمایش دوستان تمام صفحات مربوط به بورس رو خوندم , اما خب خیلی مطالب مربوط به ergo و isu با هم متفاوت هستن و الان کاملا سردرگم هستم.
    به طور مثال تو صفحه ی اول همین بخش دوست گرامیمون زحمت کشیدن و مطالب ارزنده ای رو قرار دادن که بخشیش اشاره به این موضوع داره که مقدار اجاره دیگه برای ergo اهمیت نداره و فقط اجاره نشینی یک امتیاز هست , اما در بخش isu بعد از پست های شماره ی 550 دوست بزرگواری فرمودند مبلغ اجاره برای یک درآمد 800 تومنی بهتر هست 550 باشه(اگر درست یادم مونده باشه)

آیا قوانین در هر استان متفاوت هست؟ چون من از ergo فقط میخوام استفاده کنم.
    و اینکه ما فقط 50 تومن اجاره میدیم در ماه و چون شهرستان هم هستیم کلا پول پیش زیادی هم ندادیم, حالا این مقدار پیش و اجاره ی کم ممکن هست ایجاد مشکل کنه؟ در حالیکه حقوق پدرم حدود یک میلیون و هفتصد هست .

ممنون از توجهتون
    موفق باشید
    درود
    بله اون ماکسیممی که اداره بورس در نظر گرفته میشه اینجا خونه گرفت.
    ولی کسانی هستن که شدیدا به این بورس نیاز دارن که برای اینکه حتمی بشه باید یه مقدار معقولی اجاره و حقوق داشته باشن.

مثلا پدر شما که 1.700 حقوقش هست باید 1.200 هم اجاره بزنی که همخونی داشته باشه.

یا اگه زیاده یه فیش حقوقی تهیه کنی و مبلغ رو کم کنی.

Junior Member

با سلام
    من خودم کارمندم و ازدواج هم کردم می خوام برم دانشگاه رم ساپینزا برای ارشد. و ملبغ کمی پس انداز دارم البته کفاف دو سال برای دو نفر را نمی کنه. می خواستم ببینم برای بورس اقدام کنم چیکار باید بکنم پدرم نمی تونه منو ساپورت کنه و اینکه لینک بورس برای شهر رم رو اگر کسی داره برام بفرسته ممنون و هر راهنمایی که برای استارت کار برام مفید باشه؟

Member heavenboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications and Computer Networks Engineering, POLITO

سلام
    دوستان اگه پدر شغلش آزاد باشه، یعنی فیش حقوقی نداشته باشه، و از طرفی پروانه کسب نداشته باشه تو صنف خودش که بخواد گواهی حقوقی بگیره، ایا باز هم راهی هست که بتونیم این گواهی یا گواهی مشابهی رو بگیریم یا کلا نمیتونیم برای این بورس با این شرابط اقدام کنیم ؟ (خواهشا دوستان مطلع جواب بدهند)
    پیشاپیش سپاسگذارم
    خداوندا؛ یک عمر هر دردی به من دادی، حس می کنم عین نیازم بود !

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)