صفحه 24 از 36 نخستنخست ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 355

موضوع: Louisiana State University

پیش فرض پاسخ : Louisiana State University

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    در I-20ی که برای شما صادر میشه در قسمت dependance عدد 1 قرار میدن (یعنی شما یه نفر همراه دارید) بعدش بر اساس فاندی که گرفتید حساب کتاب میکنن میگن مثلا 4000دلار کم دارید یا 2000دلار یا nدلار کم دارید! (به من گفتن 350دلار کم دارید!) که گفتن یه BS نشون بده با حداقل 350دلار!!
    شما چیزی نگفتید! اونا هم گفتن این مبلغ براتون کافیه!! هرچه سریعتر با دانشگاه تماس بگیرید (تلفن یا ایمیل) و بگید که همراه دارید تا یه I-20 جدید براتون صادر کنن و یکی هم برا همسرتون. (پس چطور وقت مصاحبه میخاید بگیرید اگه یه I-20 دارید!!!)

نتیجه گیری: شما دوتا I-20 باید داشته باشید (یکی خودتون یکی همسر)، دوتا 160دلار پرداخت میکنید (یعنی 320دلار در مجموع) برای وقت سفارت یا همون MRV fee و اما فقط یدونه 200دلار بابت SEVIS fee پرداخت میکنید (فقط شما سویس فی رو پرداخت میکنید و همسرتون لازم نیست پرداخت کنه)
    توجه: بدون داشتن I-20 برای همسرتون شما نمیتونید برای همسرتون وقت بگیرید! یعنی هنگام وقت گرفتن add family رو که میزنی تو قسمت های بعدش SEVIS ID همسرتون رو میخاد
    خیلی ممنون از اطلاعاتتون، من ایمیل رو زدم براشون. میتونم ازتون بپرسیم که فاند شما چقدر بود؟ مال م 23000 در 12 ماهه. اگه عدد شمام همین بوده باشه، باید همین حدود از منم بخوان دیگه. درسته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nmshafie نمایش پست ها
    همه اینجا منتظر i-20 هستن مثل اینکه!
    من تازه تیک تافل و gre مو بعد 2و نیم ماه زدن که رسیده!!!
    ولی برای من هنوز not received داره. خوب حالا که دریافتش رو اعلام نکردن حداقل باید برای ارسال i20 جبران کنن دیگه. کلا بسیار تنبل تشریف دارن.

Junior Member

چه ها به غیر از ایمیلی که در مورد پذیرش دریافت کردید آیا نامه آفری اومد که امضا کنید و بفرستید. من فقط یک ایمیل دریافت کردم که تبریک گفته در مورد پذیرش و الان هم یک ایمیل اومده و گفته اگه I20 می خوای باید وضعیت فاندت رو مشخص کنی یعنی یا باید نامه فاند نشون بدی یا باید Affidavit of Support and proof of funding رو بهمون نشون بدی. ولی هنوز نامه آفری نیومده که مثلا امضا کنم.

اسکن I-20 منم فرستادن. هزینه های منم برای 9 ماه محاسبه شده!!!

Junior Member

دوستان سلام
    من این موضوع رو الان دیدم. با عرض تبریک به دوستانی که از LSU پذیرش دارن. ظاهرا دوستان زیادی امسال از این دانشگاه پذیرش گرفتن به نسبت هرسال.

من هم از دانشکده برق کامپیوتر LSU پذیرش گرفتم با فاند 9 ماهه. برای من I-20 صادر شده و تا آخر فروردین به دستم میرسه.

خواستم با سایر دوستانی که به این دانشگاه میرن آشنا شم و اگر ممکن باشه روالهای کاری رو با هم انجام بدیم. یا حداقل درجریان روالهای کاری قرار بگیرم که کاری از دستم در نره!!

ممنون

Junior Member

دوستان خواهشا به من جواببدین
    بچه ها آیا غیر از ایمیلی که بهتون خبر پذیرشو داد آیا نامه آفری اومد که امضا کنید.؟ برای من اول یه ایمیل اومد که نبریک گفت و الان هم یه ایمیل اومد که اگه I20می خوای باید وضعیت فاند رو مشخص کنی.

یه خورده کمکم کنید پس این نامه آفر که باید امضا کنیم کجا کی می فرشتن؟ آخه استاد من گفته وضعیت فاند من توی آپریل معلوم میشه.

Member mhmd123 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Power

نقل قول نوشته اصلی توسط Hajirkhan نمایش پست ها
    بچه ها آیا غیر از ایمیلی که بهتون خبر پذیرشو داد آیا نامه آفری اومد که امضا کنید.؟ برای من اول یه ایمیل اومد که نبریک گفت و الان هم یه ایمیل اومد که اگه I20می خوای باید وضعیت فاند رو مشخص کنی.

یه خورده کمکم کنید پس این نامه آفر که باید امضا کنیم کجا کی می فرشتن؟ آخه استاد من گفته وضعیت فاند من توی آپریل معلوم میشه.
    شما تلفنی تماس بگیرین و شرایط رو به graduate office توضیح بدید. خودشون بهتر از هر کس دیگه میتونن راهنماییتون کنن و ددلاین آفر رو بهتون میگن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sepidbarfii نمایش پست ها
    اسکن I-20 منم فرستادن. هزینه های منم برای 9 ماه محاسبه شده!!!
    تبریک میگم، راستی فاند شما چقدره و رشتتون چیه؟

Senior Member EHSM آواتار ها

بچه ها اینجا کسی از مکانیک جواب گرفته؟ چه ریجکت چه پذیرش؟ دعوت به مصاحبه چطور؟؟
    الان انتهای مارس هست و هیچ خبری نیست!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Hajirkhan نمایش پست ها

سلام

نامه فاند رو باید از دانشکده بگیرید. برای من یه نام از دانشکده اومد که توش ددلاین داشت و منم امضا کردم و براشون فرستادم. بعدشم کارای i-20 رو خیلی سریع انجام دادن. شما با دانشکده هماهنگ کنید بگید خودشون با ISO مکاتبه کنن.