صفحه 642 از 5471 نخستنخست ... 14254259263263363463563663763863964064164264364464564664764864965065165269274211421642 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,411 تا 6,420 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط ariana نمایش پست ها
    ممنون.من در یک فرم خوندم که ID Number رو می خواست و گفته بود کپی اش رو هم ضمیمه کنید.یعنی شماره کارت ملی رو باید بنویسم؟ و کارت ملی رو ترجمه کنم و همراه مدارک اولیه بفرستم؟!!
    چون هم شماره شناسنامه رو قبول مکنن و هم شماره کارت ملیو بنظر من همون شماره شناسنامه رو بنویسید که لااقل پول ترجمه کارت ملیو دیگه نخواد بدید. ضمن اینکه تو فرمهای دمشق در بخش مدارک مورد نیاز برای ایرانیها نوشته منظورشون از Identity cards همون شناسنامه بوده است.

Identity cards (“Shenas Nameh”) for the principal applicant, spouse or common-law partner and all dependent children issued by the General Department of Civil Status and Census Registration, Ministry of the Interior.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

دوستان عزيز سلام
    در خصوص ارسال مدارك به كانادا يا دمشق يكي از دوستان من كه چند ماه پيش مداركشو فرستاده به من گفت كه اگر خواستي مداركتو بفرستي خودت مستقيما از طريق دفاتر DHL يا TNT ارسال نكن . برو يكي از مناطق اصلي پست (پست جمهوري اسلامي) اونها يه قراردادي با DHL دارند كه بسته هاي پستي رو از طريق DHL ارسال مي كنن يا اين تفاوت كه يك روز بيشتر طول ميكشه تا برسه نسبت با اينكه خودت مستقيما از طريق DHL پست كني اما تقريبا 50 درصد ارزونتر در مياد . خودش سري دوم مداركي كه تقريبا" 1 كيلو ميشده رو از طريق پست ايران با DHL فرستاده و حدود 40000 تومن شده ولي از دفتر DHL پرسيده براي يك بسته 1 كيلويي حدود 80000 تومن هزينه ميگيرن . اينرو اينجا گفتم كه دوستاني كه در حال انجام مراحل اوليه هستن اگه مي خوان مدارك شون رو بفرستن اينطوري يه صرفه جويي هم ميشه - به اميد موفقيت همه عزيزان

Junior Member

سلام.من در حال حاضر job offer ندارم اما ظرف 6 ماه آينده تهيه و به تاييد ايالت فدرال خواهد رسيد.در اين صورت اگر تازه بخواهم فرمها را ارسال كنم آيا بايد بنويسم job offer ندارم؟يا در جايي بايد توضيح دهم كه job offer در حالت in process است؟يا پس از اينكه تاييديه فرمها پس از مثلا 6 ماه آمد job offer را ضميمه كرده و بهمراه مدارك نهايي بفرستم؟با تشكر

با سلام مجدد 1 سوال داشتم؟
    اگه پارتنر فوق دیپلم فنی حرفه ای داشته باشه چند امتیاز واسه ADAPTABILITY میتونه داشته باشه

3 امتیاز یا 4 امتیاز ممنون
    ویرایش توسط 1000eyes : February 20th, 2010 در ساعت 05:34 PM

Junior Member

سلام من یک سوال راجع به ارسال مدارک به CIO دارم:
    در فرم Checklist ، کپی IELTS خواسته نشده! ولی‌ در فرم Schedule3(Economic classes-Federal Skilled W) کپی‌ را خواسته ، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
    ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط A_A نمایش پست ها
    سلام من یک سوال راجع به ارسال مدارک به CIO دارم:

در فرم Checklist ، کپی IELTS خواسته نشده! ولی‌ در فرم Schedule3(Economic classes-Federal Skilled W) کپی‌ را خواسته ، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

ممنون
    در چک لیست نخواسته چون جزء مواردی نیست که همه بتوانن ارسال کنن.فقط کسایی که مدارکشونو موقع ارسال فرمها در دست دارن باید کپی این مدرکو با فرمها ارسال کنن.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    با سلام مجدد 1 سوال داشتم؟
    اگه پارتنر فوق دیپلم فنی حرفه ای داشته باشه چند امتیاز واسه ADAPTABILITY میتونه داشته باشه

3 امتیاز یا 4 امتیاز ممنون
    بنظر من 4 امتیاز داره.

سلام مرسی از راهنماییتون
    من در مورد فرم additional family information مشکل دارم نمی توانم فارسی تایپ کنم آیا راه حلی داره ??
    یا باید دستی پر کنم

Junior Member

یه مسئله جالب
    من اون برگه ای که فکر می کردم مانی اردر هست را بردم صرافی تا برام عوضش کنه (از فردی قبلا خواسته بودم برام تهیه کنه که الان بهش دسترسی نداشتم) تازه اونجا فهمیدم certified checkاست نه مانی اردر !!!!!!!!!! اخه تو ده ما نه مانی اردر هست نه سرتیفاید چک! از طرفی خیالم راحت شد که مدت اعتبارش مثل مانی اردر نیست ولی در فرم های جدید خواسته که اسم و ادرس payer نوشته بشه من اصلا دیگه از اون فرد هیچ خبری ندارم و نمی تونم پیداش کنم
    به نظر شما اگه با فرم قبلی payment ، فرم ها را دوباره بفرستم این بار به خاطر ورژن قدیم فرم برگشت می زنند؟
    راهنمایی کنید لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    سلام مرسی از راهنماییتون
    من در مورد فرم additional family information مشکل دارم نمی توانم فارسی تایپ کنم آیا راه حلی داره ??
    یا باید دستی پر کنم
    دستی پر کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)