صفحه 236 از 245 نخستنخست ... 136186226227228229230231232233234235236237238239240241242243244245 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,351 تا 2,360 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط turkoghli نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه آزاد تبریز - مهندسی مکانیک 18/21
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس ندارم
    ۳- تاقل 110
    ۴- نمره (GRE (V : 158/Q : 167/W : 5
    ۵- 3 مقاله Si نویسنده اولش خودم بودم و 4 تا نویسنه اول نبودم (یکیش داخلی 2 تاش بین المللی
    ۶- مدرس زبان در کانون زبان برای یک و نیم سال
    ۷- UCLA,Uni of texas/austin,MIT/Berkly/georgia tech/caltech/texas A&M,Penn state,havard,..........
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه سیالات یا هوافضا(بیشتز مقاله هام در مورد ضنایع هوایی و هواپیما بوده)
    ۹- نیم‌سال مورد نظر فرقی نداره

من بخاطر یه اشتباه بزرگ(گزینه اشتباه)مجبور شدم برم آزاد بخونم ولی تو اینجا هم تمام تلاشم رو کردم حالا م خوام بدونم با این رزومه(که فکر نکنم زیاد بد باشه)از دانشگاه هایی که نوشتم شانس دارم یا نه.
    و اگه شانسم کم باشه میشه بفرمایید این بخاطر دانشگاهه یا چیزای دیگه.
    شما شرایطتون بسیار خوبه. اما توجه بفرمایید این دانشگاهایی که انتخاب کردید به شدت رقابتی هستن و کسی با معدل 19 شریف یا تهران و نمرات زبان بالاتر از شما هم نمیشه گفت 100درصد از این دانشگاها فاند میگیره. شما با این شرایط از نظر بنده به احتمال 99درصد میتونید از یک دانشگاه top 50 برای مقطع ارشد فاند بگیرید. (البته کیفیت sop و recom هم بسیار تاثیرگذار هست) در دانشگاه های top 30 هم شانس خوبی دارید از نظر من. پیشنهاد بنده اینه که برای پاییز 2016 اقدام کنید و 4-5تا از رنک 1-10، 4-5تا از رنک 10-25 و 4-5تا هم از رنک 25-50 رو انتخاب کنید و اپلای کنید.

کامروا باشید
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط alire1990 نمایش پست ها
    با سلام من رشتم مهندسی عمران هست
    لیسانس: علم و صنعت (14.2)
    ارشد: امیرکبیر(پلی تکنیک) (16.5)
    3 تا مقاله isi دارم اماده می کنم که بفرستم.
    توصیه نامه:بهد لازم از اساتید به نام رشته خودم(استاد تزم تئوری هاش داره در دنیا تدریس می شه)
    از شما سوالم اینه که من 3 4 ماه دیگه وقت بذارم و 2 تا مقاله isi خیلی خوب بدم (یه قسمتی از کارای این دو تا مقاله رو کردم)یا بیشتر وقت بذارم تا زبانم رو بهتر کنم. در ضمن زبانمم خوبه و شاید تو همون 3 ماه بتونم در حد قابل قبولی جمعش کنم و الان هم وضعیتم بدون گذاشتن اون زمان 3 ماه خوبه و فکر کنم بتونم تافل 100 بگیرم.
    نکته ی اول اینکه تافل بالای 100، سطحش بالاتر از "قابل قبول" هست و "خوب" محسوب میشه. پس شما یا "قابل قبول" رو خیلی دست بالا گرفتید یا سطح خودتون رو خیلی دست کم
    اگر استادتون اینقدر معتبر و شناخته شده هست، مطمئنا داشتن 2مقاله با ایشون تاثیرش خیلی بیشتر از 5-6نمره بیشتر در تافل هست. درضمن معدل های شما (مخصوصا ارشد) از نظر بنده پایین هست. با این اوصاف، در حال حاضر شما نه معدل چشمگیری دارید، نه مقاله ی accept شده و نه نمره های زبان آماده. پس نمیشه نظر خاصی در مورد شرایطتون داد.
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط turkoghli نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه آزاد تبریز - مهندسی مکانیک 18/21
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس ندارم
    ۳- تاقل 110
    ۴- نمره (GRE (V : 158/Q : 167/W : 5
    ۵- 3 مقاله Si نویسنده اولش خودم بودم و 4 تا نویسنه اول نبودم (یکیش داخلی 2 تاش بین المللی
    ۶- مدرس زبان در کانون زبان برای یک و نیم سال
    ۷- UCLA,Uni of texas/austin,MIT/Berkly/georgia tech/caltech/texas A&M,Penn state,havard,..........
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه سیالات یا هوافضا(بیشتز مقاله هام در مورد ضنایع هوایی و هواپیما بوده)
    ۹- نیم‌سال مورد نظر فرقی نداره

من بخاطر یه اشتباه بزرگ(گزینه اشتباه)مجبور شدم برم آزاد بخونم ولی تو اینجا هم تمام تلاشم رو کردم حالا م خوام بدونم با این رزومه(که فکر نکنم زیاد بد باشه)از دانشگاه هایی که نوشتم شانس دارم یا نه.
    و اگه شانسم کم باشه میشه بفرمایید این بخاطر دانشگاهه یا چیزای دیگه.
    رزومۀ بسیار خوبی دارید و پذیرش فول فاند شما، قطعی هست؛ البته لزوماً نه از دانشگاه هایی که فهرست کردید.

من تصور می کنم بین گزینه های شما، احتمال تگزاس آستین و تگزاس ای اند ام و پن استیت از بقیه بیشتر هست. به نکتۀ ظریفی توجه داشته باشید که دانشگاه هایی مثل هاروارد و ام آی تی و برکلی و جورجیا تک، متقاضی های زیادی از خود دانشگاه های top 30 امریکا دارند که هم رزومه شون به خوبی رزومۀ شما میتونه باشه و هم سابقۀ قبلیشون در امریکا، نسبت به شما میتونه در اولویت بالاتری قرار بگیره.

با این حال، به نظر میاد که ارتباط سازی صحیح با استادهای دانشگاه های هدف، میتونه بسیار راهگشا باشه. رزومۀ شما، مشکلی برای دانشگاه هایی که ذکر کردید نداره و فقط باید با رقبای بسیار قوی خودتون رقابت کنید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member sima_saba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc. Animal Developmental Biology, kharazmi university

با سلام
    من برای بار دوم سوالم رو مطرح میکنم. بار اول پاسخی نداشتم
    1- زیست شناسی عمومی سراسری شهرکرد- 15/5
    2- زیست شناسی جانوری گرایش تکوین (Developmental Biology)- سراسری خوارزمی تهران (تربیت معلم سابق)- 17/70
    3- ندارم اما تافل بالای 100 می شوم
    4- GRE subject & general ندارم (تازه میخوام شروع کنم)
    5- 1 مقاله ISI اسم سوم ایمپکت 1 مجله ایرانی- 1 مقاله ISC در حال بررسی نویسنده اول و مسئول خودم- 1 مقاله در حد ISC که نویسنده مسئول هستم و در حال تالیفه- 1مقاله در حد ISI در حال تالیف دارم اما باز هم اسم اول یا نویسنده مسئول نیستم- 3 پوستر در کنگره بین المللی در ایران
    6- یک سال و نیم هکمکار طرح پژوهشی در گروه ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران- مدرس حق التدریس دانشگاه آزاد واحد آزمایشگاه
    7- دکتری با فاند کامل
    8- علوم اعصاب شاخه مولکولی- ژنتیک مولکولی-نوروژنتیک- ژنتیک سرطان- سلولی مولکولی
    9- زمانش مهم نیست امسال یا سال دیگه
    10- من فوق لیسانسم آموزش محور بودم اما خودم داوطلبانه کار پژوهشی در دانشگاه خودم و دانشگاه تهران انجام دادم- الآن هم بیشتر از یکساله پژوهشگر هستم در مرکز تحقیقات علوم اعصاب البته به عنوان شغل نیست فقط کار پژوهشی انجام میدیم اما رزومه میدهند- البته توصیه نامه از استاد دانشگاه تهرانم و مرکز تحقیقات دارم- در حال تالیف یک کتاب در زمینه موضوع آزمایشگاهی که درس میدم هستم- دیپلم تیزهوشان بودم.
    * همچنین من 1391 فارغ التحصیلیم شدم و تازه میخوام شروع کنم به جمع آوری مدارک
    لطفا راهنماییم کنید.
    در صورت اکسپت شدن مقالات و گرفتن نمره جی آر ای قابل قبول، آیا من شانسی برای پذیرش فول فاند دکتری از دانشگاه های آمریکا ، کانادا ، اروپا ، استرالیا یا نیوزلند رو دارم؟
    فاصله ای که بین فارغ التحصیلیم و اپلای میافته نکته منفی محسوب میشه؟ در چه حد؟
    نمره جی آر ای تا چند خوبه برای رشته هایی که مد نطرم هست؟
    جی آر ای سابجکت برای بعضی دانشگاه هاست، برای بقیه که نمیخوان نکته مثبتی محسوب میشه؟
    چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میدید؟
    ویرایش توسط sima_saba : March 28th, 2015 در ساعت 05:47 PM

Junior Member

سلام خدمت همه. میشه راهنمایی کنید ؟
    ۱- دانشگاه سراسری رازی کرمانشاه - مهندسی نرم افزار - ۱۶.۵ - GPA = ۳.۲
    ۲-
    ۳- تافل ۹۰ (رایتینگ ۲۰ / ریدینگ ۲۵ / لیسنینگ ۲۳ / اسپیکینگ ۲۲ )
    ۴- هنوز ندادم ! میخوام ببینم با این رزومه اصن شانسی هست تا روش تمرکز بیشتری بکنم.
    ۵- مقاله فعلا ندارم ندارم
    ۶- ۳ ترم استاد حل تمرین - ۲ سال سابقه کار در یک شرکت کامپیوتری - ۱ سال مسول قسمت آی تی و شبکه یک کارخانه در کرمانشاه - عضو هیت تحریره مجله دانشگاه (با رزومه از وزارت علوم)
    ۷- تقریبا هر دانشگاهی در آمریکا (دیگه به جز اونایی که خیلی رنک پایینن)
    ۸- مهندسی نرم افزار - معماری کامپیوتر - هوش مصنوعی - رابط کاربری
    ۹- پاییز
    ۱۰- فاند برام خیلی مهمه. اگه بشه حتی TA یا RA .

ممنون میشم کمک کنید.

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mmsj23 نمایش پست ها
    سلام خدمت همه. میشه راهنمایی کنید ؟
    ۱- دانشگاه سراسری رازی کرمانشاه - مهندسی نرم افزار - ۱۶.۵ - GPA = ۳.۲
    ۲-
    ۳- تافل ۹۰ (رایتینگ ۲۰ / ریدینگ ۲۵ / لیسنینگ ۲۳ / اسپیکینگ ۲۲ )
    ۴- هنوز ندادم ! میخوام ببینم با این رزومه اصن شانسی هست تا روش تمرکز بیشتری بکنم.
    ۵- مقاله فعلا ندارم ندارم
    ۶- ۳ ترم استاد حل تمرین - ۲ سال سابقه کار در یک شرکت کامپیوتری - ۱ سال مسول قسمت آی تی و شبکه یک کارخانه در کرمانشاه - عضو هیت تحریره مجله دانشگاه (با رزومه از وزارت علوم)
    ۷- تقریبا هر دانشگاهی در آمریکا (دیگه به جز اونایی که خیلی رنک پایینن)
    ۸- مهندسی نرم افزار - معماری کامپیوتر - هوش مصنوعی - رابط کاربری
    ۹- پاییز
    ۱۰- فاند برام خیلی مهمه. اگه بشه حتی TA یا RA .

ممنون میشم کمک کنید.
    شما معدلتون رو طبق wes حساب کردین؟
    با شرایط فعلی زیاد نمیشه امیدوار بود. نمره ی تافلتون مینیمم اکثر دانشگاها رو داره اما اسپیک 22 تا حدی شانس TA شدن رو پایین میاره. کار پژوهشی خاصی هم نکردید که بشه به RA امید داشت. فاند دیگه ای هم به غیر این دو نوع وجود نداره مگر fellowship که معمولا براساس معدل یا نمرات زبان بالا (یا در بعضی موارد خاص توانایی های هنری، ورزشی و ...) به دانشجوها اختصاص پیدا میکنه و scholarship که عموما نقش تشویق دارند و همه ی هزینه هارو پوشش نمیدن. گزینه ای که برای شما میتونه مطرح باشه اینه که نمرات بالایی در تافل و GRE (و همینطور اگر میتونید GRE subject ) بگیرید. اون موقع میشه امید داشت. فقط توجه کنید که برای شما که فاند براتون اهمیت داره، بعضی وقتها شاید بهتر باشه که برای direct PhD اقدام کنید. مخصوصا در اون دسته دانشگاه هایی که خودشون اعلام می کنن که بیشتر فاندها رو به دانشجو های دکترا میدن.

کامروا باشید

۱- دانشگاه آزاد کرج - مهندسی صنایع با معدل 14.73
    ۲- دانشگاه آزاد کرج - مهندسی صنایع گرایش صنایع با معدل 20(البته تا حالا، مطمئنا نمیزارم بیادش پایینتر)
    ۳- Speaking 8 Writing 7.5 Listening 7.5 Reading 8
    ۴- هنوز ندارم ولی می تونم با نمره ی بالا بیارم
    ۵- دارای 3 مقاله ی ISI با Impact Factor بالا هستم

ممنون میشم اگر ممکنه بگید که شانس پذیرش توی دانشگاه های قوی آمریکا و یا کشور های دیگه رو دارم؟(با چه رتبه ای حدودا) در ضمن به احتمال زیاد بتونم معدل کارشناسی رو هم تا حدود 2 نمره اگر دانشگاه بهم اجازه بده بیارم بالا
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط moosavi_69 نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه آزاد کرج - مهندسی صنایع با معدل 14.73
    ۲- دانشگاه آزاد کرج - مهندسی صنایع گرایش صنایع با معدل 20(البته تا حالا، مطمئنا نمیزارم بیادش پایینتر)
    ۳- Speaking 8 Writing 7.5 Listening 7.5 Reading 8
    ۴- هنوز ندارم ولی می تونم با نمره ی بالا بیارم
    ۵- دارای 3 مقاله ی ISI با Impact Factor بالا هستم

ممنون میشم اگر ممکنه بگید که شانس پذیرش توی دانشگاه های قوی آمریکا و یا کشور های دیگه رو دارم؟(با چه رتبه ای حدودا) در ضمن به احتمال زیاد بتونم معدل کارشناسی رو هم تا حدود 2 نمره اگر دانشگاه بهم اجازه بده بیارم بالا
    با تشکر
    سلام
    تنها نکته منفی در رزومه فعلی شما معدل لیسانستون هست که شما رو از دانشگاههای تاپ دور میکنه. با این معدل شما باید قید دریافت پذیرش از دانشگاهها تاپ 10 رو بزنید چون بسیار رقابتی هستن. در مورد سایر دانشگاهها نیز اونهایی که دارای مینیمم معدل 15 هستند نیز شما رو پذیرش نخواهند کرد مگر اینکه معدل 2 سال آخر لیسانس رو مورد توجه قرار بدن. معدل ارشدتون که حرفی توش نیست. نمره زبان شما کاملا مناسب هست و نکته درخشانی در رزومه شما محسوب میشه، مخصوصا نمره 8 اسپیکینگ. تلاش شما باید بر روی حفظ معدل و نمره GRE هز چه نزدیکتر به 330 معطوف بشه که رزومه شما رو بسیار وزین خواهد کرد. تعداد مقالات بسیار خوب هست، برای افزایش اونها تلاش کنید، سعی کنید اساتید هم زمینه رو پیدا کنید و باهاشون در تماس باشید. با فرض اینکه معدل کارشناسی شما 2 نمره بالا بیاد ( که خیلی خیلی خیلی ... بعید اجازه بدن این کارو کنید چون فارغ التحصیل شدین) امکان دریافت پذیرش از دانشگاه های رنک 1-30 با فاند کامل رو خواهید داشت. موفق باشید.

Junior Member

۱- دانشگاه صنعتی شاهرود- مدیریت صنعتی معدل 14.70 ، دو سال آخر 16.80
    ۲- دانشگاه علامه طباطبایی- مدیریت فناوری اطلاعات گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته با معدل 16.63
    ۳- Toefl : 105
    ۴- GMAT : 690
    ۵- دارای 1 مقاله علمی پژوهشی خارجی، 1 مقاله کنفرانس بین المللی، و 3 مقاله under review
    ممنون میشم در خصوص شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا و کانادا و یا دیگر دانشگاه ها (برای business school) راهنمایی فرمایید؟
    با تشکر

با سلام
    لطفا راهنماییم کنید
    1)کارشناسی ازاد شهرستان معدل16.80 عمران
    2)کارناسی ارشد ازاد شهرستان معدل 18.60 عمران ژئوتکنیک
    3)یک مقاله isi ازپایان نامه سابمیت کردم
    4)نمره تافل 92
    بافرض یک نمره خوب در ازمون gre لطفاپاسخ بدید.
    a)مهمترین موضوع برام گرفتنه فاند هست و ایا با توجه به اینکه سطحه دانشگاهی که تحصیل کردم پایینه ایا میتونم تو دانشگاههای متوسطه امریکا(رنک 70تا150 us news )فاند بگیرم؟؟
    b)دانشگاههایی مثله:کنتاکی/درکسل/نوادارنو/مارکت/میسییپی استیت و....؟
    c)واگه دانشگاههایی رو هم میشناسید که به رزومم میخوره برای گرفتن فاند لطفامعرفی کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)