صفحه 55 از 66 نخستنخست ... 5454647484950515253545556575859606162636465 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 657

موضوع: University of North Carolina Charlotte

Junior Member

پیش فرض پاسخ : University of North Carolina Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط Rmeen نمایش پست ها
    بچه های عمران تا حالا کسی هست جواب گرفته باشه واسه پذیرش و فاند ؟!
    سلام
    اگر منظورتون همون INES باشه، من هم همچنان منتظرم!
    خوشحال میشم خبری بهتون رسید، خبر بدید...
    به امید موفقیت

Senior Member mdemehri آواتار ها

دوستان از استادتون و مقدار فاندی که میدن بهتون 100% مطمئن بشید بعد بیاید. اگر گفتن: حالا بیاید بعدا استاد پیدا میشه هیچ اعتمادی نکنید.
    الان یکی از بچه هایی که جدیداً اومده با اینکه TA هست اما دانشگاه زده زیرش و تویشن رو براش حذف نکرده.
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    دوستان از استادتون و مقدار فاندی که میدن بهتون 100% مطمئن بشید بعد بیاید. اگر گفتن: حالا بیاید بعدا استاد پیدا میشه هیچ اعتمادی نکنید.
    الان یکی از بچه هایی که جدیداً اومده با اینکه TA هست اما دانشگاه زده زیرش و تویشن رو براش حذف نکرده.
    میشه بیشتر توضیح بدید ؟ یعنی نمیشه به امید اینکه بتونیم استادی پیدا کنیم بعد از اومدن پاشیم بیایم ؟ چون هم استاد تو زمینه کاری مورد علاقه من زیاده تو این دانشگاه و هم اینکه هزینه هاش نسبت به دانشگاه های دیگه کمتره و ریسکش پایینتره به نظرم.
    خیلی ممنون از شما

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    میشه بیشتر توضیح بدید ؟ یعنی نمیشه به امید اینکه بتونیم استادی پیدا کنیم بعد از اومدن پاشیم بیایم ؟ چون هم استاد تو زمینه کاری مورد علاقه من زیاده تو این دانشگاه و هم اینکه هزینه هاش نسبت به دانشگاه های دیگه کمتره و ریسکش پایینتره به نظرم.
    خیلی ممنون از شما
    اگر من به جای شما بودم این کار رو نمی کردم. هزینه ی ترمی 11 هزاد دلار کم نیست. در ضمن فی هم ترمی 2400 دلاره یعنی میشه 13400 دلار برای هر ترم. که شاید حذف بشه شاید هم نه.
    استاد می تونه زیاد باشه اما اگه فاند نداشته باشه نمی تونه هزینه ی شما رو پوشش بده.
    برای همین قبل از اومدن از همه چی مطمئن شید..
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    خیلی ممنون از شما
    زمینه کاری مورد علاقه ی شما مهم نیست! مهم اینه که استاد تو چه زمینه ای فاند داره و حاضره شما رو ساپورت کنه.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Junior Member

من هم برای دکترای کامپیوتر اپلای کردم و همچنان روی Ready for review مونده اپلیکیشنم. ماه مارچ داره تموم میشه!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    KNTU

سَلام دوستان

من رشتم مهندسی عمران-نقشه برداری بوده و برای دپارتمان Geography-GIScience پذیرش گرفتم با فول فاند 36430.
    اگه سوالی بود در خدمتم.
    یه نکته دیگه، برای هم خونه ای اگه کسی هست و علاقه داره کارامونو باهم پیش ببریم خوشحال میشم خبر بده.
    موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    KNTU

نقل قول نوشته اصلی توسط baran_1990 نمایش پست ها
    برای منم دقیقا همین جواب امروز اومده.. برای فاند باید چیکار کنم؟.. آخه بدون جواب فاند که نمیشه جوابی به این داد.. اگر کسی قبلا این روند رفته میشه توضیح بده.
    سلام دوستان.
    تبریک میگم. برای منم همینطور بود. جواب فاند منم 20 مارچ رسما اومد ولی قبلش استادم بهم توی فبریه خبر داده بود.
    ویژگی دانشگاه شارلوت اینه که جواب assistantship که شانل RA یا TA یا هردو میشه جدا از نتیجه Tuition Waiver میاد که بهش به اصطلاح GASP میگن.

Junior Member

سلام دوستان، من امروز برا مستر کامپیوتر از این دانشگاه پذیرش گرفتم که فاند هنوز معلوم نیست. دو تا مشکل دارم که ممنون میشم پاسخ بدید :
    1- تو نامه پذیرش برا من یه استاد معلوم کردند که باهاش تماس بگیرم. مشکل اینه که زمینه این استاد اصلا به من نمیخوره. میخواستم ببینم چجوری بهشون این مطلب رو برسونم. ایمیل بزنم به graduate office یا به خود استاده بگم.
    2- دانشکده کامپیوتر این دانشگاه چطور هست؟! کسی تجربه داره ممنون میشم بگه.

با تشکر

Member rahattar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in Mechanical Eng. UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsankeshtegar نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    تبریک میگم. برای منم همینطور بود. جواب فاند منم 20 مارچ رسما اومد ولی قبلش استادم بهم توی فبریه خبر داده بود.
    ویژگی دانشگاه شارلوت اینه که جواب assistantship که شانل RA یا TA یا هردو میشه جدا از نتیجه Tuition Waiver میاد که بهش به اصطلاح GASP میگن.
    در تایید یا تعریض فرمایش ایشون باید اشاره کنم که GASP در واقع پوشش هزینه شهریه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی هست که یکی از اشکال فاند RA یا TA رو داشته باشند. در واقع اگه شما فاند داشته باشین و حداقل 9 واحد در ترم اخذ کنید، شامل GASP می شین و شهریه تون در واقع wave میشه و دانشکده یا استاد فقط باید هزینه زندگی شما رو از طریق دانشگاه بهتون پرداخت کنه.
    The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!