صفحه 58 از 59 نخستنخست ... 8484950515253545556575859 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 586

موضوع: کمک هزینه ISU - مدارک مورد نیاز و سوالات مربوطه

Member
    رشته و دانشگاه
    Telecommunication Engineering Politecnico di Milano

پیش فرض پاسخ : کمک هزینه ISU - مدارک مورد نیاز و سوالات مربوطه

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrdad403 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید یه سوال دارم در مورد بورس ISU :
    اگه از دانشگاه پلی میلان بورس بگیریم (گلد یا سیلور) ، بازهم میشه برای این بورس ISU اقدام کرد یا نه؟
    چون هرطور که حساب کنیم ISU بهتر از این دوتاست اگه نشه همزمان گرفت.
    نمیشه همزمان گرفت
    بله خیلی بهتره ISU

Junior Member

سلام ببخشید من یه سوال داشتم در رابطه با فیش حقوقی من با مادرم و خواهرم زندگی میکنم و مادرم رو سر پرست معرفی کردم و لی مادر من کار نمی کنه که من بخوام فیش حقوقی داشته باشم از مدرسه پرسیدم گفت خواهر ت که کار میکنه فیش اونو می بری و اون فیمت ولی نصفحساب میشه مثلا اگه ۱ میلیون میشه ۵۰۰ تومان در امد شما بعد از اون ور هم مادرم باید بره محضر یه چیزی بنویسه مبنی بر این که من سر پرستم و این تا بچه هامن با این مشخصات ولی کار نمی کنم و خرج زندگی و بچم میده '''''''' میخواستم ببینم این قضیه درسته یا این که من کاره دیگه باید بکنم در ضمن به من گفتن میتونم به جای اجاره سند مالکیت خونه پایین ۷۰ متر رو ببرم'' این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط sarashey نمایش پست ها
    سلام ببخشید من یه سوال داشتم در رابطه با فیش حقوقی من با مادرم و خواهرم زندگی میکنم و مادرم رو سر پرست معرفی کردم و لی مادر من کار نمی کنه که من بخوام فیش حقوقی داشته باشم از مدرسه پرسیدم گفت خواهر ت که کار میکنه فیش اونو می بری و اون فیمت ولی نصفحساب میشه مثلا اگه ۱ میلیون میشه ۵۰۰ تومان در امد شما بعد از اون ور هم مادرم باید بره محضر یه چیزی بنویسه مبنی بر این که من سر پرستم و این تا بچه هامن با این مشخصات ولی کار نمی کنم و خرج زندگی و بچم میده '''''''' میخواستم ببینم این قضیه درسته یا این که من کاره دیگه باید بکنم در ضمن به من گفتن میتونم به جای اجاره سند مالکیت خونه پایین ۷۰ متر رو ببرم'' این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
    درود
    بله میشه خواهرت رو به عنوان سرپرست معرفی کنی همگی باهم میرید دفتر خونه مادرت یه اقرار نامه مینویسه و میگه که سرپرست خونه دخترمه و من و اون یکی دخترم بیکار هستیم ولی اینکه نصف میشه مبلغ من همچین چیزی نشنیدم.
    میتونی یه ایمیل به سازمان بورس مربوط یه شهری که میخوای بری بزنی و بهشون توضیح بدی بهترین راهنمایی رو برات راجب فیش حقوقی میکنن.
    بهتره اجاره نامه باشه سند هم میشه ولی اجاره خونه درصدش خیلی بالاس که بورس شاملت بشه.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع - موسسه آموزش عالی صنعتی فولاد

بچه ها یکی در این شبکه های اجتماعی گفته که caaf ها واسه ورودی های مارچ امسال issue ندادن و گفتن که باید پدر دانشجو مقیم ایتالیا باشه و codi fiscale داشته باشه.... کسی که این حرف رو زده اینطور نتیجه میگیره که شاید بورس کلا منتفی بشه....
    منم شنیدم و گفتم اینجا مطرح کنم اطلاعات اعضا موثق تره... همه هم روی این بورس حساب می کنن.... کسی می تونه تایید یا تکذیب کنه.... امیدوارم درست نباشه چون هممون روی این بورس حساب کردیم

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط steppenwolf نمایش پست ها
    بچه ها یکی در این شبکه های اجتماعی گفته که caaf ها واسه ورودی های مارچ امسال issue ندادن و گفتن که باید پدر دانشجو مقیم ایتالیا باشه و codi fiscale داشته باشه.... کسی که این حرف رو زده اینطور نتیجه میگیره که شاید بورس کلا منتفی بشه....
    منم شنیدم و گفتم اینجا مطرح کنم اطلاعات اعضا موثق تره... همه هم روی این بورس حساب می کنن.... کسی می تونه تایید یا تکذیب کنه.... امیدوارم درست نباشه چون هممون روی این بورس حساب کردیم
    دوست عزیز به این شایعه ها زیاد گوش نده و به بچه ها هم استرس نده هر ساله این موضوع حذف بورس میاد وسط و کلی بچه ها استرس میخورن.
    بله همچین حرفی برای حذف بورس هست ولی تا الان نه حتمی شده نه چیزی گفتن.
    امسال هم هست و من خودم با سازمان بورس که حرف میزدم چیزی راجب ندادن یا حذف شدن نگفتن.

ترم دوم که مارچ میشه بورس مالی نداریم بورس مالی سالی یه بار اون هم برای ترم اول ها هست.
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع - موسسه آموزش عالی صنعتی فولاد

فقط اضافه کنم من صحبت رو با این دوست دانشجو در این شبکه های اجتماعی (اینم دردسریه ها) ادامه دادم و ایشون گفتن و اصلا بحث DSU نبوده و همونطور که گفتم در ابتدا براشون ISEEU صادر نشده و ISEEU رو برای تخفیف قسط دوم شهریه دانشگاه می خواستن... و ایشون صرفا چون ISEEU از الزامات DSU هست میگن ممکنه بورس به مشکل بخوره، خودشون هم مطمئن نیستن چی پیش میاد و میگن که حتی caaf ها دقیق نمی دونن چی قراره بشه.
    باز هم میگم این صحبتا رو می نوسیم چون:
    1.برای خودم مهمه و روی تصمیمم تاثیر داره و دوستانی دارم که می دونم برای اونها هم حیاتی هست و موظف هستم مطمئن بشم
    2. می دونم اکثر بچه ها میلان و کلا ایتالیا رو برای این بورس انتخاب میکنن و حقشونه که در جریان اطلاعات صحیح باشن و آگاهانه تصمیم بگیرن
    3. می خوام بچه هایی که اطلاعات موثقی دارن چه در جهت و چه علیه این مورد بیان و اطلاعاتشون رو ارائه بدن.
    اینکه هر سال این حرفا گفته میشه به نظرم دلیلی نیست بهش بی توجه باشیم، هر سال هم این احتمال هست که اصلا این بورس داده نشه و اونوقت من دانشجو باید ببینم می تونم 3300 یورو شهریه و تقریبا 5000 تا 7000 یورو خرج زندگی رو تقبل کنم یا نه...
    این که کسی ممکنه خوشش نیاد یا استرس بگیره با احترام تمام به همه دوستان، مشکل من نیست، بهرحال واقعیت ها متاسفانه توجهی به احساسات ما ندارن و کسی هم مسئول احساس و تصمیم دیگری نیست، همه حق دارن سوال بپرسن، سبک سنگین کنن، نقد کنن، به چالش بکشن و تصمیم بگیرن
    نهایتا امیدوارم درک کنید منم مثل هممون، اپلای کردم، پذیرش گرفتم و الان دارم سبک سنگین می کنم برم یا نه از خدامم هست بورس اوکی شه چون حتی اگر خودم نخوام برم ایتالیا می دونم دوستان و عزیزان چه حسی دارن، چون خودمم شرایطم مثل اوناست و همون حس اونها رو دارم
    دوستدار تک تک شما هم هستم و برای همه از جمله خودم بهترین اتفاقا رو آرزو می کنم
    ویرایش توسط steppenwolf : March 12th, 2015 در ساعت 03:29 AM

Moderator

فقط اضافه کنم من صحبت رو با این دوست دانشجو در این شبکه های اجتماعی (اینم دردسریه ها) ادامه دادم و ایشون گفتن و اصلا بحث DSU نبوده و همونطور که گفتم در ابتدا براشون ISEEU صادر نشده و ISEEU رو برای تخفیف قسط دوم شهریه دانشگاه می خواستن... و ایشون صرفا چون ISEEU از الزامات DSU هست میگن ممکنه بورس به مشکل بخوره، خودشون هم مطمئن نیستن چی پیش میاد و میگن که حتی caaf ها دقیق نمی دونن چی قراره بشه.
    باز هم میگم این صحبتا رو می نوسیم چون:
    1.برای خودم مهمه و روی تصمیمم تاثیر داره و دوستانی دارم که می دونم برای اونها هم حیاتی هست و موظف هستم مطمئن بشم
    2. می دونم اکثر بچه ها میلان و کلا ایتالیا رو برای این بورس انتخاب میکنن و حقشونه که در جریان اطلاعات صحیح باشن و آگاهانه تصمیم بگیرن
    3. می خوام بچه هایی که اطلاعات موثقی دارن چه در جهت و چه علیه این مورد بیان و اطلاعاتشون رو ارائه بدن.
    اینکه هر سال این حرفا گفته میشه به نظرم دلیلی نیست بهش بی توجه باشیم، هر سال هم این احتمال هست که اصلا این بورس داده نشه و اونوقت من دانشجو باید ببینم می تونم 3300 یورو شهریه و تقریبا 5000 تا 7000 یورو خرج زندگی رو تقبل کنم یا نه...
    این که کسی ممکنه خوشش نیاد یا استرس بگیره با احترام تمام به همه دوستان، مشکل من نیست، بهرحال واقعیت ها متاسفانه توجهی به احساسات ما ندارن و کسی هم مسئول احساس و تصمیم دیگری نیست، همه حق دارن سوال بپرسن، سبک سنگین کنن، نقد کنن، به چالش بکشن و تصمیم بگیرن
    نهایتا امیدوارم درک کنید منم مثل هممون، اپلای کردم، پذیرش گرفتم و الان دارم سبک سنگین می کنم برم یا نه
    از خدامم هست بورس اوکی شه چون حتی اگر خودم نخوام برم ایتالیا می دونم دوستان و عزیزان چه حسی دارن، چون خودمم شرایطم مثل اوناست و همون حس اونها رو دارم
    دوستدار تک تک شما هم هستم و برای همه از جمله خودم بهترین اتفاقا رو آرزو می کنم
    آقا دعوا داری بیا وسط اینجوری که با نوشتن نمیشه
    ببین همه حرفات درسته و اکثر کسانی که ایتالیا رو انتخاب میکنن به خاطر همین بورس مالی هست.
    من کسانی رو میشناسم که رفتن بورس شاملشون نشده و برگشتن.
    ببین یه حرفی هست اونم اینکه اگه قرار باشه بورس رو بدن مدارکت کامل باشه و نقص پرونده نداشته باشی 99درصد گرفتی.
    اگه قراره بر دارن که یه بار بر میدارن و شامل هیشکی هم نمیشه.
    پس تو مدارکت رو کامل کن و تو جولای که شروع میشه اقدام کن و ددلاین ها رو از دست نده که مشکلی پیش نیاد.
    بزرگترین بدی این بورس اینکه تا نرفتی و شروع نکردی درست رو معلوم نمیشه که میدن یا نه که یه عیب بزرگیه.
    یکی از دوستام که امسال رقته بود تا الان که 6 ماهه اونجاس بورس رو ندادن چرا چون اقامت رو به جای اینکه یک ساله بده اداره اقامت 2 ماهه داده بود و سازمان بورس هم ردش کرد و با هزار مصیبت تونست بهشون بفهمونه که مقصر شما بودین نه من بعد که اقامتش درست شده بورس رو گفتن اوکی شاملت میشه ولی تو صف هستی و معلوم نیست کی مبلغ رو بزنیم به حسابت الان هم که 6 ماه میگذره پولش ته کشیده و در به در دنباله کاره اونم گیرش نمیاد.

اگه میخواییم سبک سنگین کنیم حرفم برای همه هست باید از همه جهت بسنجیم که ممکنه هزار تا کار دیگه پیش بیاد و بورس رو بدن ولی یه سال دیگه دو سال رو باهم بدن.
    به خاطر همینه به همه توصیه میکنم وقتی میخوایین برین تنها به امید بورس نرین بگین آقا هزار تا مشکله کمه کمش باید یه 8.000تا10.000 یورو با خودم ببرم.

در کل حرف آخر از من به همه اینکه همه جهات رو در نظر بگیریم و با پول کافی بریم که خدای نکرده به مشکل بر نخوریم.
    ویرایش توسط hatefrad : March 15th, 2015 در ساعت 02:02 PM

Junior Member

سلام
    دوستان کسی میدونه که برای 2015-2016 بورس هست یا نه؟ اخه سایت دانشگاه براس سال گذشته هست سال جدیدو اپدیت نکرده،دانشگاه پادوا کسی اطلاع داره؟
    ممنون

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط shche نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کسی میدونه که برای 2015-2016 بورس هست یا نه؟ اخه سایت دانشگاه براس سال گذشته هست سال جدیدو اپدیت نکرده،دانشگاه پادوا کسی اطلاع داره؟
    ممنون
    درود
    راجب پادوا نمیدونم ولی در کل مشخصات بورس هر استان در جولای هر سال پابلیش میشه.
    یه ایمیل به اداره بورس استان مربوطه بزن بهت زمان دقیقش رو میگن.

Junior Member

سلام

من واسه میلان پذیرش گرفتم،
    یه سوالی داشتم، برای بورس DSU در صورتی که دریافتی پدرم با شغل دولتی زیاد باشه، هیچ کاریش نمیشه کرد؟
    یا راهی هست که دوستان بدونند که انجام بدم؟

ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)