صفحه 239 از 245 نخستنخست ... 139189229230231232233234235236237238239240241242243244245 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,381 تا 2,390 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط m_bagheri1986 نمایش پست ها
    ممنونم از جوابتون . منظورتون از توصیه نامه ی خوب چیه ؟ و اینکه لطفا بفرمایید چه حداقل هایی رو برای Tofel/GRE باید بیارم . مرسی .
    توصیه نامه ی خوب یعنی نامه ای که به خوبی از توانایی های شما گفته باشه و با مطالبی که شما در رزومه و sop خودتون مطرح می کنید هماهنگی داشته باشه. در مورد نمرات اون دو آزمون هم برای اینکه بشه تا حدی معدل شما رو پوشش داد بهتره برای تافل حدود 110 و GRE حدود 325 به بالا برنامه ریزی کنید.
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط m_bagheri1986 نمایش پست ها
    ممنونم از جوابتون . منظورتون از توصیه نامه ی خوب چیه ؟ و اینکه لطفا بفرمایید چه حداقل هایی رو برای Tofel/GRE باید بیارم . مرسی .

توصیه نامه خوب یعنی اساتیدی که در کشور مقصد شناخته شدن معمولا هم اساتیدی هستند که یک دوره تحصیلی رو در اون کشور سپری کردن.

Junior Member

کارشناسی دانشگاه علم و صنعت تهران رشته مهندسی حمل و نقل ریلی (خیلی از درسام با مهندسی صنایع مشترک بوده) معدل 13.80
    کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس مدیریت سیستم بهره وری (دوره الکترونیک) معدل 14.50
    امتحان زبان ندادم هنوز ولی حداقل 6.5 ایلتس رو می گیرم
    15 تا مقاله کنفرانسی دارم که 5و6 تاش ماله کنفرانس های خارجیه و 2 تاش تو کنفرانس های معتبر آمریکا بوده
    دوتا مقاله isi هم تحت داوری دارم
    5 سال سابقه کاری خیلی خوب مدیریتی تو شرکت های معتبر تو زمینه لجستیک و زنجیره تامین دارم
    موضوع پایان نامم و همچنین اکثر مقاله هام داده کاوی و تحلیل داده هاست و الان تصمیم گرفتم برا مستر اقدام کنم و ترجیحا دوست دارم بین مارکتینگ یا زنجیره تامین یکی رو انتخاب کنم
    به نظرتون شانسی دارم؟

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar_11 نمایش پست ها
    کارشناسی دانشگاه علم و صنعت تهران رشته مهندسی حمل و نقل ریلی (خیلی از درسام با مهندسی صنایع مشترک بوده) معدل 13.80
    کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس مدیریت سیستم بهره وری (دوره الکترونیک) معدل 14.50
    امتحان زبان ندادم هنوز ولی حداقل 6.5 ایلتس رو می گیرم
    15 تا مقاله کنفرانسی دارم که 5و6 تاش ماله کنفرانس های خارجیه و 2 تاش تو کنفرانس های معتبر آمریکا بوده
    دوتا مقاله isi هم تحت داوری دارم
    5 سال سابقه کاری خیلی خوب مدیریتی تو شرکت های معتبر تو زمینه لجستیک و زنجیره تامین دارم
    موضوع پایان نامم و همچنین اکثر مقاله هام داده کاوی و تحلیل داده هاست و الان تصمیم گرفتم برا مستر اقدام کنم و ترجیحا دوست دارم بین مارکتینگ یا زنجیره تامین یکی رو انتخاب کنم
    به نظرتون شانسی دارم؟
    بنده هم رشته ی شما نیستم و بهتره برای نظر تخصصی تر از دوستانی که توی این رشته تحصیل کردن هم نظرخواهی کنید. ولی به صورت کلی با این معدل ها نمیشه زیاد امید داشت. مخصوصا با این نمره زبانی که تخمین زدین. برای کم اثر کردن این معدل ها باید برای نمره ای بالای 8 برنامه ریزی کنید. همچنین به GRE با نمره ی بالا هم نیاز دارید.
    یکی از پیشنهاداتی که به ذهن من میرسه اینه که با تکیه بر سابقه ی مدیریتیتون، برای دوره ی MBA یا دوره های مشابه اقدام کنید که البته شانس فاندش پایینه و هزینه هاش بالاست.
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

Junior Member

۱- دانشگاه پیام نور سراسری /حسابداری/ معدل 14.21
    ۲- ندارم
    ۳- نمره زبان (آیلتس 6) ریدینگ6/رایتینگ6/اسپیکینگ6/لیستنینگ 5.5
    ۴- ندارم
    ۵- ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط 5 سال با بیمه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر نمیدونم
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: مالی و مدیریت
    ۹- نیم‌سال مورد نظر : نیمسال دوم سال تحصیلی 2015-2016
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): سوابق کاری در شرکتهای پتروشیمی

آیا شانسی برای ارشد دارم؟**برام فقط فاند مهمه**
    ممنون

سلام دوستان لطفا من راهنمايي كنيد ميخوام ببينم با شرايطي كه دارم امكان پذيرش با فاند در مقطع دكترا توي دانشگاههاي امريكا يا كانادا رو دارم
    ليسانس مديريت صنعتي .دانشگاه علم و هنر معدل 5/15
    ارشد مديريت صنعتي دانشگاه ازاد اراك معدل 18 البته تمامي واحدها رو به صورت مهمان در دانشگاه دولتي يزد گذراندم
    4مقاله پذيرفته و چاپ شده علمي پژوهشي داخلي -3مقاله در حال داوري
    1مقاله كنفرانس داخلي
    تاليف يك كتاب تخصصي مديريت توليد و عمليات
    همكار اصلي يك طرح پژوهشي استاني و ملي به مدت 2 سال
    سه سال سابقه تدريس در دانشگاه
    البته متاسفانه زبان ضعيفي دارم الان دارم فشرده كلاس مقدماتي ايلتس ميرم لطفا بگيد با اين شرايط ارزش داره به تلاشم ادامه بدم يانه؟
    ممنون

Junior Member i1Mahyar آواتار ها

با سلام٬

لطفا اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید و اگه دانشگاه خاصی مد نظرتون هست که درصد پذیرشم رو بالا می بره بهم بگید.

۱. کاردانی کامپیوتر غیر انتفاعی طبری ( معدل ۱۴.۵)
    ۲. کارشناسی ناپیوسته غیر انتفاعی کامپیوتر طبری ( معدل ۱۵.۵)
    ۳. کارشناشی ارشد مدیریت آی تی دانشگاه یو-تی-ام مالزی (دانشگاه دولتی مالزی ؛ جزو سه دانشگاه اول مالزی ؛ رنک زیر ۳۵۰ ) ( معدل ۳.۹۲/۴)
    ۴. آیلتس ۷ و همه اسکیل ها ۷ به جز اسپیکینگ ۷.۵
    ۵. نمره جی آر ای ۳۰۰ --- ۱۳۹ وربال - ۱۶۱ کوانت ( البته دوباره مشغول هستم )
    ۶. تعداد مقالات ۱۵ ( همه مقالات به انگلیسی - ۵ ژورنال آی اس ای - ۱۰ ژورنال اینترنشال که عموما مالزی )
    ۷. دو سال سابقه کار مرتبط با رشته کامپیوتر
    ۸. رشته های مد نظر بیزینیس یا اینفورمیشن سیستم یا مدیریتی

به نظرتون برای امریکا اقدام کنم یا کشور های دیگه و اگه دانشگاه خاصی مد نظرتون هست لطف کنید و بهم بگین٬ رنک دانشگاه برای دکترا واسم مهم نیست و فقط می خوام صد در صد با فاند بشه٬ کانادا هم اگر دانشگاهی فکر می کنید که می شه بهم بگید.

نقل قول نوشته اصلی توسط i1Mahyar نمایش پست ها
    با سلام٬

لطفا اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید و اگه دانشگاه خاصی مد نظرتون هست که درصد پذیرشم رو بالا می بره بهم بگید.

۱. کاردانی کامپیوتر غیر انتفاعی طبری ( معدل ۱۴.۵)
    ۲. کارشناسی ناپیوسته غیر انتفاعی کامپیوتر طبری ( معدل ۱۵.۵)
    ۳. کارشناشی ارشد مدیریت آی تی دانشگاه یو-تی-ام مالزی (دانشگاه دولتی مالزی ؛ جزو سه دانشگاه اول مالزی ؛ رنک زیر ۳۵۰ ) ( معدل ۳.۹۲/۴)
    ۴. آیلتس ۷ و همه اسکیل ها ۷ به جز اسپیکینگ ۷.۵
    ۵. نمره جی آر ای ۳۰۰ --- ۱۳۹ وربال - ۱۶۱ کوانت ( البته دوباره مشغول هستم )
    ۶. تعداد مقالات ۱۵ ( همه مقالات به انگلیسی - ۵ ژورنال آی اس ای - ۱۰ ژورنال اینترنشال که عموما مالزی )
    ۷. دو سال سابقه کار مرتبط با رشته کامپیوتر
    ۸. رشته های مد نظر بیزینیس یا اینفورمیشن سیستم یا مدیریتی

به نظرتون برای امریکا اقدام کنم یا کشور های دیگه و اگه دانشگاه خاصی مد نظرتون هست لطف کنید و بهم بگین٬ رنک دانشگاه برای دکترا واسم مهم نیست و فقط می خوام صد در صد با فاند بشه٬ کانادا هم اگر دانشگاهی فکر می کنید که می شه بهم بگید.
    بله . اولا بابت انتخاب یو تی ام برای ارشد و ارشد نخوندن در ایران به شما تبریک میگم شانس برای دانشگاه های بسیار خوب دارید . برید به رنکینگ کیو اس کامپیوتر رنک 20 به بالا طبق زمینه مقالاتتون دانشگاه ها رو بررسی کنید .زبان رو هم اگه خوب شدید بین ده تا 20 هم اقدام کنید.کانادا هم بهترین دانشگاه هاش که تورنتو مک گیل و اس اف یو در کامپیوتر هستند رو صد درصد فاند میگیرید .
    ویرایش توسط maurice : April 6th, 2015 در ساعت 10:29 PM دلیل: اختیاری

Junior Member

سلام، من میخام برای ارشد اقدام کنم و شامل فاند بشم. کدوم دانشگاه ها رو پیشنهاد می کنید؟

1. کارشناسی دانشگاه دولتی تفرش معدل 12.68 رشته برق قدرت
    2. ارشد ترم اول تهران جنوب رشته برق قدرت گرایش ماشین
    3. تافل 90
    4.جی آر ای وربال 137 کوانت 157
    5.پروژه کارشناسی ساخت وسیله مرتبط با الکترونیک قدرت بوده که همه را خودم انجام دادم.
    6. 7 سال سابقه کاری مرتبط حین تحصیل
    7. رشته مد نظر برق قدرت و ترجیحا گرایش الکترونیک قدرت می باشد.

در نظرم در درجه اول آمریکا هست و ساپورت مالی هم از ایران ندارم. دانشگاه ایلینویس رو اقدام کردم و ریجکت شدم. اگر برای اروپا هم نظری دارید لطفا بفرمایید.
    با تشکر

۱- دانشگاه لیسانس دانشگاه دولتی رشته تحصیلی مهندسی برق الکترونیک معدل 14.03
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس دانشگاه ازاد رشته تحصیلی مهندسی برق قدرت معدل 18.50
    ۳- نمره زبان 100 tofel
    ۴- نمره ندارم
    ۵- فعلا مقاله ندادم اما دارم کار میکنم
    ۶- 4 سال سابقه کار دولتی
    ۷- دانشگاه های مورد نظر نمیدونم
    ۸- تولید پراکنده و انرژی های نو
    ۹- پاییز 2016
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)