صفحه 241 از 245 نخستنخست ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,401 تا 2,410 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Member bluen آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc in Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط Roshanaa نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه پیام نور سراسری /حسابداری/ معدل 14.21
    ۲- ندارم
    ۳- نمره زبان (آیلتس 6) ریدینگ6/رایتینگ6/اسپیکینگ6/لیستنینگ 5.5
    ۴- ندارم
    ۵- ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط 5 سال با بیمه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر نمیدونم
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: مالی و مدیریت
    ۹- نیم‌سال مورد نظر : نیمسال دوم سال تحصیلی 2015-2016
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): سوابق کاری در شرکتهای پتروشیمی

آیا شانسی برای ارشد دارم؟**برام فقط فاند مهمه**
    ممنون
    من اطلاع از رشته شما ندارم! ولی در مجموع نمره IELTS شما پایینه! به حداقل نمره 6.5 ( و هر اسکیل حداقل 6) فکر کنید.
    حتما به فکر نمره خوب در GRE باشید به ویژه اینکه معدل شما پایینه!
    سعی کنید حد اقل یک مقاله قابل قبول به رزومه خودتون اضافه کنید و نهایتا اینکه سابقه کار شما برای پذیرش یک نقطه مثبت محسوب میشه.
    شاید الان بهترین کار این باشه که برین سراغ بهبود رزومتون
    !Never Give Up

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط peimoon نمایش پست ها
    ممنونم. به نظرتون شانسم واسه کدوم دانشگاه ها با چه رنکی بیشتره؟
    با توجه به معدل لیسانس , واسه تاپ 20 شاید کار سختی داشته باشی.. ولی حیفه که با این نمره عالی جی آر ای ,برید دانشگاهای ضعیف تر از رنک 70و 80 مثلا. موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط peimoon نمایش پست ها
    با سلام
    1.کارشناسی عمران - عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با معدل 13.30
    2.کارشناسی ارشد عمران - محیط زیست واحد علوم تحقیقات با معدل 18.5
    3.نمره آیلتس 7
    4. GRE: V:165 Q:170 W:3.5
    5. مقاله ندارم
    6.سابقه کار مرتبط ندارم

فول فاند آمریکا می تونم بگیرم ؟؟؟؟
    ممنوم میشم جواب بدین.
    اگه رنک بالای 50 امریکا میخوای میشه .گویا قراره دانشگاه ازاد طرح جبران معدل فارغ التحصیلان رو اجرا کنه . اگه زود اومد انجام بده .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری علم و فرهنگ

سلام و عرض ادب
    من قبلا پست گذاشتم ولی پاسخی به دلیل نداشتن فرمت درست دریافت نکردم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

۱- دانشگاه کاردانی + رشته تحصیلی + معدل=آزاد رودسر+ معماری + 18.36
    ۲- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل = علم و فرهنگ رشت + 18.....
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) =ندادم ولی میتونم 90 به بالا بیارم
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing= ندادم
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله= ندادم
    ۶- سابقه کار مرتبط = 3 سال سابقه کار در رشته مربوطه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر = دانشگاه خاصی مد نظر ندارم
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه = انرژی معماری
    ۹- نیم‌سال مورد نظر= fall
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)=4 توصیه نامه
    گرفتن فاند هم برام مهم هستش
    آیا با توجه به شرایط موجو میتونم بورس و فاند بگیرم ؟؟

Junior Member

با سلام ،

دوستان لطفا تا جایی که میشه راهنمایی بفرمایید. شاید کیس من مربوط به تاپیک سال بعد بشه ولی چون هنوز اون تاپیک ایجاد نشده و من میخوام آماده بشم اینجا توضیح میدم:
    1. رشته لیسانس : شیمی کاربردی. دانشگاه صنعتی شریف. معدل 14.12
    2.-
    3. زبانم خوبه و هنوز تافل یا ایلتس ندادم .
    4. GRE یا GMAT هنوز ندادم ولی میدونم اگه بخوام میتونم یه نمره مناسب بگیرم
    5.-
    6. 4 سال سابقه کاری در زمینه بازرگانی خارجی بدون بیمه و 5 سال و نیم سابقه کاری در زمینه حما و نقل بین المللی logistics & trasportation در سمت مدیر ترافیک شرکت با بیمه
    7. برام فاند مهمه اینکه حداقل بتونم یه فاند 50% بگیرم ار آمریکا تو رشته logistics / MBA LOGISTICS / SUPPLY CHAIN MANAGEMENT
    8. به زبان فرانسه هم آشنایی خوب دارم.

میخوام بدونم اصلا شانسی هست ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان

Junior Member

سلام دوستان
    ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنین
    من کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 13:50
    کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش حمل و نقل از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 19
    آیلتس 6.5
    جی آر ای : و: 165 ک:160 ر:3.5
    یه مقاله داخلی هم تو زمینه مدیریت حمل و نقل دارم ولی مقاله بین المللی و آی اس آی خیر !!
    می خوام برای دانشگاه های امریکا اقدام کنم. اینکه چه رنکی داره اصلا مهم نیس فقط فول فاند رو بگیرم کافیه !! چون هیچ ساپورتی از این طرف ندارم !!
    آیا اصلا شانسی دارم واسه بورسیه کامل گرفتن؟؟
    اونور گرایش حمل نقل طالب داره؟ می شه فاند گرفت؟ (با توجه به اینکه جاهای مختلف دیدم و خوندم که 120 تا دانشگاه اول امریکا گرایش راه و ترابری رو دارن)
    ممنون میشم راهنماییم کنین.

نقل قول نوشته اصلی توسط rouhiyeh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنین
    من کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 13:50
    کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش حمل و نقل از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل 19
    آیلتس 6.5
    جی آر ای : و: 165 ک:160 ر:3.5
    یه مقاله داخلی هم تو زمینه مدیریت حمل و نقل دارم ولی مقاله بین المللی و آی اس آی خیر !!
    می خوام برای دانشگاه های امریکا اقدام کنم. اینکه چه رنکی داره اصلا مهم نیس فقط فول فاند رو بگیرم کافیه !! چون هیچ ساپورتی از این طرف ندارم !!
    آیا اصلا شانسی دارم واسه بورسیه کامل گرفتن؟؟
    اونور گرایش حمل نقل طالب داره؟ می شه فاند گرفت؟ (با توجه به اینکه جاهای مختلف دیدم و خوندم که 120 تا دانشگاه اول امریکا گرایش راه و ترابری رو دارن)
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    دوست عزیز شما وربال 165 داری اونوقت آیلتس 6.5؟ اصلا این دو تا با هم جور در نمیان! بنظرم وقتت رو بذار تا پاییز یه امتحان تافل درست و حسابی بده که بالای 100 بشی و از اونور هم حداقل یک مقاله درست و حسابی سعی کن حتما بنویسی که استادها جواب سلامت رو بدن و بتونی تو فرایند اپلای به یکی تکیه کنی که پیش ادمیشن هوات رو داشته باشه! این کارها رو انجام بدی با یکم شانس مشکلی نداری!
    Doubt Kills More Dreams Than Failure Ever Will

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط MehranNZ نمایش پست ها
    دوست عزیز شما وربال 165 داری اونوقت آیلتس 6.5؟ اصلا این دو تا با هم جور در نمیان! بنظرم وقتت رو بذار تا پاییز یه امتحان تافل درست و حسابی بده که بالای 100 بشی و از اونور هم حداقل یک مقاله درست و حسابی سعی کن حتما بنویسی که استادها جواب سلامت رو بدن و بتونی تو فرایند اپلای به یکی تکیه کنی که پیش ادمیشن هوات رو داشته باشه! این کارها رو انجام بدی با یکم شانس مشکلی نداری!
    بله... امتحان آیلتسم واسه قبل بوده چند ماه دیگه منقضی میشه !! ولی این جی آر ای به تازگی بوده..
    بله احتمالا این دفعه نمره بهتری بگیرم..
    بازم ممنون..

Junior Member

من این درخواستو قبلا فرستاده بودم اما فکر کنم دیده نشده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ازدوستان عزیزم درخواست کمک و راهنمایی دارم:
    1-کارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود-معدن-معدل 13.49 // فارغ التحصیل موسیقی از کنسرواتوار تهران- معدل 16
    2-کارشناسی ارشد -علوم تحقیقات تهران-معدن-معدل 15
    3- تافل هنوز ندارم اماحدود 90 iBT
    4-GRE هنوز ندارم اما وربال حدود زیر 150-کوانتیتیتو 160ورایتینگ 3.5
    5-سه تا مقاله ISIدر الزیویر و اشپرینگر باایمپکت فکتور به ترتیب 2.8 و 2.4 (الزویر) و 1.9 اشپرینگر)---- یک مقاله در کنفرانس خارجی (چین)
    6- حدود 10 سال سابقه مرتبط با رشته در زمینه تخصصی ومورد علاقه ام
    7- دانشگاههای University of Illinois at Urbana-Champ. -Uni. of Minnesuta- Virginia Tech- Cal tech- Uni. of texas at austin- Uni. of Utah-Uni of arizona
    8-ژئومکانیک/مکانیک سنگ در دانشکده های عمران یا معدن
    9-شروع نیم سال اول 2016
    10- مجرد/ 34 ساله- ترجیحا مایلم دوباره از ارشد رشته ژئومکانیک شروع کنم بعد برای دکتری در همین رشته ادامه بدم اما نمیدونم با این رزومه چقدر برای ارشد شانس اخذ فاند کامل دارم و اگر ندارم مستقیما برای دکتری اپلای کنم. اگر کسانی هستنکهمیدونن چقدر برای ارشد شانس فاند کامل دارم لظفا راهنماییم کنن. ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra689 نمایش پست ها
    من این درخواستو قبلا فرستاده بودم اما فکر کنم دیده نشده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ازدوستان عزیزم درخواست کمک و راهنمایی دارم:
    1-کارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود-معدن-معدل 13.49 // فارغ التحصیل موسیقی از کنسرواتوار تهران- معدل 16
    2-کارشناسی ارشد -علوم تحقیقات تهران-معدن-معدل 15
    3- تافل هنوز ندارم اماحدود 90 iBT
    4-GRE هنوز ندارم اما وربال حدود زیر 150-کوانتیتیتو 160ورایتینگ 3.5
    5-سه تا مقاله ISIدر الزیویر و اشپرینگر باایمپکت فکتور به ترتیب 2.8 و 2.4 (الزویر) و 1.9 اشپرینگر)---- یک مقاله در کنفرانس خارجی (چین)
    6- حدود 10 سال سابقه مرتبط با رشته در زمینه تخصصی ومورد علاقه ام
    7- دانشگاههای University of Illinois at Urbana-Champ. -Uni. of Minnesuta- Virginia Tech- Cal tech- Uni. of texas at austin- Uni. of Utah-Uni of arizona
    8-ژئومکانیک/مکانیک سنگ در دانشکده های عمران یا معدن
    9-شروع نیم سال اول 2016
    10- مجرد/ 34 ساله- ترجیحا مایلم دوباره از ارشد رشته ژئومکانیک شروع کنم بعد برای دکتری در همین رشته ادامه بدم اما نمیدونم با این رزومه چقدر برای ارشد شانس اخذ فاند کامل دارم و اگر ندارم مستقیما برای دکتری اپلای کنم. اگر کسانی هستنکهمیدونن چقدر برای ارشد شانس فاند کامل دارم لظفا راهنماییم کنن. ممنون
    تافل 90 اوکی هست ولی سعی کنید حتما جی آر ای بهتری بیارید. کوان 160 واسه شما (با توجه به معدلها) خوب محسوب نمیشه. با نمره خوب جی آر ای و مکاتبه با استاد و پیدا کردن دانشگاهها موردنظر حتما شانس خواهید داشت. موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)