کیارش شما چه رشته ای اپلای کرده بودید؟
کیارش شما چه رشته ای اپلای کرده بودید؟
یه اسکرین شات از رتبه این دانشگاه در رشته های مهندسی از سایت USNEWS. (از اکانت پریمیوم استفاده کردم. توضیح اینکه: بدون داشتن اکانت پریمیوم قادر به دیدن این رتبه ها نخواهید بود)
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
نمیدونم واقعا چرا اینقدر امروز فردا میکنن اینجا!
در حالی که قبلا خانم Carole Golden هم گفته بود دانشکده مکانیک راند یک و 2 نداره! به هر حال آخرین ایمیل از ایشون اینه:
You should expect a decision by the end of April. We have a very large number of applicants this year, which is causing the delay. I apologize for the inconvenience.
دقیقا یک ماه پیش هم گفته بود تا آخر مارچ جوابا میاد!
!Never Give Up
به من هم دیروز همین خانم جواب داد منم بهش گفتم این چه وضعیه. شما یک بار میگید اواخر فوریه، یک بار میگید آخر مارچ و الان هم میگین آخر آپریل. شما میگین در مورد اپلیکنت ها تصمیم گیری نشده ولی آمار نشون میده که آخر فوریه به یک عده پذیرش دادید. اگر ریجکت شدیم بگین ریجکت شدیم یا تو ویت لیستیم اعلام کنید نه اینکه 80 درصد اپلیکنت ها رو نگه دارید. شما با این کاراتون باعث می شوید سال دیگه بچه ها این دانشگاه کمتر اپلای کنن و قطعا من هم هر کسی رو ببینم پیشنهاد می دم وقت و پولشون صرف این دانشگاه نکنن. دیگه جواب نداد
به من که پذیرش هم بدن اینجا نمیرم. بچه های مکانیک سال دیگه این دانشگاه اپلای نکنید درصد پذیرشش شده 24 درصد. تعدادی از کاربرای اینجا خوش شانس بودن همون اوایل فوریه ریجکت شدند و تکلیفشون معلوم شد.
امروز به ایمیلی که فرستاده بودم جواب زیر دادن:
We are sorry that we do not have a definite answer for your graduate application. It is our department policy to offer Ph.D. admission with financial aid. This constraint makes the decision process bit complicated since we have very limited number of funds available for graduate assistantship. We do made few acceptance offers and many rejection offers till now. If you have not heard from us then it means that your application is still being considered for financial aid. Based upon our initial admission decision, we will be making a decision on your application in near future.
We really appreciate your patience in this process.
سلام دوستان،
من از این دانشگاه برا دکترای medical physics پذیرش گرفتم ولی سال اول بدون فانده. میخاستم بدونم هزینه یک سال تقریبا چقد میشه؟ و اینکه واقعا ارزش داره هرینه یک سال رو بدم یا بهتره بمونم سال بعد اپلای کنم؟
ممنون از همه
کامپیوتر کسی جواب نگرفته؟
من بهشون ایمیل زدم و پرسیدم برای بعد 15 اپریل راندی هست اونا هم این جوابو دادن
The department has decided that no additional offers will be made.
Letters will be sent to completed applicants whom we did not accept.
Thank you for applying to our program.
Sincerely,
Lori L. DuVall
Secretary I
Chemical and Biological Engineering Department
307 Furnas Hall
Buffalo, New York 14260
خب پرونده اینجا هم بسته شد
فقط یه نصیحت دوستانه به بچه های سال بعد، اصلا پولتونو واسه این دانشگاه هدر ندین ، باور کنین من خودم شریف بودم و توی دور و بریام دو سه نفر که خیلی شاخ بودن رو گرفتن فقط ، هر دانشگاهی اپلای کنین غیر اینجا
از ما گفتن بود ، بازم خود دانید
من یک تجربه ام رو از این دانشگاه بگم . من یک سال و نیم پیش برای Aerospace Engineering اینجا اپلای کردم و پذیرش نگرفتم ( البته هیچ وقت نامه ریجکت هم نیومد) . در حالیکه از دانشگاههای خیلی بهتری چون (University of Southern California (USC- با رنک مهندسی 10 , (University of Washington (UW با رنک 25 مهندسی و از UIUC) University of Illinois at Urbana–Champaign) با رنک 6 مهندسی ولی گرایش Aerospace Systems Engineering در همین رشته امسال پذیرش گرفتم . در دپارتمان مهندسی مکانیک و هوافضای این دانشگاه یک استاد آقای ایرانی جوان هستند و اگر شانس بیارید و پروندتون رو ایشون بررسی نکنند شانس پذیرشتون بالاست . من بعداها از منشی دپارتمان شنیدم که گفت ایشون شما را رکامند نکردند برای ادمیشن نهایی . هرچند الان من از ایشون ممنون هستم چون من برای USC ثبت نام کردم.
با توجه به رزومه هایی که من واسه دوستان رو فرستادم و مکاتباتی که انجام دادم باید بگم که جو این دانشگاه زیاد واسه پذیرش ایرانی ها خوب نیست، کلا دانشگاه هایی که استاد ایرانی هم داشته باشه ...... ذهن دایی جان ناپلئونی ندارم ولی وقتی رییس گروه ی چینی هست آقا لی لی (البته اگر کره ای شمالی جنوبی و غرب شرقی نباشه یا ژاپنی و مغولستانی نباشه) و اکثریت قبولی های خارجی چینی هستند و حتی شما می تونید وبسایت دانشگاه رو ببینید بیشتر دانشگاه های آمریکایی عکس تریپ مونثی می زارن ولی این دانشگاه عکس استاد چینی و بعضا دانشجوی چینی گذاشته میشه گفت جو بیشتر چینی پذیر هست تا خارجی های دیگه.. من رزومه یکی از استادها رو میگم که واسه دکترای صنایع فرستادم با بیست تا مقاله معتبر ISI از الزویر و معدل بالا 3 از 4 و ریکام های خیلی خوب از استادای معروف ولی ریجکت شدن و تو نامه ریجکتی گفتن مقاله نداره!!! وقتی جواب دادیم چشم های کورتو باز کن رزومه رو ببین گفت دیر اقدام کردید بازم وقتی گفتم ملنگ جان ددلاین 31 مارچ ما 20 مارچ اقدام کردیم ما رو گذاشت سره کار گفت رزومتون خیلی خوبه و شما رو میزاریم تو ویتینگ لیست یعنی همون اصطلاح خودمون که میگه وایسا تا علف زیر پات سبز بشه.
کلا سعی کنید قبل از اپلای ی اوکی نصفه نیمه ای از دپارتمان تحصیلات تکمیلی بگیرید.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)