صفحه 19 از 20 نخستنخست ... 91011121314151617181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 198

موضوع: زمان دریافت نامه رسمی پذیرش (I20) از دانشگاهای آمریکا

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : زمان دریافت نامه رسمی پذیرش (I20) از دانشگاهای آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    من الان بیشتر از 1 ماه هست که آفر رو اکسپت کردم از همون اول منشی دانشکده بهم گفت که I-20 به این زودی صادر نمیشه چون paper work داره و سوالاتم رو از international office بپرسم، من همون هفته اول به international office ایمیل زدم و اونا گفتن که اسم شما هنوز به دست ما نرسیده. دوباره به دانشکده ایمیل زدم و اونها گفتن یه سری مراحلی هست که باید طی بشه و ما نمیتونیم تسریعش کنیم، من گفتم آخه پروسه ویزا واسه ما ایرانیها خیلی کند هست و اونا هم گفتن که ما از ایران دانشجوهای خوبی میاریم و نهایت سعیمون رو میکنیم که همه چی درست پیش بشه و باید صبور باشید و .... بعد از گذشت 1 ماه دوباره به international office ایمیل زدم ولی گفتن که هنوز اسمتون به دست ما نرسیده!!!!!!! گفتن میتونید با دانشکده تماس بگیرید و ایمیل و شماره دانشکده رو بهم دادن! دیگه واقعا دارم استرس میگیرم نمیدونم چی بگم، میخواستم به استادم بگم اما میترسم روی نظرش در مورد من تاثیر منفی بگذاره چون هنوز کار کردن من توی گروه ایشون قطعی نشده.
    دوست عزیز من پیشنهاد می کنم با تلفن شون تماس بگیرید، این جور موقع ها ایمیل خیلی مؤثر نخواهد بود.
    ای کسانی که ایمان آورده اید، آیا پیش از ارسال پیام، صندوق پیام خود را خالی کرده اید؟!

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

از چیزی نترسید با دانشکده تماس بگیرید و توضیح بدید که وقت سفارت محدوده و پر میشه و کلا پروسه ویزای ایران طولانیه. میونید با ایرانی های دپارتمانتون هم مشورت کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    من الان بیشتر از 1 ماه هست که آفر رو اکسپت کردم از همون اول منشی دانشکده بهم گفت که I-20 به این زودی صادر نمیشه چون paper work داره و سوالاتم رو از international office بپرسم، من همون هفته اول به international office ایمیل زدم و اونا گفتن که اسم شما هنوز به دست ما نرسیده. دوباره به دانشکده ایمیل زدم و اونها گفتن یه سری مراحلی هست که باید طی بشه و ما نمیتونیم تسریعش کنیم، من گفتم آخه پروسه ویزا واسه ما ایرانیها خیلی کند هست و اونا هم گفتن که ما از ایران دانشجوهای خوبی میاریم و نهایت سعیمون رو میکنیم که همه چی درست پیش بشه و باید صبور باشید و .... بعد از گذشت 1 ماه دوباره به international office ایمیل زدم ولی گفتن که هنوز اسمتون به دست ما نرسیده!!!!!!! گفتن میتونید با دانشکده تماس بگیرید و ایمیل و شماره دانشکده رو بهم دادن! دیگه واقعا دارم استرس میگیرم نمیدونم چی بگم، میخواستم به استادم بگم اما میترسم روی نظرش در مورد من تاثیر منفی بگذاره چون هنوز کار کردن من توی گروه ایشون قطعی نشده.
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام

از چیزی نترسید با دانشکده تماس بگیرید و توضیح بدید که وقت سفارت محدوده و پر میشه و کلا پروسه ویزای ایران طولانیه. میونید با ایرانی های دپارتمانتون هم مشورت کنید.
    سلام، بله دو بار با international office تماس گرفتم و پیگیری کردم مشخص شد که دانشکده مدارک من (ریزنمره و ...) رو براشون فرستاده بوده ولی نامه ی پذیرش رو نفرستاده بوده و دیروز که اونها پیگیری کردن تازه فرستاده! جالب اینجا بود که هر بار که به دانشکده ایمیل میزدم میگفتن ما خودمون کارمون رو بلدیم و شما باید صبور باشید! تمام جوابهایی که این مدت به ایمیلهای من دادن فقط پاس دادن بود (دانشکده میگفت به اینترنشنال ایمیل بزن، اینترنشنال میگفت به دانشکده و من بیشتر از 10 تا ایمیل در رابطه با آی بیست زدم ولی هیچ!) ولی وقتی تماس گرفتم پیگیر شدن و ای کاش خیلی زودتر تماس گرفته بودم البته هنوز I-20 آماده نشده ولی حداقل نامه ی پذیرش به دست اینترنشنال آفیس رسیده.
    پ.ن: هزینه تماس با امریکا دقیقه ای 70 تومانه!

سلام دوستان. من پذیرش فول فاند گرفتم ولی الان بخش بین الملل دانشگاه بهم ایمیل زده که برای صدور I 20 باید فرم Declaration of Finances for Graduate & Professional Students رو پر کنم که شامل AFFIDAVIT OF SUPPORT می شه. آخه این چه مسخزه بازیه؟ وقتی دپارتمان فاند رو داده، این چیه دیگه؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman90 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من پذیرش فول فاند گرفتم ولی الان بخش بین الملل دانشگاه بهم ایمیل زده که برای صدور I 20 باید فرم Declaration of Finances for Graduate & Professional Students رو پر کنم که شامل AFFIDAVIT OF SUPPORT می شه. آخه این چه مسخزه بازیه؟ وقتی دپارتمان فاند رو داده، این چیه دیگه؟!
    برای من هم واحد بین الملل میگفت باید financial form رو پر کنم. من به دانشکده گفتم و اونها گفتند که ما خودمون نامه پذیرش رو واست آپلود میکنیم که لازم نباشه اون فرم رو پر کنی. علت اینکه I-20 من دیر آماده شد این بود که اونها فراموش کرده بودند نامه ی پذیرش رو برای واحد بین الملل بفرستند و فقط مدارک دیگه مثل ریز نمره رو فرستاده بودن. در کل توصیه میکنم کارها رو با تماس تلفنی (و نه ایمیل) پیش ببرید.

آیا در کنار I20 نامه ادمیشن هم می فرستند؟ نامه ادمیشن من مسئول تحصیلات تکمیلی با سرویس میل معمولی فرستاده خدا می دونه کی میرسه. برای سفارت می تونیم اسکنی که برامون ایمیل شده بود پرینت بگیریم و بهشون نشون بدیم یا نامه رسمی پذیرش را می خواهند؟ مرسی

Junior Member

سلام دوستان
    افر لتر یکی از دانشگاههایی که اپلای کرده بودم دیروز اومد که اسکولارشیپ دادن که شهریه نصف شده
    و نوشته تا 25 اپریل وقت دارم برای اکسپ.از طرفی من 9 جا اپلای کرده بودم که فقط جواب دوتاش اومده.
    یکی رو هم ایمیل دادم گفتن تو هفته اینده جواب میدن... حالا نمیدونم همین رو اکسپ کنم یا بازم حداقل
    یه هفته دیگه صبر کنم... اگه بعد از اکسپ جواب دانشگاههای معتبرتر با فاند بهتر اومد چیکار میشه کرد؟
    خیلی نگرانم که برای مراحل بعدی I20 و ویزا و... دیر بشه...
    اگر درمورد زمانبندی حدودی این مراحل و اینکه چقدر طول میکشه بعد از فرستادن مدارک تکمیلی I20 صادر
    بشه و اینکه از چند وقت قبل مصاحبه معمولا وقت میگیرن (یعنی میشه وقت خالی پیدا کرد) و چقدر طول میکشه
    ویزای دانشجویی صادر بشه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنماییم کنین.
    خیلی ممنون

Junior Member a1b2 آواتار ها

از زمان درخواست در سایت ESHIPGLOBAL تا پیک آپ I20 از دانشگاه معمولا چقدر طول می کشد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط emm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    افر لتر یکی از دانشگاههایی که اپلای کرده بودم دیروز اومد که اسکولارشیپ دادن که شهریه نصف شده
    و نوشته تا 25 اپریل وقت دارم برای اکسپ.از طرفی من 9 جا اپلای کرده بودم که فقط جواب دوتاش اومده.
    یکی رو هم ایمیل دادم گفتن تو هفته اینده جواب میدن... حالا نمیدونم همین رو اکسپ کنم یا بازم حداقل
    یه هفته دیگه صبر کنم... اگه بعد از اکسپ جواب دانشگاههای معتبرتر با فاند بهتر اومد چیکار میشه کرد؟
    خیلی نگرانم که برای مراحل بعدی I20 و ویزا و... دیر بشه...
    اگر درمورد زمانبندی حدودی این مراحل و اینکه چقدر طول میکشه بعد از فرستادن مدارک تکمیلی I20 صادر
    بشه و اینکه از چند وقت قبل مصاحبه معمولا وقت میگیرن (یعنی میشه وقت خالی پیدا کرد) و چقدر طول میکشه
    ویزای دانشجویی صادر بشه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنماییم کنین.
    خیلی ممنون
    اینکه I-20 چه مدت طول بکشه صادر بشه به دانشگاه و دانشکده و پیگیری شما و ... بستگی داره. هیچ کس اینجا نمیتونه به شما یه جواب کلی بده. در کل از 3 روز تا برای خود من که 1 ماه و 18 روز طول کشید ممکنه طول بکشه. پس در این مورد با international office دانشگاه مکاتبه کنید.
    در مورد گرفتن وقت باز بستگی داره بخواین کدوم سفارت اقدام کنید مثلا الان برای 3 روز بعد توی دوبی میشه وقت گرفت البته دقت کنید که خود گرفتن ویزای دوبی 3-10 روز زمان میبره. ولی برای ارمنستان الان برای 40 روز دیگه میشه وقت گرفت. نمیشه کلی حرف زد ممکنه زمانی که شما میخواین وقت بگیرید با فاصله زمانی کم وقت خالی داشته باشه.
    از روز مصاحبه تا صادر شدن ویزا اگر واجد شرایط گرفتن ویزا باشید میتونه 1 هفته تا چندین ماه وقت ببره.
    در انجمن در مورد ویزا و سفارت ها و .... به وفور صحبت شده به نظرم حتما مطالعه کنید. برای مثال:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...AD%D8%A8%D9%87

موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

دوستان من میدونم سوالم حتما تا حالا توسط بچه های دیگه هم مطرح شده ولی هنوز دنبال جوابم!
    من الان از دانشگاهی پذیرش گرفتم ولی خوب منتظرم تا جواب چند جای دیگه رو هم بگیرم و چون اون دانشگاهها شرایط بهتری دارند، در صورت پذیرش حتما اونها را انتخاب میکنم. (هنوز هم به طور قطع معلوم نیست که کی جوابا میاد!)
    ولی از طرفی به دلیل ضرب العجل دانشگاه حاضر برای پرداخت deposit و پرهیز از ریسک که مبادا همین یک جا رو هم از دست بدم من اون deposit رو پرداخت کردم (که البته با اینکه شاید نهایتاً ضرر باشه ولی فعلا بحث مالی اینجا مطرح نیست) و حالا دانشگاه ایمیل زده که تا اول May (تقریبا 1 هفته دیگه) فرصت داری که مدارک مربوط به صدور I-20 رو بفرستی وگرنه برای فال 2015 نمیتونی اینجا باشی
    حالا با این شرایط باید چه کرد؟ (آیا اگر برای فال 2015 نباشم به این معنی هست که شروع تحصیلم فقط 1 ترم عقب میفته یا کلا دیگه نمیتونم اونجا باشم!!)
    و به طور مشخص آیا میشه الان من از این دانشگاه I-20 بگیرم و دوباره از یک دانشگاه جدید که پذیرش گرفتم یک I-20 دیگه بگیرم و با هر کدومی که خواستم وقت سفارت رو داشته باشم؟ (یعنی صدور بیش از یک I-20 از دو دانشگاه مختلف مشکلی ایجاد نمیکنه؟)
    ممنون میشم اگر در این مورد اطلاعی دارید یا تجربه مشابهی داشتید راهنمایی بفرمایید.
    (Effort is only effort when it begins to hurt. Jose Gasset (1883-1955

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)