دوستان من الان متوجه شدم که 12 روز پیش Decision Made شدم.
ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan
سلام Atriya.این خبر خوبیه...ما هم از وقتی که متوجه شدیم 23 روزه...اما روی لاین دسیژن مید که تاریخ نزده..پس شما چگونه الان متوجه شدید که12 روزه...شاید شنا کیپس گرفته اید...منتظر پاسخ شما هستم....متشکر.
سلام
دوستان کسی اینجا هست که در حالیکه پرونده مهاجرت باز کرده بوده برای ویزای دانشجویی اقدام کرده باشه و ویزا رو گرفته باشه؟ اگر هست خواهش می کنم به من پیام خصوصی بده!
!It's nice to be important, But it's important to be Nice
آره من بودم . پرونده مهاجرت داشتم ولی ویزای دانشجویی بهم ندادن ویزای دانشجویی امریکا رو گرفتم و رفتم امریکا.
دوستان عزیز این گروه
اگه کسی سوال از مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر فدرال یا پذیرش دانشچویی امریکا داره میتونه سوال کنه. چون من همه اینا رو با موفقیت انجام دادم.
الان که فرمودین رفتم دوباره چک کردم که ببینم دقیقا کجا رو دیدم که اینو خدمتتون گفتم. چون خیلی هم برای خودم واضح بود و الان متوجه شدم که خوب واسه منم مثل شما و صفحه ی قبلیش همین تاریخه که می فرمایید! جالب اینجاست که انقدر مطمئن بودم که ایمیل هم زدم و گفتم من حدود دو هفته پیش DM شدم و لطفا اطلاع بدین چه Decision ای Made فرمودین
من خیلی عذر می خوام بابت گیج کردن شما البته با اینکه اونجا این رو ننوشته اما خیلی وقتا من چیزا رو همینجوری میبینم که درسته در واقع. یعنی در مورد کیس خودم می دونم که همون تاریخی که دیدم و گویا توی صفحه نبوده! درست باشه![]()
ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan
علاقه مندی ها (Bookmarks)