نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 602 از 805 نخستنخست ... 102502552592593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612652702 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,011 تا 6,020 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member kaee آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

دوستان، باید عکسی که آپلود میکنیم بدون حجاب باشه حتما؟ من فرم رو با اسکن عکسم پر کردم، سابمیت کردم، وقت هم گرفتم سفارت دبی. الان رفتم عکاسی عکس 5 در 5 ام رو بگیرم، گفت اگه سفارت آمریکا میخوایی بری حتما باید بدون حجاب باشه.
    حالا عکس منم با مقنعه مشکی عکس پاسپورتم هست. مشکلی پیش میاد؟
    یه سوال فنی دیگه هم داشتم، دوستم طلاق گرفته (تو شناسنامه اش هست)، میخواست که تو فرم DS بزنه سینگل، که نخواد درباره همسر سابقش و علت طلاق و بنویسه، یا از الان تو فرم هایی که برا آمریکا پر میشه، همچین چیزی بیاد. بنظرتون براش مشکل ساز میشه؟
    خیلی ممنون میشم اگه زود جواب بدید، مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط kaee نمایش پست ها
    دوستان، باید عکسی که آپلود میکنیم بدون حجاب باشه حتما؟ من فرم رو با اسکن عکسم پر کردم، سابمیت کردم، وقت هم گرفتم سفارت دبی. الان رفتم عکاسی عکس 5 در 5 ام رو بگیرم، گفت اگه سفارت آمریکا میخوایی بری حتما باید بدون حجاب باشه.
    حالا عکس منم با مقنعه مشکی عکس پاسپورتم هست. مشکلی پیش میاد؟
    یه سوال فنی دیگه هم داشتم، دوستم طلاق گرفته (تو شناسنامه اش هست)، میخواست که تو فرم DS بزنه سینگل، که نخواد درباره همسر سابقش و علت طلاق و بنویسه، یا از الان تو فرم هایی که برا آمریکا پر میشه، همچین چیزی بیاد. بنظرتون براش مشکل ساز میشه؟
    خیلی ممنون میشم اگه زود جواب بدید، مرسی
    خیر- حجاب هیچ مشکلی نداره. خیلی از دوستان با مقنعه عکس داشتند.
    اگر طلاق گرفته اند که پس سینگل هستند. این دروغ نیست. یادم نیست که توی فرم درمورد ازدوج قبلی سوالی پرسیده میشه یا خیر. اگر همچین سوالی هست حتما بنویسند.

رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    خیر- حجاب هیچ مشکلی نداره. خیلی از دوستان با مقنعه عکس داشتند.
    اگر طلاق گرفته اند که پس سینگل هستند. این دروغ نیست. یادم نیست که توی فرم درمورد ازدوج قبلی سوالی پرسیده میشه یا خیر. اگر همچین سوالی هست حتما بنویسند.
    آره، گویا هست جزو گزینه ها Divorced هم هست. میگفت وقتی میزنم دیورست، یه فرم جدید باز میشه و میپرسه که قبلا چند تا شوهر طلاق دادی : )) و چی شد طلاق گرفتی و کی ازدواج کردی و طرف کی بوده، تاریخ و محل تولدش کجاس و علت طلاق چی بود، خیلی فضولن خداییش
    یعنی بزنه سینگل مشکلی پیش نمیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kaee نمایش پست ها
    آره، گویا هست جزو گزینه ها Divorced هم هست. میگفت وقتی میزنم دیورست، یه فرم جدید باز میشه و میپرسه که قبلا چند تا شوهر طلاق دادی : )) و چی شد طلاق گرفتی و کی ازدواج کردی و طرف کی بوده، تاریخ و محل تولدش کجاس و علت طلاق چی بود، خیلی فضولن خداییش
    یعنی بزنه سینگل مشکلی پیش نمیاد؟
    نه نه اگر جزو گزینه ها divorced هست حتما بنویسند. در بالا هم توضیح دادم. اگر در فرم در مورد ازدواج قبلی پرسیده شده - حتما حتما باید بنویسند.

Junior Member

سلام
    خسته مباشید
    من DS160 برا ترکیه پر کردم و چئن جا نبود دوباره برا دوبی پر کردم.
    ایرادی که نداره. قبلی رو باید چیکار کنم. میشه کنسل کرد و یا پر کردن چند تا DS160 مهم نیست؟پ

Junior Member

دوستان ی مشکلی پیش اومده. فامیل من دو قسمتی بوده و در I20 من دو قسمت فامیلم با فاصله هست طبق پاس قبلی. پاس جدید فاصله بین دو قسمت فامیلم نذاشته و من هم فکر نمیکردم مهم باشه باهاش DS160 رو پر کردم و وقت سفارت گرفتم. SEVIS fee رو طبق I20 بین دو قسمت فامیلیم فاصله دادم. چند روز پیش دوستان گفتن حتما باید پاس با I20 بخونه. رفتم اداره گذرنامه اونام همینئ گفتن. پاس جدید بهم دادن که دو قسمت فامیلیم از هم جداس و با I20 و SEVIS من میخونه. اما حالا پاسم ی شماره دیگه داره و در ضمنDS160 من هم با پاس قبلی پر شده و وقت سفارتم هم با پاس قبلی گرفتم. با آژانس مسافرتیم تماس گرفتم، میگن ویزاتم با پاس قبلی گرفتیم. ولی گفتن یک DS160 جدید با پاس جدید بگیر و پاس قبلی و جدید رو ببر. هم تو فرودگاه دوبی مشکلی پیش نمیاد(به دلیل اینکه ویزام با پاس قبلی بوده) و هم تو سفارت DS 160 جدید مطابق پاس جدید رو بده و بهشون توضیح بده مشکلی پیش نمیآد.
    کسی میدونه این کار درسته یا نه؟
    اگر نه چه کنم؟ من به سفارت ایمیل و زنگ زدم. اما کسی جواب نمیده. نگرانم پر کردن چند تا DS160 و رفتن با ی پاس دیگه مشکل درست کنه. تو سایت میشه شماره پاس رو عوض کرد. اما نمیشه کد DS رو عوض کرد یا فامیل رو تغییر داد. من چند روز دیگه دارم میرم. لطفا زودتر اگه کسی تجربه داره بگه. ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidina نمایش پست ها
    دوستان ی مشکلی پیش اومده. فامیل من دو قسمتی بوده و در I20 من دو قسمت فامیلم با فاصله هست طبق پاس قبلی. پاس جدید فاصله بین دو قسمت فامیلم نذاشته و من هم فکر نمیکردم مهم باشه باهاش DS160 رو پر کردم و وقت سفارت گرفتم. SEVIS fee رو طبق I20 بین دو قسمت فامیلیم فاصله دادم. چند روز پیش دوستان گفتن حتما باید پاس با I20 بخونه. رفتم اداره گذرنامه اونام همینئ گفتن. پاس جدید بهم دادن که دو قسمت فامیلیم از هم جداس و با I20 و SEVIS من میخونه. اما حالا پاسم ی شماره دیگه داره و در ضمنDS160 من هم با پاس قبلی پر شده و وقت سفارتم هم با پاس قبلی گرفتم. با آژانس مسافرتیم تماس گرفتم، میگن ویزاتم با پاس قبلی گرفتیم. ولی گفتن یک DS160 جدید با پاس جدید بگیر و پاس قبلی و جدید رو ببر. هم تو فرودگاه دوبی مشکلی پیش نمیاد(به دلیل اینکه ویزام با پاس قبلی بوده) و هم تو سفارت DS 160 جدید مطابق پاس جدید رو بده و بهشون توضیح بده مشکلی پیش نمیآد.
    کسی میدونه این کار درسته یا نه؟
    اگر نه چه کنم؟ من به سفارت ایمیل و زنگ زدم. اما کسی جواب نمیده. نگرانم پر کردن چند تا DS160 و رفتن با ی پاس دیگه مشکل درست کنه. تو سایت میشه شماره پاس رو عوض کرد. اما نمیشه کد DS رو عوض کرد یا فامیل رو تغییر داد. من چند روز دیگه دارم میرم. لطفا زودتر اگه کسی تجربه داره بگه. ممنون
    آژانس راهنمایی درستی کرده دوست عزیز. مشکلی پیش نمیاد.

ApplyAbroad Veteran
    FlirTcia آواتار ها

سلام دوستان،
    میخواستم ببینم برای قسمتی که دو تا reference ازم خواسته پیشنهاد میکنید چه کسانی رو معرفی کنم؟

رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط felertishia88 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    میخواستم ببینم برای قسمتی که دو تا reference ازم خواسته پیشنهاد میکنید چه کسانی رو معرفی کنم؟
    هر ادمی که بات ترجیحا فامیل نباشه و کم خطر باشه. مثلا از دوستات اونایی که فامیلی های ساده ای دارن.

Junior Member

با درود،
    دوستان من لیسانس دارم و میخوام برای Master برم. پذیرش بدون فاند دارم. یه گپ تحصیلی 9 ساله قبل از ورودم به دانشگاه دارم که یه شغل غیر حساس داشتم. اما شغلم هیچ ارتباطی با رشته دانشگاهیم (مترجمی زبان انگلیسی) نداشت و بیمه هم نبودم. حالا به نظرتون تو فرم DS-160 همون شغل را برای Employment information ذکر کنم یا بگم مثلا تدریس خصوصی می کردم؟ کسی تجربه مشابهی داشته؟
    امیدوارم با دید مثبت راهنماییم کنید. پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان عزیز بینهایت سپاسگزارم. با آرزوی موفقیت برای همه شما.
    رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
    به پای هرز ه علف های باغ کال پرست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)