نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 604 از 805 نخستنخست ... 104504554594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614654704 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,031 تا 6,040 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام
    مشخصات پاسپورتم رو بعد از گرفتن وقت سفارت باید عوض کنم. چون پاسپورتم رو عوض کردم. یک بار تماس گرفتم میگن کنسل کن و عوض کن. کسی میدونه اگه کنسل کنم باز باید پول بدم یا نه ؟ تلفنی با اطمینان میگفت لازم نیست پول بدی و همون وقت رو میتونی بگیری. اما شک دارم. سه نفریم و 480 دلار میپره اگه کنسل کنم و باز لازم باشه پول بدم. کسی تجربه داره که مشخصاتش رو بعد گرفتن وقت سفارت به دلیل تغییر پاسپورت عوض کرده باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkanmath نمایش پست ها
    سلام

فول فاندم TA

Person/Entity Paying for Your Tripd چی بزنم؟ فعلا زدم اسم دانشگا مو زدم

واسه relationship to you نمیدونم چی بنویسم؟ فعلا زدم MY UNIVERSITY IN PHD PROGRAM

برای contact person in US اسم استادم و دادم . حلا نمی دونم کدوم گزینه و برای Relationship to you انتخاب کنم. من زدم other ولی گزینه های دیگری هم مثل Employer, School Official
    داره چی بزنم؟ خواهشا کمک کنید زیاد وقت ندارم.
    فکر کنم اشتباه پر کردی دوست عزیز.
    برای
    Person/Entity Paying for Your Trip باید اسم کسی رو بنویسی که هزینه سفر شما - مثل بلیط هواپیماتون رو متقبل میشه. مثلا بنویسید my parent و Relationship to you : my father
    برای
    contact person in US اسم یکی از اعضای admission committee یا اسم یکی از استاداتون رو بنویسید که باهاشون در ارتباط بودید.

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidina نمایش پست ها
    سلام
    مشخصات پاسپورتم رو بعد از گرفتن وقت سفارت باید عوض کنم. چون پاسپورتم رو عوض کردم. یک بار تماس گرفتم میگن کنسل کن و عوض کن. کسی میدونه اگه کنسل کنم باز باید پول بدم یا نه ؟ تلفنی با اطمینان میگفت لازم نیست پول بدی و همون وقت رو میتونی بگیری. اما شک دارم. سه نفریم و 480 دلار میپره اگه کنسل کنم و باز لازم باشه پول بدم. کسی تجربه داره که مشخصاتش رو بعد گرفتن وقت سفارت به دلیل تغییر پاسپورت عوض کرده باشه؟
    پست 6016 همین بخش رو بخونید دوست عزیز.

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

با سلام. من فرم ds 160 برای سفارت آمریکا در ترکیه برای پدر و مادر پر کردم و زمان احتمالی نوشتم اول آگست تا اول اکتبر. الان سفارت ترکیه برای اون زمان و قبلش جا نداره. برای زمان بعد این تاریخ باید دوباره اون فرما پر کنم یا جواب این سوال مهم نیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    فکر کنم اشتباه پر کردی دوست عزیز.
    برای
    Person/Entity Paying for Your Trip باید اسم کسی رو بنویسی که هزینه سفر شما - مثل بلیط هواپیماتون رو متقبل میشه. مثلا بنویسید my parent و Relationship to you : my father
    برای
    contact person in US اسم یکی از اعضای admission committee یا اسم یکی از استاداتون رو بنویسید که باهاشون در ارتباط بودید.
    Many thanks for informing me regarding that mistake, As I have not submitted the DS-160 yet; I may modified it. Just one more question , Are you sure about your answer? Can I select the "SELF" option? I am afraid of that they think I am not student with financial support while I have not any Bs document which will result rejection

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkanmath نمایش پست ها
    سلام

فول فاندم TA

Person/Entity Paying for Your Tripd چی بزنم؟ فعلا زدم اسم دانشگا مو زدم

واسه relationship to you نمیدونم چی بنویسم؟ فعلا زدم MY UNIVERSITY IN PHD PROGRAM

برای contact person in US اسم استادم و دادم . حلا نمی دونم کدوم گزینه و برای Relationship to you انتخاب کنم. من زدم other ولی گزینه های دیگری هم مثل Employer, School Official
    داره چی بزنم؟ خواهشا کمک کنید زیاد وقت ندارم.
    فول فاندی٬ درست نوشتی٬ Person/Entity Paying for Your Trip: اسم دانشگاه را باید بنویسید.
    Relationship to You:SCHOOL OFFICIAL
    Contact Person Name in the U.S.: اسم کسی که I-20 شما را صادر و امضا کرده بنویسید ٬ رابطه اش هم همون SCHOOL OFFICIAL
    امضا نامرئی

Junior Member

سلام
    بچه ها اگه در بخش شغل کنونی الکی یه چیزی بنوسیسم و شماره و ادرس یکی از آشناهامو بدم و بگم این شرکت خصوصی بوده میزن چک میکنن؟
    من سابقه کار ندارم اصلا و نمیدونم چطوری tie ایجاد کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    سلام
    بچه ها اگه در بخش شغل کنونی الکی یه چیزی بنوسیسم و شماره و ادرس یکی از آشناهامو بدم و بگم این شرکت خصوصی بوده میزن چک میکنن؟
    من سابقه کار ندارم اصلا و نمیدونم چطوری tie ایجاد کنم؟
    نه این کارو نکنید. شاید همین شرکت ناخواسته باعث دردسر بشه! خیلی ها سابقه کار ندارند. بگردید یک tie منطقی و واقعی پیدا کنید که زمان مصاحبه استرس نداشته باشید.

Junior Member

1- من الانم دانشجوی دکتری هستم و پذیرش دارم و میخام ول کنم برم. در بخش present work چی بنویسم؟ بنویسم کارم Research بوده در دانشگاه زیر نظر استاد راهنمام؟ استاد راهنما میدونه شرایطم رو و اعتراضی نداره اما آیا ممکنه با دانشگاه تماس بگیرن و بفهمن دانشجو ام؟ راستش واقعا نمیدونم چی بنویسم شنیدم اگه بگی unemployed بده! راستی من فقظ این یه سال رو بیکار بودم (دانشجو دکتری) قبلش دانشجو ارشد بودم
    2- کار گذشته رو بنویسم هموم دانشجوی ارشد؟ با این شرایط ممکنه بگن تو اصلا کار نکردی و tie نداری!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    نه این کارو نکنید. شاید همین شرکت ناخواسته باعث دردسر بشه! خیلی ها سابقه کار ندارند. بگردید یک tie منطقی و واقعی پیدا کنید که زمان مصاحبه استرس نداشته باشید.
    نه مثلا شرکتی در کار نیست الکی بگم شرکت مهندسین مشاور فلان ولی تلفن برادرم الکی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)