نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 606 از 805 نخستنخست ... 106506556596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616656706 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,051 تا 6,060 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member a1b2 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    به نظرم شما درست زدین من هنوز ثبت نام نکردم ولی از هر کی پرسیدم گفته هزینه بلیطه که یا خودت یا پدر مادرت میدن
    نه این دوستمون درست می گفت این پست ببینید
    البته توی پست های همین تاپیک دیدم بودن دو نفر که فول فاند بودن یکیشون زده دانشگاه و یکیشون زده خونواده و هر دو ویزا گرفتن. حالا نمیدونم دوباره یکی دیگه پر کنم!
    اینجا هم یک نفر گفته مشکلی نیست.
    ویرایش توسط a1b2 : May 1st, 2015 در ساعت 02:11 PM

Junior Member a1b2 آواتار ها

دوستان کسی بوده که از دانشگاه فاند کامل داشته و سفارت دبی رفته باشه و سوال Person/Entity Paying for Your Trip اشتباهی به جای دانشگاه خودش یا خونوادش زده باشه و مشکلی پیش نیومده باشه؟ من اشتباهی زدم و وقت تعویض ندارم

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    North Dakota State University

نقل قول نوشته اصلی توسط a1b2 نمایش پست ها
    دوستان کسی بوده که از دانشگاه فاند کامل داشته و سفارت دبی رفته باشه و سوال Person/Entity Paying for Your Trip اشتباهی به جای دانشگاه خودش یا خونوادش زده باشه و مشکلی پیش نیومده باشه؟ من اشتباهی زدم و وقت تعویض ندارم
    سلام

این پست رو بخونید (جواب آقای سایمون)
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1614987

منم مثل شما زدم خودم. و هنوز سفارت نرفتم. خیلی مهم نیست.
    موفق باشید.
    از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
    آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی

Junior Member kaee آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

آقا این سوال person/entity Paying for Your Trip که انقدر بحث شده، به نظر منم طبق گفته Seigneur عزیز، با منطق جور نمیاد که هزینه بلیط باشه، هزینه زندگی به اونجاست. دلیل اصلیش هم اینه که شما برای ویزای غیرمهاجرتی دارید اقدام میکنید و اونا از شما توقع دارن که بعد درس برگردید پس از نظر لغوی هم یه مسافر حساب میشید و به این دلیل از کلمه trip استفاده کرده.
    درباره سوال مربوط به شغل و کار و اینا هم، والا تا اونجایی که من شنیدم میگن اگه بزنی unemployed بهتره و پرونده تون حساس نمیشه. من نمیدونم رو چه حسابی بعضی افراد میگن که بدتره! الان مثلا من، کل مدت تحصیلم پشت سر هم بوده، اصلا هیچگونه وقفه زمانی نداشتم، الان هم فقط 3 ماهه که از ارشد فارغ شدم، قصه بسازم و اسم شرکت دروغین بزنیم که کار میکردم؟!؟ والا عجیبه!
    کلا به نظر من هیچی مثل صداقت در این پروسه شما رو کمک نخواهد کرد. صادق باشید تا از چیزی نترسید. تا بتونید از خودتون دفاع کنید.

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    North Dakota State University

نقل قول نوشته اصلی توسط kaee نمایش پست ها
    آقا این سوال person/entity Paying for Your Trip که انقدر بحث شده، به نظر منم طبق گفته Seigneur عزیز، با منطق جور نمیاد که هزینه بلیط باشه، هزینه زندگی به اونجاست. دلیل اصلیش هم اینه که شما برای ویزای غیرمهاجرتی دارید اقدام میکنید و اونا از شما توقع دارن که بعد درس برگردید پس از نظر لغوی هم یه مسافر حساب میشید و به این دلیل از کلمه trip استفاده کرده.
    درباره سوال مربوط به شغل و کار و اینا هم، والا تا اونجایی که من شنیدم میگن اگه بزنی unemployed بهتره و پرونده تون حساس نمیشه. من نمیدونم رو چه حسابی بعضی افراد میگن که بدتره! الان مثلا من، کل مدت تحصیلم پشت سر هم بوده، اصلا هیچگونه وقفه زمانی نداشتم، الان هم فقط 3 ماهه که از ارشد فارغ شدم، قصه بسازم و اسم شرکت دروغین بزنیم که کار میکردم؟!؟ والا عجیبه!
    کلا به نظر من هیچی مثل صداقت در این پروسه شما رو کمک نخواهد کرد. صادق باشید تا از چیزی نترسید. تا بتونید از خودتون دفاع کنید.
    سلام
    امابه نظر من trip به سفر کوتاه مدت میگن و نه 5 ساله مثلا برای دکترا!
    سابقه کاری برای کسی باید نوشته بشه که گپ تحصیلی داره.

موفق باشید
    از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
    آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar8564 نمایش پست ها
    سلام

موفق باشید
    دقیقا.
    اگر منظور ازهزینه Trip هزینه دوره تحصیل بود مینوشتند چه کسی خرج تحصیل شمارو میده چون شما که دارید فرم دانشجویی پر میکنید که! (مثلا: who pays your costs during your studies?)
    و اتفاقا با این سوال میتونند حدس بزنند شما family tie دارید یا خیر!

Junior Member kaee آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

شما به نکته اساسی توجه نمیکنید. فرم DS-160 فرمی هست که باید توسط تمامی متقاضیان ویزای غیرمهاجرتی آمریکا، پر شه. این فرم فقط مربوط به من و شما نیست که میخواییم مثلا برای دکترای 5 ساله بریم!!!! یا اینکه تو این فرم بیان بپرسن کی قراره خرج تحصیلت رو بده!!!! مگه فرم فقط واسه ما هست؟!؟
    خرج trip، خرج سفر هست که شامل خرج های اقامت هم میشه، نه فقط پول بلیط هواپیما!!!! حالا اقامت کسی که به طور موقت میخواد بره، یه هفته باشه یا 5 سال باشه، مهم اینه که شما مسافری و باید برگردی!!!!
    به نظر من family tie هم با همچین سوالی مشخص نمیشه! اگه میشد که دوستان پیشنهاد نمیدادن بزنن sefl همه میگفتن بزنید خانواده. حالا هر کی وضع مالی خانوادش خوب بود، باباش پول سفرشو میداد family tie داره؟!؟
    ویرایش توسط kaee : May 1st, 2015 در ساعت 04:26 PM

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar8564 نمایش پست ها
    سلام

موفق باشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    دقیقا.
    اگر منظور ازهزینه Trip هزینه دوره تحصیل بود مینوشتند چه کسی خرج تحصیل شمارو میده چون شما که دارید فرم دانشجویی پر میکنید که! (مثلا: who pays your costs during your studies?)
    و اتفاقا با این سوال میتونند حدس بزنند شما family tie دارید یا خیر!
    سلام
    ممنون از همه دوستانی که نظر میدن.
    به نظر من هزینه کل سفر مورد نظر هست.
    من فقط یه سوال دارم از شماها. چرا باید بیان از شما بپرسن کی پول هواپیما رو میده؟ مگه چقدر میشه کلش؟ چه سودی برای اونا داره؟

Senior Member

person/entity Paying for Your Trip اگر فاند دارید همون دانشگاه هست٬ من خودم اون زمانی که میخواستم فرم را پر کنم تمام تاپیک ها را خوندم و این را مطمئن هستم
    اگر فرم را اشتباه پر کردید و وقت هم گرفتید اینجا نوشتم چیکار کنید٬‌اینم خودم پرسیدم و مطمئن تر هستم!
    در هرحال اینم بگم شما I-20 میبرید و تو اون مشخصه اگر فاند نداشته باشید یا پارشیال باشید ازتون صورتحساب بانکی را میخواد.
    امضا نامرئی

Junior Member

سلام
    من باید پاسپورت رو regular بزنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)